LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте момичета,
имам една спешна питанка - анцунга на адидас, колко е уголемен newsm78 Един, два, три пъти - в момента има наличен S размер и много се чудя да ли да поръчам на съпружеското тяло. Ако някой има размери ще съм задължена. Той принципно е 180см, 80кг - на по предишните намаления му взех пак анцунг на адидас от юношеската 174см и му е добре  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-riso.aspx?productid=32 … amp;source=search

# 76
  • София
Здравейте момичета,
имам една спешна питанка - анцунга на адидас, колко е уголемен newsm78 Един, два, три пъти - в момента има наличен S размер и много се чудя да ли да поръчам на съпружеското тяло. Ако някой има размери ще съм задължена. Той принципно е 180см, 80кг - на по предишните намаления му взех пак анцунг на адидас от юношеската 174см и му е добре  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-riso.aspx?productid=32 … amp;source=search
Пак е 174 или М, само ако ти се плащат 22-23лв доставка Whistling

# 77
  • Пловдив
nanu4e   bouquet много мерси

явно няма да я бъде щом е само с 1 номер уголемен - ако някой има М или Л, и няма какво да ги прави - нека ми пише на ЛС

Дени видях те  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 78
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Мола всички желаещи да се включат в подписката да изпратят
Клиентски номер + е-мейл с който са регистрирани + инициали
на grigorova_d@mail.bg
Моля да пишете в събчекта на писмото че и за подписката към Ларедут.
В понеделник ще изпратя информацията към Ева.
Евка моля прати ми на лични мейла си

# 79
  • София
ДейзиГ

благодаря

утре сутринта ще ти партя списъка и текста...

bouquet

# 80
  • близо до морето
Днес получих последната си поръчка с едни чаршафчета с ластик за децата, естествено бяха по изгодни от колкото да си ги взема от тук.  Sad И аз утре ще ви пратя мойте клиентски номера и имейли май имам около 7, ако се сетя за всичките де  !  Crazy Със сигурност ще пратя 4 от които поръчвам най много!  Peace Поне до следващите намаления няма да пазарувам при тези условия  Crossing Arms , а тогава ще се включа евентуално ако има страшно изгодни неща. И аз нямам против да си плащам доставка, но таксата опаковка да си е както преди.   Naughty И най много ме е яд че даже си купих нов по голям гардероб за да си побирам парцалките от ларедут ( че на стария му изтърбуших гърба от тъпкане), а то май няма да ми трябва!  Sick

# 81
Днес получих последната си поръчка с едни чаршафчета с ластик за децата, естествено бяха по изгодни от колкото да си ги взема от тук.  Sad И аз утре ще ви пратя мойте клиентски номера и имейли май имам около 7, ако се сетя за всичките де  !  Crazy Със сигурност ще пратя 4 от които поръчвам най много!  Peace Поне до следващите намаления няма да пазарувам при тези условия  Crossing Arms , а тогава ще се включа евентуално ако има страшно изгодни неща. И аз нямам против да си плащам доставка, но таксата опаковка да си е както преди.   Naughty
Само да кажа, че моите клиентски ги видях от мейлите за потвърждение на поръчките, които си пазя. Дано това да е от полза на някой Peace

Алекс благодаря за всичко Hug

# 82
запис и дса питам за колко време идва поръчката има си номер за проследяване но все пак  да си знам
и аз ще пратя имейл ако се оправя с номера Simple Smile

# 83
запис и дса питам за колко време идва поръчката има си номер за проследяване но все пак  да си знам
и аз ще пратя имейл ако се оправя с номера Simple Smile
Около 8-10дни и е тук Peace
клиентския си номер можеш да го видиш като си натиснеш суивито ,и от там първата графа от вертикалните в ляво,която е с данните.Дано си ме разбрала Wink

# 84
  • Някъде в Европа...
Благодаря на Алекс и на Евка.    bouquet
Аз пък гледах дали не може до английски адрес да се прати, но Англия я няма в списъка  Sad
Сигурно защото си имат там сайт.

papilio2, а как ще си го докараш до България?
имам приятели там, те като пътуват ще ми ги носят, макар че като ми разказват там какви са им намаленията, май е по-изгодно направо от магазините им да ми взимат....коментарът беше че е скъпо в ларедут
Момичета, тези дни няколко пъти се повтори, а и тук се знае от преди следното:
Има ли ЛР местен клон на сайта, то от френския до тази държава не се доставя!!!

С това не съм съгласна въобще..
v момента съм в Германия. Последната поръчка ми е от 7.03. от френския сайт.Използвах си бг акаунт, но дадох адрес за доставка настоящия ми в Германия. На 10.03 поръчаните нещица ме чакаха пред вратата. Така, че въпреки че има местен немски клон на Редут, аз поръчах през френския и ми ги доставиха в Германия. Peace

# 85
  • Варна
Благодаря на Алекс и на Евка.    bouquet
Аз пък гледах дали не може до английски адрес да се прати, но Англия я няма в списъка  Sad
Сигурно защото си имат там сайт.

papilio2, а как ще си го докараш до България?
имам приятели там, те като пътуват ще ми ги носят, макар че като ми разказват там какви са им намаленията, май е по-изгодно направо от магазините им да ми взимат....коментарът беше че е скъпо в ларедут
Момичета, тези дни няколко пъти се повтори, а и тук се знае от преди следното:
Има ли ЛР местен клон на сайта, то от френския до тази държава не се доставя!!!

С това не съм съгласна въобще..
v момента съм в Германия. Последната поръчка ми е от 7.03. от френския сайт.Използвах си бг акаунт, но дадох адрес за доставка настоящия ми в Германия. На 10.03 поръчаните нещица ме чакаха пред вратата. Така, че въпреки че има местен немски клон на Редут, аз поръчах през френския и ми ги доставиха в Германия. Peace

Права си , Германия е наистина в списъка от страни в които се доставя от Франция. Не знам, явно е някакво изключение. За съжаление Англия я няма. Peace

# 86
Много се извинявам, но къде я видяхте Германия. Търсих, търсих, нещо не съм на ред ли... Така и не можах да я видях. Исках да си сменя адреса в профила, ами няма Германия.

ПП. Редактирам се, защото намерих къде е Германия. Кой да предположи, че е с това странно име. Искам да отбележа, че си смених адреса в Германия и там по същия начин начислява доставка на 2 стъпка, само дето няма 20 %, но доставката остава.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 06:53 от Джогифен

# 87
  • Sofia
Само да се включа в подкрепа на поста на Алекс и бойкота към Ларедут!
Оставила съм хиляди левове в Ларедут за тези 3 години, очаквам някакво уважение към мен като към ценен клиент.
Аз също ще потърся европейска институция към която да се обърна, защото смятам, че правата ми като клиент за нарушени.
За пореден път се убедих, че имаме много ниска потребителска култура, във всяка друга европейска държава подобно действие щеше да доведе до сериозен протест, а във Франция сигурно на стачка щяха да излезат.
Докато сме такива ще ни тъпчат, това е истината!

# 88
Само да се включа в подкрепа на поста на Алекс и бойкота към Ларедут!
Оставила съм хиляди левове в Ларедут за тези 3 години, очаквам някакво уважение към мен като към ценен клиент.
Аз също ще потърся европейска институция към която да се обърна, защото смятам, че правата ми като клиент за нарушени.
За пореден път се убедих, че имаме много ниска потребителска култура, във всяка друга европейска държава подобно действие щеше да доведе до сериозен протест, а във Франция сигурно на стачка щяха да излезат.
Докато сме такива ще ни тъпчат, това е истината!
Да за съжаление, е така мила...още повече че от темата за кодовете става ясно че доста от нас се канят вече да пазарят.....май  Crazy

Момичета, до колкото разбрах, май не сме решили кой и кое писмо ще изпрати.
Не желаете да променяме първото писмо, но нека споделя и аз съм поживяла известно време във Франция и мисля че грешите много. Вярно е че са лицемерни но по никакъв начин не харесват и не уважават и от далече разпознават подлизурщината. Това което уважават е ЕТИКЕТА . Моля ви не се излагайте особенно след нещата които се изписаха по стената. Нека обмислим текста, повярвайте ми от значение е...

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 08:47 от Vul4ica

# 89
  • София
Списъка стигна 700 броя

предлагам текста да остане... ето този и да бъде пуснат в понеделник сутринта:

Скъпи Ларедут,

Промяната на условията ви за доставка до България много ни изненадаха. Това определено разстрои хилядите ви лоялни български клиенти. Ние не само пазарувахме с вас, но и също отваряхме магазина с вас, дебнехме изгодните ви стоки, радвахме се на вашите подаръци. Вероятно не си давате сметка, че с промяната на условията вие променяте ежедневието на много български жени и майки, за които пазаруването в ларедут беше хоби и добра доза емоция. Ние сигурно ще намерим други онлайн магазини където да пазаруваме. Но едва ли те ще бъдат повече от обикновен магазин за нас.

Ще бъдем истински доволни, ако вие откликнете с разбиране на това писмо.
Осъзнаваме, че безплатната доставка за България не е икономически оправдана за вас.  Затова и не мислим да ви молим за безплатна доставка. Това, което бихте могли да направите обаче е да възстановите таксата за обработка на 10%, както е за всички останали ваши клиенти. Така пускането на малки поръчки ще стане икономически неизгодно за нас и ще бъдат сведени до минимум. Смятаме, че това е разумен и изгоден и за двете страни начин за разрешаване на проблема.

В очакване на вашия положителен отговор,

Вашите лоялни клиенти от България:

....................
Ако все пак имате идеи за текста на писмото- нищо не пречи да ги постнете тук  на български език и с френския превод.... все пак има доста време до понеделник.
...................

Аз също бих коригирала текста тук-там, но мисля че става много сложно, ако тръгнем да го променяме.... трябва да ангажираме някой с превода ... и  т.н., пък и дори и да го променим, пак ще има недоволни... Аз лично бих махнала 2-3 изречения, но това е мое мнение, и не искам никой от вас да се съобразява с него.

До понеделник ДейзиГ ще събира - кл. номер  + е-мейл адрес  + инициали, така че пишете на нейния мейл  grigorova_d@mail.bg.

Писмото ще го пусна или аз или ДейзиГ, както се разберем-за мен е без никакво значение, важното е да бъде пратено и прочетено.

......

кл номер е 9 цифрен и започва с 5 - може да се види в писмата който получаваме от ЛР на електронните си пощи.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 08:58 от vanina_nina

Общи условия

Активация на акаунт