Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва, ако поръчам на адрес в Турция?
Има ли промоционални кодове и подаръци на уебсайта на La Redoute в Швейцария?
Какви са албанците в контекста на пазаруването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва, ако поръчам на адрес в Турция?
-
Има ли промоционални кодове и подаръци на уебсайта на La Redoute в Швейцария?
-
Какви са албанците в контекста на пазаруването?
-
Какви са типстерските дънки Motard?
-
Какви са впечатленията от банския костюм на La Redoute и колко струва доставката?
Един, два, три пъти - в момента има наличен S размер и много се чудя да ли да поръчам на съпружеското тяло. Ако някой има размери ще съм задължена. Той принципно е 180см, 80кг - на по предишните намаления му взех пак анцунг на адидас от юношеската 174см и му е добре
много мерси
И аз утре ще ви пратя мойте клиентски номера и имейли май имам около 7, ако се сетя за всичките де !
Със сигурност ще пратя 4 от които поръчвам най много!
Поне до следващите намаления няма да пазарувам при тези условия
, а тогава ще се включа евентуално ако има страшно изгодни неща. И аз нямам против да си плащам доставка, но таксата опаковка да си е както преди.
И най много ме е яд че даже си купих нов по голям гардероб за да си побирам парцалките от ларедут ( че на стария му изтърбуших гърба от тъпкане), а то май няма да ми трябва!