LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 195

Подчертавам, че не искам да се заяждам, но просто се чудя откъде идва това мнение, че ги прецакваме  Peace

Добре де, не ги прецакваме. просто след определено време започват да изпитват трудности с доставката до България и променят условията. Laughing

Не..не ги прецакваме. Щом нещо е допустимо- ще се възползваме, разбира се.
Според мен проблемът идва единствено и само от DHL. И то не за друго, а защото Ларедут съзнаваха отлично, че не могат да разчитат на БГ пощи и са в нарушение на Европейските норми за доставки на стоки (макс. 30 дни от датата на поръчката,особено по време на намаленията), затова се принудиха да търсят друг доставчик. Да, ама DHL за нас е скъпичко. Та в никакво прегрешение не сме, както се мъчи всячески да ни вмени Ева и др. активистки в Ларедут.
Простата калкулация е принудила господата Интернет продавачи да вдигнат цената:((
Така,че да спрем да се обиждаме помежду си и да си вменяваме вини.
Тъпо е.

# 196
  • Русе
Не смятам, че "играем неправомерно" - просто се възползваме от дадените ни от самите тях възможности под формата на кодчета за доставки, подаръчета и т.н. Смятам, че всеки би се облагодетелствал от тях независимо дали живее в БГ или някъде другаде, където всичко им е наред, както се изказаха някои.
А самите ларедутовци трябва много сериозно да си огледат нещата, не може щом се захващаш с нещо толкова мащабно да не си наясно с основнни неща - те още малко и ще ми начислят и 16%-те процента ДДС, което махаха още през 2007 год от всяка поръчка, защото не разбрали, че вече сме и ние членове на ЕС Joy Сигурно и затова пак ние сме им виновни. Сега ни уведомяват чрез ФВ за промяна на условията, което е смешно. Нормално е да изразим недоволството си и да не доспускаме да ни отнемат достойнството, tedichka07, все пак ние сме клиенти и малко или много те съществуват благодарение на нас. А и е добре да изяснят по-конкретно тези финансови затруднения, които имат с БГ.

# 197

Подчертавам, че не искам да се заяждам, но просто се чудя откъде идва това мнение, че ги прецакваме  Peace

Добре де, не ги прецакваме. просто след определено време започват да изпитват трудности с доставката до България и променят условията. Laughing
Горивото поскъпна, нали?Ето едно основание DHL България да поиска увеличение на договореното заплащане на услугите по отношение на Ла редут.
tedichka07, ти наистина ли вярваш, че в Ла редут хал-хабер са си нямали за стоките, махащи БД на първа или втора стъпка?

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 14:25 от mia71

# 198
Копирам поста на Belaa от предишната тема, в някой от постовете си тя каза че има познати в наща комисия, май , но ето,  Белаа, ако все още си съгласна да събираш идеи за писмото   bouquet

bellaa
Ентусиаст
*

Публикации: 142

Re: САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64
« #721 Пет., 18 Март 2011, 19:32 »
   Отговори с цитат
Вълчица Hug
Който е "ЗА " да ми прати копие или PDF файл как точно се променят 5,95. и приемам предложения, какво да пишем.

Ах,трябва да сме единни,както каза един политик "За Бога братя не купувайте известно време"!!!
Не страхувайте да си отстоявате правата,това не е ли в наша полза.

Аз да подбутна пак, може и на моя мейл да пращате идеи и факти 
arh_nikolova@abv.bg  -тук между арх и николова  има долна черта, но не излиза

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 14:25 от Vul4ica

# 199
  • Варна

Подчертавам, че не искам да се заяждам, но просто се чудя откъде идва това мнение, че ги прецакваме  Peace

Според мен проблемът идва единствено и само от DHL. И то не за друго, а защото Ларедут съзнаваха отлично, че не могат да разчитат на БГ пощи и са в нарушение на Европейските норми за доставки на стоки (макс. 30 дни от датата на поръчката,особено по време на намаленията), затова се принудиха да търсят друг доставчик. Да, ама DHL за нас е скъпичко. Та в никакво прегрешение не сме, както се мъчи всячески да ни вмени Ева и др. активистки в Ларедут.
Простата калкулация е принудила господата Интернет продавачи да вдигнат цената:((
Тъпо е.

Моето мнение също е, че причината е ДЧЛ.
Аз обиди не видях никъде, нито някой да вменява вина.  newsm78
Объркала си се, Ева също никого не е обвинила. тя само каза - предупредих. Относно нея и  активистките на Ларедут, само ще кажа че те са хората благодарение на които сме се възползвали от слабостите в системата на Ларедут. Съмнявам се че ще помагат оттук нататък.

# 200
Laughing  Като се замисля значи не сме толкова незначителни, като купувач, щом толкова ги е заболяло, от нашите прецакавки, или айде затруднения на трнспорта им  hahaha

Ако печалбите има са толкова нищожни, както се твърди, значи пък загубите от нашите дребни дяволийки, които са най вероятно малък процент от  общата маса на поръчките от нас, са направо незабележими

Нямаш представа колко си права- намирам се в точно такава ситуация на работа и трябва да ти кажа,че най- дребните е най-лесно да бъдат ликвидирани. Т.е. щом е нерентабилно да бъдат поддържани е най-добре да се ликвидират, отколкото субсидират. Лесно, удобно, ефективно.
Те са само ПРОДВАЧИ и тяхната цел е ПЕЧАЛБА.

# 201

Тъпо е.

Моето мнение също е, че причината е ДЧЛ.
Аз обиди не видях никъде, нито някой да вменява вина.  newsm78
Объркала си се, Ева също никого не е обвинила. тя само каза - предупредих. Относно нея и  активистките на Ларедут, само ще кажа че те са хората благодарение на които сме се възползвали от слабостите в системата на Ларедут. Съмнявам се че ще помагат оттук нататък.

Ама коя е тя да предупреждава? Служител на Ларедут ли е? Ако е така- моля за извинение. Но не е. Тя е една от нас и играе солидарно, а не срещу отбора. Така,че да не ми повтаря никой- злоупотребили сте! Аз лично не съм, нямам нужда от подаръчета за деца особено. Така, че не съм приела лично предупрежденията.
Пиша единствено и само по принцип.

# 202
DHL са виновни!!! От както са с техните услуги,  DHL не спряха да мрънкат колко работа имали, как все им звъним, как куриеритв не смогвали и т.н. 100 % процента нашите мениджъри от DHL са поискали да предоговорят процента.

# 203
От вчера се опитвам да кажа, че не бива да се нападаме една друга, всеки от нас е действал по един или друг начин неправомерно. Не знам колко от вас са си плащали доставката особено по време на последното намаление. Като се сетя какви вопли бяха - дайте код за БД  Mr. Green Какъв DHL ни е виновен, не знам. Те хората без пари ли да работят. Ами последната седмица с буквените кодове....  ooooh! А пък сега едни сочат с пръст други, щото те били видиш ли, по-виновни  Wink
По въпроса с литовките, латвийки ли бяха...  newsm78 Ами нищо не са си уредили с Ларедута, сега се опитват да си го уредят и то е.... да им се махнат изобщо процентите, щом ще си плащат доставка.  Laughing Демек сега са си на 10% както всички останали европейци между впрочем  Peace
Не вярвам нашето писмо да даде резултат, повече вярвам в контролните институции - не може да се налагат правила извън закона, ако ще са 20%, нека да са регламентирани и да си го напишат черно на бяло. Това беше за неразбиращите гордостта на някои.... ами аз съм от гордите, не разбирам угодническия дух на българина и вечното навеждане и кланяне някому. Не мисля, че друг ми е длъжен, но аз имам права и не искам да ми ги потъпкват, и се боря за тях.  Peace
Що се отнася до благодарности и вечна признателност в темите.... ако някой тук помага, то е от добро сърце, по желание и за собствено удовлетворение. Ако го прави, за да го боготворят останалите.... ами тогава по-добре да не го прави.

Хексе, ами то така излиза в крайна сметка - най-виновни са тези, които откриваха пробивите в системата и уведомяваха всички за това. Както каза моята сестра: "Вие създадохте чудовища"  Joy

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 14:39 от Петя БГ

# 204
  • Варна

Ама коя е тя да предупреждава? Служител на Ларедут ли е? Ако е така- моля за извинение. Но не е. Тя е една от нас и играе солидарно, а не срещу отбора. Така,че да не ми повтаря никой- злоупотребили сте! Аз лично не съм, нямам нужда от подаръчета за деца особено. Така, че не съм приела лично предупрежденията.
Пиша единствено и само по принцип.

Не, разбира се, че не е служител на Ларедут. Тя е човекът, който направи възможно изгодното пазаруване в Ларедут. тя е човекът с кодовете, причината да има толкова много поръчки, нормално е да се чувства до известна степен виновна и да се опита да предупреди.
Понеже говориш лично за себе си, подчертавам че поста ми не се отнася лично до теб.

# 205
Момичета, чета, чета, чета...и не мога да се начудя какво още го дискутирате и обсъждате?!? От вторник ситуацията е ясна, след официалния отговор на Ла Редут - още повече! Какво значение има кой крив, кой прав, кой е виновен - ние ли, ДЧЛ ли, и всички останали фактори които се изредиха. Че чак и нападки към Ева, не ви ли е срам? За едно писмо се изредиха 100 варианта, то е ясно че от всички хора във форума не може всички да сме доволни, но като сме решили да правим нещо и е подета някаква инициатива, не мисля че е важно всеки да се изреди и да се изкаже коя дума с какво да се замени, след запетаята точка ли да се постави или удивителна... ooooh! Тъпо е! В такъв случай всеки да си напише негова версия и да си го изпрати и да ги засипем с писма и така съвсем да ни резнат квитанциите.  Crossing Arms Взимайте пример от момичетата от Литва, прочетете на стената на фейса колко стегнато и точно обръщение са написали. И най-важното - оценете и подкрепата им към нас, защото с този си пост те един вид ни дават негласна подкрепа, подсещайки Редут че и те не са съгласни с новите условия, както и ние!

# 206
За да продължа с конспирацията Simple Smile може да са виновни също  моловете и нашите търговци.  Не вярвам французите да не са били като цяло на печалба от нас. Те това гледат - печалбата накрая.
Според мен проблема идва от БГ. Нали си знаем манталитета. Но най-ме съмняват DHL България Grinning

# 207

Не, разбира се, че не е служител на Ларедут. Тя е човекът, който направи възможно изгодното пазаруване в Ларедут. тя е човекът с кодовете, причината да има толкова много поръчки, нормално е да се чувства до известна степен виновна и да се опита да предупреди.
Понеже говориш лично за себе си, подчертавам че поста ми не се отнася лично до теб.

Ама за кое да ни предупреди, Хексе?
Че DHL е новата фирма и техните цени не са като на БГ пощи ли? Затова ли ме предупреждава непрекъснато? Като е толкова  "гъста" с Ларедут, да им беше казала,че тази фирма не е по джоба на българина..е, поне не на всеки българин. Или да ги беше "светнала", че имат пропуски в програминия си продукт и ако желаят могат да го отстранят, а не ние да излизаме виновни, че използваме нещо, което е достъпно и законно, най-важното.
Престъпници тук няма. Няма хора, които да заслужават "наказание".
Има само счетоводство. Нищо повече.

# 208
Ами щом системата им допуска да се използват кодове, значи не виждам какво неправомерно има в това да използвам такъв Peace Не вярвам само българските потребители да го правят, нали Grinning
А по- назад в темата едно момиче беше писало, че има познати в ДЧЛ и доставката била 1 евро, която ЛР плащала. Ако е така, не зная с какво ги ощетяваме толкова Laughing
Относно кодовете, които се намират- такива е имало винаги и откакто аз поне пазарувам съм ползвала кодове. Между другото направи ми впечатление, че преди ми изпращаха доста оферти на имейл, докато от месеци сигурно не съм получаваланищо  Thinking

# 209
  • Варна

Ама за кое да ни предупреди, Хексе?
Че DHL е новата фирма и техните цени не са като на БГ пощи ли? Затова ли ме предупреждава непрекъснато? Като е толкова  "гъста" с Ларедут, да им беше казала,че тази фирма не е по джоба на българина..е, поне не на всеки българин. Или да ги беше "светнала", че имат пропуски в програминия си продукт и ако желаят могат да го отстранят, а не ние да излизаме виновни, че използваме нещо, което е достъпно и законно, най-важното.
Престъпници тук няма. Няма хора, които да заслужават "наказание".
Има само счетоводство. Нищо повече.

Изобщо не става въпрос за това. ooooh!
Разбирам че не си следила темите, затова не знаеш. Спирам да пиша, не виждам смисъл тепърва да ти обяснявам неща, които многократно са били повтаряни в старите теми.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт