LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Копирам поста на Belaa от предишната тема, в някой от постовете си тя каза че има познати в наща комисия, май , но ето,  Белаа, ако все още си съгласна да събираш идеи за писмото   bouquet

bellaa
Ентусиаст
*

Публикации: 142

Re: САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64
« #721 Пет., 18 Март 2011, 19:32 »
   Отговори с цитат
Вълчица Hug
Който е "ЗА " да ми прати копие или PDF файл как точно се променят 5,95. и приемам предложения, какво да пишем.

Ах,трябва да сме единни,както каза един политик "За Бога братя не купувайте известно време"!!!
Не страхувайте да си отстоявате правата,това не е ли в наша полза.

Аз да подбутна пак, може и на моя мейл да пращате идеи и факти 
arh_nikolova@abv.bg  -тук между арх и николова  има долна черта, но не излиза

Мацкиии, писмото до ЕС, пишете ми    Peace

# 211
Аз вчера получих последната си поръчка и говорих с куриера от ДХЛ.
Той също не беше очарован от новината, защото сподели, че им плащат на брой поръчки.
С намаляването на работата им, пада и заплатата им.

# 212
  • на 90 км от морето
Ако вината е в ДЧЛ, защо тогава не вдигнаха доставката и да кажат, че е по искане на фирмата-доставчик,повишените цени на петрола и т.н. Нормално е, доставката да е различна до различните държави. Но не. Те вдигат % на обработка. Защо?! На какво основание? Отговора им, постван във ФБ, е бля-бля, общи приказки.
За съм да им изпратим писмо, дала съм си данните. Съгласна съм да информираме и Комисията за защита на потребителите за действията им.
Поне да кажат реалните причини, а не само празни приказки да ми пишат на стената си!!!! 

# 213
Взимайте пример от момичетата от Литва, прочетете на стената на фейса колко стегнато и точно обръщение са написали. И най-важното - оценете и подкрепата им към нас, защото с този си пост те един вид ни дават негласна подкрепа, подсещайки Редут че и те не са съгласни с новите условия, както и ние!
Da, много хубаво и без излишна драма са го написали.
Стига се изразходвали енергия да се дърпате за глупости. Всички искаме едно и също, не забравяйте  Peace

# 214
Здравейте мили мами,
поздравявам Ви за инициативността!
Не съм писала скоро в темата, но Ви следя.
Всяка от Вас е ЖЕНА и има мнение по въпроса.
Успокойте страстите и да се съсредоточим по целта.
Мислейки по темата, написах  едно писмо и дълго време не го пуснах, защото сигурно ще предизвикам нови  нападки.
Ще го споделя тук за да изразя мнението си:

Здравейте Ларедут,

С настоящето писмо Ние - Вашите лоялни клиенти от България изразяваме недоволството си от повишената такса на 20%.
Това повишение, ще лиши хиляди Ваши клиенти от удоволствието да пазаруват и да се забавляват чрез Вашия сайт.
Интернет пазарът е необхватен и българския потребител е добре информиран и за други подобни сайтове, но ние желаем да продължим да работим с Вас.
Молим Ви, да преразгледате Вашите условия отново и да възстановите таксата на 10% като спечелите за пореден път нашето доверие.

.........................................................

Предварително заявявам , че няма да отговарям на нападки и не искам да обидя труда на др. работливи мами, които ми помогнаха да изразя горенаписаното.
Включих се с моите данни и ще се радвам да се поздравим с успех.

Peace Peace Peace

Стегнато, точно и ясно! Няма нужда от повече според мен.

# 215
Аз вчера получих последната си поръчка и говорих с куриера от ДХЛ.
Той също не беше очарован от новината, защото сподели, че им плащат на брой поръчки.
С намаляването на работата им, пада и заплатата им.

Ето!!! Нашите мениджъри/шефове в DHL са казали, че имат големи разходи за заплати!

# 216
Копирам поста на Belaa от предишната тема, в някой от постовете си тя каза че има познати в наща комисия, май , но ето,  Белаа, ако все още си съгласна да събираш идеи за писмото   bouquet

bellaa
Ентусиаст
*

Публикации: 142

Re: САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64
« #721 Пет., 18 Март 2011, 19:32 »
   Отговори с цитат
Вълчица Hug
Който е "ЗА " да ми прати копие или PDF файл как точно се променят 5,95. и приемам предложения, какво да пишем.

Ах,трябва да сме единни,както каза един политик "За Бога братя не купувайте известно време"!!!
Не страхувайте да си отстоявате правата,това не е ли в наша полза.

Аз да подбутна пак, може и на моя мейл да пращате идеи и факти 
arh_nikolova@abv.bg  -тук между арх и николова  има долна черта, но не излиза

Мацкиии, писмото до ЕС, пишете ми    Peace
И каква е тази глупост  Crossing Arms - хем ще пращаме писмо на Редут да им се помолим да върнат старите условия, хем и ще пускаме жалба срещу тях да им правят проверка и евентуално санкционират...Сещате ли се че ако някой ги санкционира следващите им действия ще са да ни махнат от списъка и да ни зачеркнат тотално като държава на която биха могли да доставят стоките си, при каквито и да е условия??? Не е ли по-разумно след изпращането на писмото в което "преговаряме" да изчакаме официалния им и окончателен отговор и после ако искате на съд в Стразбург ги давайте Whistling

# 217
Laughing  Като се замисля значи не сме толкова незначителни, като купувач, щом толкова ги е заболяло, от нашите прецакавки, или айде затруднения на трнспорта им  hahaha

Ако печалбите има са толкова нищожни, както се твърди, значи пък загубите от нашите дребни дяволийки, които са най вероятно малък процент от  общата маса на поръчките от нас, са направо незабележими

Нямаш представа колко си права- намирам се в точно такава ситуация на работа и трябва да ти кажа,че най- дребните е най-лесно да бъдат ликвидирани. Т.е. щом е нерентабилно да бъдат поддържани е най-добре да се ликвидират, отколкото субсидират. Лесно, удобно, ефективно.
Те са само ПРОДВАЧИ и тяхната цел е ПЕЧАЛБА.

За това сте много прави!
От друга страна пък мисля си, би трябвало по тази логика  другите интернет търговци също да предприемат някакви драконовски мерки към БГ- потребители, защото там пък сме още по- нищожен фактор.

# 218
Ако вината е в ДЧЛ, защо тогава не вдигнаха доставката и да кажат, че е по искане на фирмата-доставчик,повишените цени на петрола и т.н. Нормално е, доставката да е различна до различните държави. Но не. Те вдигат % на обработка. Защо?! На какво основание? Отговора им, постван във ФБ, е бля-бля, общи приказки.
За съм да им изпратим писмо, дала съм си данните. Съгласна съм да информираме и Комисията за защита на потребителите за действията им.
Поне да кажат реалните причини, а не само празни приказки да ми пишат на стената си!!!! 

Според мен системата им не може да сложи твърда доставка различна за всяка държава. Предполагам, че могат да сменят само този процент.

# 219
  • София

Според мен системата им не може да сложи твърда доставка различна за всяка държава. Предполагам, че могат да сменят само този процент.
Да бе...няма невъзможни неща за програмистите, това пък изобщо не е проблем.

# 220
Определено промените дойдоха от DHL, колко години Ларедут не са възразявали да ползваме безплатна доставка, но откакто отскоро ползват услугите на DHL им е излязло "соленичко" и са се решили на драстични промени за всички държави извън Франция. Дано се промени нещо, но докато обслужват чрез дчл, не мисля, че ще стане.

# 221
  • насън...
хора, моля ви, стига сте нападали ева...това е ужасно!!! Naughty освен всичко, което е направила за нас сега се зае с писмото...аз одобрявам последния вариант, който тя постна и каза, че ще придвижи за превод...предлагам да се спрем на него и да не се занимаваме повече с обсъждане на съдържанието на писмото...съгласни?  Peace

# 222

Да бе...няма невъзможни неща за програмистите, това пък изобщо не е проблем.

АЗ като програмист ти казвам, че ползват готов software за online търговия вързан със склад, счетоводство, шипинг и т.н. Разбира се че всичко може да се промени от първоначално заложеното, но се почва оферти, пари, изработка, тестове. Предполагам че имат поддръжка от софтуерна фирма, но една такава промяна, ако не е заложена (различна доставака за разл,ични дестинации), може да им излезе по-скъпо, от колкото ако имат вече възможността да варират с процентите. Разбира се правя предположения Simple Smile

# 223
  • София
 Rolling Eyes
Чак пък да има вземат кой знае какви пари за тази врътка, не вярвам.
Както и да е. Не е в това въпросът.

# 224
Момичета,разбирам ,че в момента сте разстроени,но ви приканвам да се успокоите и да спрете с личните нападки.Полза от това няма.
 Вместо това дайте да помислим кой е по-добрият вариант-писмото до Ларедут или до комисията за защита на потребителите.И на мен ми се струва неудачно да пускаме и двете.От една страна искаме да ни обърнат внимание и да водим преговори ,а в същото време се жалваме от тях.
  Аз пазарувам сравнително от скоро ,но всичките ми покупки са сполучливи и изгодни благодарение на Евка,Алекс и много от вас,които споделяхте размери ,качество и изгодни условия.  bouquet
   Нека запазим добрия тон и добрата компания.

Общи условия

Активация на акаунт