LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз също, но неразбрах сега пратихме ли писмото и до друга институция?

# 631
  • София
Rappel de votre numéro de dossier : 2223569-1300707408  

Bonjour Madame ..................,

Je vous remercie à nouveau pour vos remarques.
En effet, celles ci sont très utiles .
Rassurez-vous, je les transmets immédiatement à la Direction.  
 Cordialement.
Patricia,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Patricia е пратила вчерашното ни писмо на ръководството... сега да видим какво ще ни отговорят от там...
 newsm78

# 632
подкрепям инициативата и спирам да влизим и пазарувам.
Наистина такъв евтин сайт нямаше, хубаво беше. Дори да вдигат така такси са длъжни да ни уведомят.
Щом са допуснали да имат такива оферти, намаления, кодове, подаръци, значи би трявало да са си изчислили и евентуалните загуби.

Подкрепям! И не влизам в сайта  Naughty

# 633
Момичета, и аз спрях да пазарувам, защото не ми харесват новите условия... хич  Naughty

Обаче помислете реално /сега сигурно всички ще ме нападнете  Blush/ прави са си - не може тук всеки да гледа "далаверката" - колко потребителки пускаха поръчки от по 10Е и им пращаха деб. ноти; колко потребителки си разделяха поръчките и на ден пускаха по 2-3 заради подаръци и какво ли не; колко потребителки писаха "ами аз тази чанта вече я получавам за 5-ти път, ама.... "; и т.н.; и т.н.  Shocked Shocked Shocked ами то не става така.... сами си го направихме.  Crazy Явно навсякъде държим да си покажем "балканския манталитет"  Sick

# 634
  • Бургас
Само да споделя - от няколко дни, без абсолютно никакви настройки от моя страна, пощенската програма на компютъра ми автоматично си слага писмата от Редут в папката със спам hahaha Умна е милата и знае кога точно да започне да го прави Mr. Green

# 635
  • София
Възхитена от коректното отношение:
Nº  .................
du 01/03/2011    Retour articles    Crédité sur votre compte BANCAIRE    22/03/2011    25,00 €
Парите са върнати в картата ми, т.е. не ме изнудват да пазарувам при новите условия.

Айви ти по твое желание ли върна артикула, или имаше някакъв дефект. Аз от седмица им пускам всеки ден писма. Искам да ми възстановят и пощенските и 10-те % такса, защото получих дефектни обувки. Писахме си, преди да ги върна, и ме увещаваха, че транспорта ще го платят те. А сега се крият като мишки, дори нямам и входящ номер.
На някой въобще възстановявали ли са му разходите за транспорта досега, когато вината е била на Ла Редут?

Аз пък имам ваучери от върнати по мое желание артикули около 30-40 евро и въпреки това НЕ ПАЗАРУВАМ. Призовавам всички да поспрем за 2-3 седмици, а защо не и месец. Надали има някой тук, който да ходи гол или бос. Ако пък парите ви "парят" в джоба-вижте първите теми в Клюкарника.

# 636
  • Варна
Възхитена от коректното отношение:
Nº  .................
du 01/03/2011    Retour articles    Crédité sur votre compte BANCAIRE    22/03/2011    25,00 €
Парите са върнати в картата ми, т.е. не ме изнудват да пазарувам при новите условия.

Айви ти по твое желание ли върна артикула, или имаше някакъв дефект. Аз от седмица им пускам всеки ден писма. Искам да ми възстановят и пощенските и 10-те % такса, защото получих дефектни обувки. Писахме си, преди да ги върна, и ме увещаваха, че транспорта ще го платят те. А сега се крият като мишки, дори нямам и входящ номер.
На някой въобще възстановявали ли са му разходите за транспорта досега, когато вината е била на Ла Редут?

Аз пък имам ваучери от върнати по мое желание артикули около 30-40 евро и въпреки това НЕ ПАЗАРУВАМ. Призовавам всички да поспрем за 2-3 седмици, а защо не и месец. Надали има някой тук, който да ходи гол или бос. Ако пък парите ви "парят" в джоба-вижте първите теми в Клюкарника.

куршумчо , a за върнатите по твое желание артикули, ЛР поеха ли пощенските?
Не ми стана ясно - имаш върнати по твое желание артикули и съответно ваучери за тях, а за дефектната стока не ти отговарят? newsm78

# 637
  • София
Хексе
Върнатите бяха по мое желание-две рокли на Талисиме за една приятелка на майка-не и харесаха и предпочетохме да ги върнем, че с този им размер не знам дали бих им намерила пазар тук. Аз си поех разходите по връщането. Те за обувките ми върнаха парите, веднага щом са ги получили, но за транспортните си мълчат.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 14:04 от куршумчо

# 638
  • Гражданин на света
подкрепям инициативата и спирам да влизим и пазарувам.
Наистина такъв евтин сайт нямаше, хубаво беше. Дори да вдигат така такси са длъжни да ни уведомят.
Щом са допуснали да имат такива оферти, намаления, кодове, подаръци, значи би трявало да са си изчислили и евентуалните загуби.

Подкрепям! И не влизам в сайта  Naughty

И аз така!

# 639
  • София
Аз реших да влезна.
И с тоя малък процент продажби към Бг им изостават дълго дебнени артикули - виждам налични няколко кожени якета, които да скоро ги нямаше, както и мъжкото на Адидас с 2 Е по-скъпо само че от първия ден на намаленията...

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 14:50 от Ivanichka

# 640
Аз реших да влезна.
И с тоя малък процент продажби към Бг им изостават дълго дебнени артикули - виждам налични няколко кожени якета, които да скоро ги нямаше, както и мъжкото на Адидас с 2 Е по-скъпо само че от първия ден на намаленията...
Да и вече ги няма велуреното и Адидаса... Ако някой е закъсал за кожено яке, на Метро(Варна)имаше няколко цвята и модели на по 120лв.(сигурно още ще ги намалят. Купувала съм си от там велурено сако за 32лв.)- не много по-скъпо отколкото в ЛР в момента.

# 641
искам да питам някой връщал ли си е обувки за смяна . Моят случай е  следният цвета на картинката и цвета който дойде са страшно различни и искам да ги върна и да си взема друг цвят какви такси ще ми вземат и кой ще плати доставката . Спешно ми е Simple Smile

# 642
  • Пловдив
И аз имам ваучер но не смятам да пазарувам при тия условия
как може да ми върнат парите
искам да им пиша че си искам сумата защото при тия условия нама да пазарувам в обозримо бъдеще от тях

# 643
  • София
Здравейте имам нужда от помощ.Имам загубена поръчка от 20,01 изпратена на 28,01.След дълга кореспонденция стана ясно ,че поръчката е загубена и аз си поискх парите обратно в картата,че при сегашните условия ми е много скъпо.Вече измина седмица а още ги няма.Иначе ми писаха че ще ми ги върнат.Колко трябва да чакам за да им пиша пак?

# 644
аз върнах едни маратонки за скромната сума от 5лв Български пощи, но вината беше тяхна.Различен номер ми изпратиха и все още чакам отговор, ще ги изпратят или не

Общи условия

Активация на акаунт