Юли 2006 - 99

• 76 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
 Hug

Незнам защо,но знам че ще му е по добре в къща на Дим.Чувствам го.по-спокойно някак си.само мисълта че е между 4 стени,го подлудява Hug Дай Боже да стане скоро PraynigНямам претенции къде ще е,и накрай света да е,щом ще си е наша,отивам.Има сега едно предложение,аз съм много навита,но Иво не иска. Confused

Днес ще идват кръсниците ни,и пека Ангешко.Много сме близки,като сестри сме с кръсницата.Както и да е де LaughingМиналата година по това време,клахме агне.Като курбан го направихме за здраве на семейството,и берекет за сезона.Тази година нямаме възможност да го направим пак,затова сега пека едно бутче и го наричам за здраве и берекет.само с тях ще се съберем.и така става Wink

Снощи изгоних Димитър,да си спи в детската.аз легнах на моето място в спалнята и взех кошарата при нас.обаче ми е съвестно.през нощта стана да пиша и дойде при нас.не иска сам и това е.отиде той после в детската,но започнал да бълнува и Иво отишъл да легне при него Confused Казва че го е страх от тъмното.снощи говорих с него и му обясних,че тъмното не е страшно,че слънцето спи когато е тъмно,но луната е тук,няма дяволи,караконджули и дрякони,които той казва че ще го изядат ooooh!.тогато стане тъмно,всичко си е същото,както и когато е светло,че ние го пазим,никой не може да влезе в къщи...Ужас,главата му е пълна с откачени неща.хем не гледа такива филмчета.поне в къщи де..Картуна е кодиран.. Tired
Ще видим как ще е занапред..

# 376
  • През девет земи в десета
Жоржи, кой ги знае какви ги мъдрят детските им мозъци в детската градина Laughing
Хубаво е в къща, аз съм градско 4едо, но преди да ни забият в блок, имахме къща, огромна, с двор, която ни бутнаха. На майка и татко сякаш им хареса в апартамента, парно, топла вода без грижа. На мене оба4е винаги ми е липсвал двора и простора на къщата, затова при първа възможност си закупихме собствена. Скоро след което майка и татко дойдоха при нас, сега те нямат грижа за топлото и им е супер добре по-нашироко. Навивай го Иво, няма нищо по-добро от това сам да си си цар-господар, а не да се занимаваш с комшии. Кой платил вход, кой не, кой тропа или  ти му тропаш. Тупат както им падне, хвърлят боклуци където им падне ooooh! Асансьора работи когато си иска и т.н. и т.н.
Цвети не я е страх от тъмното, но спи при нас Wink От пет години оцелявам на ръба на леглото. Има понякога желание да си ходи в нейното леглото, оба4е се буди за вода или сънува нещо и ни търси, съответно ни разбужда, разсънва и засега е по-приемлив варианта да се наспиваме, макар и малко по-неудобно Crazy А и гушкането ве4ер, много ми е мили4ка.
Доколкото имам спомен, май и аз бях редовен посетител в спалнята на майка и татко Laughing затова нямам право да връзвам кусури на децата.

Изобщо гледам наистина всяко нещо от към по-добрата му страна, нямам нерви да се тормозя за глупости. Вси4ко е преходно и рано или късно отминава. Ако не ни оставят после по някой и друг внук да ни тормози ще си спим и ще си кукаме сами нашироко Laughing .

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 16:04 от ☼ Зла гад - Пиги ® ☼

# 377
Юл пък ляга при нас,четем приказки до откат,загасвам и казва искам си в леглото,там и е по добре,по удобно,всеки да си се наспи:)

Днес бях в библиотеката до градската градина,тя огромна,ама това което ми трябва за реферат го няма,та отскочих и до детския отдел,ми то не си струва да купуваш книжки,3 стаи огромни и  с книжки всякакви нови детски,и списания,дискове,музика,всичко,колко книги има за четене,утре я хващам Юл и ще се записваме да четем,в седмицата като навзема за всяка вечер и ще четем,поне е без пари и после няма да им търся място,в къщи се заринахме с книжки Whistling

Днес на лекцията гледах едно мъниче на една колежка,-изнасяше урок ,и дошла с него нямало кой да го гледа,на 8 месеца:)  значи ако някой направи детски център до университета ще му върви,казвам ви само в нашия курс сме 10 майки със зор се чудим кой да ги гледа,какво става с тез баби вече?  Явно работят ако са по-млади,а ако са пенсионирани или си почиват  Whistling или не могат да гледат внуците,...какво стана с някакъв проект говореха че ще има във офисите детски кътове ...по новините гледах,за работещите да им се гледа детето в офиса в отделна стая,това е супер идея дано я осъществят  newsm78 Thinking и щяло държавата да финансира за заплати и зьа кътовете ...

Жоржи аз в къщата в  двора  Юл не я мисля- играе си, а още да кажеш няма толкова занимавки из двора,една люлка на дървото и малко пясък,после като и направя пързалката, басейна лятото (надуваем) съвсем се надявам да си се занимава,като затворя вратата и не се притеснявам къде е и какво прави,най- много се е показвала кална до ушите ама я оставям да се нацапа и наиграе:) супер е пу-пу Whistling

# 378
  • Варна
Жоржи чете ли тази статия
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3823
Отговорих си на много въпроси като я прочетох.

# 379
На мен пък ми хареса това : http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3830
Абсолютно точно отговаря на вижданията ми Peace

# 380
  • Варна
 Hug
Минавам само за секунда да видя Heart Eyes

Заредих и двете статии,после ще ги чета Peace Сега отивам на консултация.

Иво иска къща,но нямаме пари в кеш,а той не иска да теглим кредит.смятаме че е по добре,да не продаваме апартамента,а да остане.но като цяло аз съм навита да продам де,а той е мой Mr. Green.Шегичка де,без него няма да продам PeaceИска да спестим за няколко години,но аз мисля че сега е момента за местене.ще го навия де  Wink

Сега има една къща,на Перчемлията,това е точно до Аладжа Манастир нагоре в гората.говора къща с двор,овошки 35 000евро и искат.много искам да я видим,на 5 минути от Златни Пясъци е,много ще му е удобна за работата.На сезон дава по 3,4 хиляди лева за бензин Tired
А и аз мога да водя децата на градини и у-ще във Виница.
Ох,много искам

# 381
  Много хубави статии! Peace

Жоржи, хайде, дано успееш да го навиеш за къщата. Прав е и той, има голям риск, особено с две деца + заем... но заедно ще решите.

Иска, Ренито,  Rolling Eyes newsm78

Сестричката ми получи официалната покана за англ. болница, досега всичко ми беше като насън. Вече е сигурно, че ще заминава и взех и аз да се спичам.  Whistling

За 10 дни най-сетне бабата и дядото да нямат работа сутрин и да вземат децата. Вчера изчистих, сготвих, имам 2 часа да се отдам на релакс. Flutter

# 382
  • София
Жоржи и аз искам къща, ама няма да ме огрее скоро Sad

Нани, дано в Англия помогнат на сестричката ти  Praynig

# 383
Цитат
Нани, дано в Англия помогнат на сестричката ти

Ама тя мисли там да се установи за постоянно. Извикаха я да работи, не на лечение. Grinning

Едно "Chill out" поздравче:

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 12:19 от Nanny

# 384
Привет и от мен! Нямам много време, само с две думи. Не влизах, защото мама беше в болница и не исках да товаря никой. Резултатите от биопсията и дойдоха вчера от София и НЯМА НИЩООО. Няма гаден рак. Направо ми падна камък от сърцето и два дни няма по-нахилена от мен Grinning
Гоги и Венци бяха поразени от кърлеж- и там шок и ужас, защото малкия го разчесал и скъсал тялото и сега го следя за зачервяване или Т. Аз не бях добре с кръвното, но явно е било от притеснения и дано всичко вече да е минало Praynig
Утре като се заредят едни маси-имам двама Гошковци Wink Днес карам на разтоварваща диета, че ще ми се увиди тия дни....
Ще ви пожелая весели празници и да няма болни. Повече слънце  че тоя дъжд ми се увижда, че и студено тук в Русе Sad

# 385
  • София
jorji, и Яна заспива на лампа заради чудовищата, хем според мен разбира, че няма наистина. Даже се забавляваме да измисляме какво прави пералното чудовище, което живее в пералнята, миялните чудовища (те са повече, живеят в миялната, бършат с козината си съдовете и издават смешни звуци) и тоалетното чудовище (то естествено живее в тоалетната). Не ни пречи, оставяме й лампата, щом иска. И аз като бях малка, когато оставах сама, не стъпвах по земята, защото под леглата имаше чудовища  Laughing.
Яна пък ревна онази вечер да сме си взимали бебето в спалнята и да се връщам при тях - нали и ние спим с бебето в хола. Липсвам й явно  Heart Eyes.

Ние също купихме от нашите къщата, само дето не ходим да живеем там, те си живеят. Може би поне лятото ще успеем да идем за по-дълго.

Нани, ще се справи сестра ти, няма страшно  Hug.

Ние четвърти ден не сме излизали с този дъжд, започва да ми писва  Confused.

ети, много се радвам за майка ти  Hug

# 386
 Hug Нямам никакво желание за писане. Бях взела едно решение за себе си да започна да уча второ висше (медицина) ,дори започнах и да се подготвям за изпита ,но уви пак късмета не е на моя страна.
има голяма вероятност в понеделник да започна работа ,при един при който целия град не иска да ходи. Много добре го познавам що за работодател ,че почти нищо не плаща ,за сметка на ,което работиш по 10 часа. Но нали знаете ,когато си стоял в къщи две години нямаш право на избор. От начало Иван настоя ,но сега започва да се разубеждава дори ми вика не знам дали да те пускам там да работиш. Гадното е ,че дори и малко да поработя няма да имам време да се подготвям за изпита и накрая нито студентка нито работа. Мечтата ми отива по дяволите. Още не съм казала на свекър ми ,може би той най-много ще е разочарован ,защото той най-много ме подкрепяше за медицината и ми беше казал ,че ще направи и невъзможното да ми помогне.Добре ,че днес идва сестра ми та малко да се поразсея от черните мисли. Аз вече няма мечти ,може би единствено и само децата ми да са добре и нищо повече.
Весели празници на всички.  bouquet

# 387
Еее Иси как да нямаш мечти,ето това ти е мечтата,явно ,но я отлагаш във времето,за по важно нещо работата,макар че май няма да има заплащане още от сега знаеш- както казваш...уф гадна работа

Ети браво за хубавите резултати:) а за кърлежа  гадост,подсещаш ме да следим повече за тези гадини,сега децата .играят в тревите.... и след тези дъждове Confused

Нанни и аз бях разбрала че ще ходи на работа та, и сега си викам,бре кво съм разбрала то ще я лекуват аз наговорих онзи ден едни че там е по добре живота, а излиза накрая че все пак правилно съм разбрала:0 Само успех и желая и скоро да са си заедно,ще видиш че ще дръпне всички околко себе си там най важно децата,там за деца е супер  :0 и образование и език ще научат Peace

Махам се:) че реферат ме чака ooooh!

# 388
Здравейте майчета
От много време не съм писала но си ви чета редовно. Прочетох и двете статии, особено ме засяга естествено тази за ревността между децата. Така е наистина няма как да има безусловна любов , моите госпожици много се карат но и се обичат, ревността е много силна при тях, съперничат за мен за играчки, примерно не мога да гушна едното, ако съм гушнала Цвети Васи идва и направо я избутва, а ако съм гушнала Васито Цвети идва и започва да хленчи искам и аз, ако пък се опитам да ги гушна едновременно в каквато и да е поза  Laughing се бутат, така че не може да им се угоди. Но пък има моменти когато много се търся когато едната е болничка в къщи а другата на градина и ясла скучаят тъгуват.
Аз се включвам малко да ви се пооплача, то не нещо страшно толкова но се постреснах. От известно време Цвети недочува леко но аз си го забелязах, а и от градината казаха че е станала по-невнимателна. Оказа се както предполагах че третата сливица създава проблемите, нали миналата зима имаше няколко възпаления на ушите заради нея, та сега явно има вода  в ушичките и трябва да я махат. Лекарката д-р Банова преди малко звънна записала първият свободен час , точно петък 13ти ,аз не сам суеверна но както ми е притеснено....
Преди време мисля Ели а е още някой беше писал как минава операцията ако може на лични да ми пише, имаше ли нещо стресиращо, май няма много проблеми, след това няколко дни да си стои повече в къщи.
Ако се сетите на 13ти може да ни стискате палци, че да не ни хванат суеверията.

# 389
Аз минавам набързо, че днес нещо не ми е ден. Както нямаше работа, и ми се струпа накуп, най-мразя така Confused

Ети, много се радвам за майка ти, кърлежа мисля, че ако имаше проблем, вече трябва да се е проявил newsm78.

Иси, да не забравя, аз отдавна съм приключила със собствените си мечти, движа се по течението, накъдето ме отвее вятъра и се опитвам да мечтая с децата си Wink Смятам, че сега е най-важно да помогна на техните мечти да се сбъднат. Иначе второ висше и аз исках да уча, приеха ме, изкарах един семестър, но се оказа, че не остава достатъчно време за мъж и семейство и.......се отказах. Съответно си родихме Цвети Heart Eyes да не се чудя толкова какво да правя със свободното си време. Но принципно съм на мнение, че ако човек иска да се образова, никога не е късно. Има време, остава не мечтата, а надеждата............
Изобщо аз съм много далече от някакво черногледо мислене, гледам да се радвам на това, което имам днес и се старая утре да направя нещо, което също да ме радва.
Много прегръдки от мен и пожелание за сбъдване на мечтите ти Hug Hug Hug
Цитат
"Господ обича хората,които мечтаят" Wink

Ст. Г. ще стискам палци с Цвети всичко да е наред на 13-и. На мене тринадесетите петъци винаги са ми били много късметлийски дни. Ако пък си поне малко суеверна можеш да вържеш на ръчичката на Цвети син и червен конец оплетен като мартеничка. Червен за здраве, късмет и против уроки и син да гони дяволите Wink  Това го четох някъде из нета.

Бетта, да ѝ имам на Яна въображението Mr. Green

Нанни, радвам се за сестричката ти, дано да успее да се адаптира бързо и лесно, пък дай боже и вие ако може да се махнете оттук.

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 18:17 от ☼ Зла гад - Пиги ® ☼

Общи условия

Активация на акаунт