Юли 2006 - 99

• 76 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Ели засега 3та сливица ще махаме, Цвети реално е здрава, дори след толкова боледувания тази зима в момента се закрепи и ако не беше това леко недочуване нямаше да я водя по прегледи и доктори. Лекарката смята че след махането на сливицата водата в тъпанчетата може сама да се оттече Praynig, ако не спомена за слагане на тръбички. Аз съм чела че се пукат тъпанчетата но тези тръбички май са нещо по-сложно, но за тях ще решат 2-3 седмици след като махнем сливицата.

# 406
Лоша работа,дано мине леко на 13ти, а после да няма нужда от друго,това с тръбичките е гадно май,незнам,то кое ли е добре като е от лекар Close

Хайде аз се махам Hug поне вчера направихме презентацията донякъде Party днес ще и добавя още картинки и е готова ,много интересна стана,но ако трябва за всеки урок да си правиш презентация лошо,те май вече имат към учебниците  и диск с мултимедия за всеки урок към просвета Flutter

Баай Hug

# 407
ст.г. това е макарка,която се поставя в ухото за да изтече секретът.Обикновенно седи там 6м,но пак по преценка на лекарят.Нашето седя толкова и го махнаха. Такова трябва да е..

# 408
  • Варна
Ехоооооооо,къде сте всички? Thinking

Желая ви Приятен ден,а след разходките бързо тук,че темата опустя..вчера цял ден,никой не е писал Wink

# 409
  Да побутна малко темичката и аз...

Днес трябваше да предадем бележка през кои месеци Дани ще посещава градината в смесена група. Юни, август и септември ще е смесена, а юли почиват. Какво е това нещо - 3 месеца смесена група и 1 - почивка? И как да кажем отсега дали август и септември ще посещава? Не, че ни пречи да пишем, че ще посещава пък той да не ходи, само дето таксата ще трябва да си платим.

Да ви кажа Дани, като че ли добре понася смяната на учителки и лелички, сега нали идват по заместване, докато намерят нова. Та, няма да тъжи особено за персонала. Прочетохме и, че ще идват деца от други районни градини, които ще почиват през други месеци.

Иначе съм много доволна от допълнителните занимания по приложни и английски. Много хубави неща ми носи вкъщи, работят и с глина. По английски пък след първия урок дойде с научено стихче, на втория вече броеше до 10, знае вече няколко песнички.

Като се върне, ще го занимая с това: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3851

Това е общо взето около нас. Гледаме се с Кико, свекитата са на Рила за десетина дни. На него му проби и 3 кътник, остана само още един зъб. Whistling
Сестра ми допря до поредната пречка за заминаването й. За да може да замине мъж й след това и да има право на легална работа, трябва да покажат доказателства, че са заедно от поне 2 години. Те обаче нямат брак, а той се води на стара адресна регистрация. Сега проучват ако се оженят, ще ли го пуснат. Има и фирма на нейно име, която ако и той замине, ще искат да я закрият, но това не става за ден-два, а никой няма да я пусне в отпуск поне през първите месеци.

Днес съм пълна мъгла, нямам сили и желание за нищо. Отивам да се опна до Кико.

St.q, Стискам палци! Praynig Hug

# 410
Nanny първо кучешките ли ви избиха ? Или първо кътниците?
Денис няма кучешки,чакаме ги вече 2м да излязат че имат точици венците.За сметка на това му излязоха 2 кътника съвсем неочаквано  Shocked Shocked

Тук нашата градина работи целогодишно,като юни,юли и август са смесени групи.Даже нз дали не е посредата на юни,абе като вземат да понамаляват децата,тогава.Според зависи...

# 411
Рени: на Лора преди няколко месеца и излязоха последно кучешките, общо има сега 16 зъба, като пробиха и последните и спря да се буди да суче, спи цяла нощ Mr. Green

Нани: завиждам за заниманията. Много съм доволна от нашата градина, но няма никакви странични курсове, спорт, занимания... срам за едно англоговорщо село ooooh!Баща и започна да я учи на английски думички, научила е всички цветове, животни, чстти от тялото...тва от седмица.

Всъщност влязох да си направя реклама: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=207919475897370&set=a … ype=1&theater. Това е за новата изложба, откриваме в събота в Балчик и ще стои до 10.06, та който има път към морето да заповяда:)))

# 412
  • София
Пиги,златна си просто.Чета ви разбира се,само по Гергьовден бяхме в Равда,че правихме на Гого кръщене в манастира в Поморие и днес наваксвам с четенето.Благодаря ти за Скитница,ще я купувам значи.

Ст.Г разчитай и на мен в стискането на палци на 13-ти.От сърце ви пожелавам всичко да мине добре и по възможно най-безболезнения начин.

Ние сме що-годе добре.Люси ходи на градина,но Гого влачи една хрема от Великден и сега в неделя като се прибирахме от Равда каза,че го боли ухото.Доктора каза,че уж ще мине само с капки и сиропче за кашлица,защото и покашля,но ще видим.
Инъче от кръщенето не мога да кажа,че съм много доволна.Решихме да го правим в Поморие,защото манастира се казва Св.Георги,но този поп,който кръщава Гого много го стресира.Така го натика във водата да го изкъпе и така го полива горкото,че му напълни с вода и уши и очи и голям рев падна.Аз си знаех,че ще плачи детето,както плачат повечето,но казвам ви голямо мъчение беше и две нощи след това Гого ревеше и бълнуваше на сън.Накрая свекървата
занесе на една баба една дрешка на Гоги да му бае и се поуспокои детето.
На всичко отгоре бяха казали,че кръщенето ще струва 50 лв.,а взели на мъжа ми 100.И той нашия ги дал без много въпроси.После съжалявах,че не  отидох аз да платя,че да ги питам що ни правят на будали и то в църквата.

Много се разписах,спирам.Само Нани щях да ти казвам,че и нашата градина почива през юли и август.То всъщност всички градини в квартала(Изток) почиват и всяка година има по една дежурна за всички.И на нас от сега ни искат да кажем дали ще ходим.

# 413
  • somewhere over the rainbow
И нашата почива юли и август, а сборните са само в една градина в града. Редуват се Peace

Крис, вие голямо кръщене сте направили - божият служител му е навредил... па после сте отишли на баячка да го оправи Laughing Дето едното противоречи на другото. Аз за това кръщене няма да правя, за мен това кръщенета, венчавки са глупости. Аз не спазвам точно канона /и на баячки даже ходя/, така че ми се губи смисъла на целите тези пози. Господ е в нас и никъде другаде.
Ама пък който си спазва всичко точно, нека си прави. Но моите наблюдения са, че повечето родители действат избирателно. Кръщават се, пък примерно не постят Laughing Не ги разбирам тези неща.

Щом детето е добре, няма значение как се е оправило.

Ние почнахме да оправяме двора - поставила съм срок до на Дая рождения ден. Но защо не и за моя - нали съм юбилярка, влизам в групата 30+ Laughing

# 414
Нанни, сестра ти нямат ли дете, или с някои общи познати пак може да докажат че са били заедно ,А за фирмата май става лесно само да отиде още сега тя да подаде да я спрат или временно или да си я закрие,спомням си че моя мъж като си закриваше старата фирма отиде само плати задълженията и я закри за 1 ден  newsm78 пак ще го питам де #Crazy

Нан браво на вас:) Hug И чакаме снимки  Naughty

Крис ,то в църквата  е така вече ,ние примерно всяка неделя ходим,да кажеш опашка от желаещи няма, а боднеш ли свеща и ти я местат още пред теб да имало място само им се пречкаме ако има как пред нас ще я загасят за претопяване......,отделно в църквата в която ходим  има един луд ексхибиционист ли е каквъ е само плаши Юл всеки път ,вече моя ще го бие амаха Rolling Eyes  отделно пък на Бачково какво е станало ароматни свещи розови,и се гърчат като само от конец и един народ луда пара за свещи ,които горят 30 секунди и ги маха бабата ooooh!

Нанни, ами за да се изреди целия персонал да ползва отпуската е тази дълга почивка,а за родители които ама никак нямат кой да им ги гледа- е сборната група,при нас е от 1 Юни до 15 септември сборни  bowuu демек още малко и това беше,ние тамън тръгнахме hahaha

Днес имаме ли именници ? Да са живи и здрави ако има Кирил и Методи  bouquet  bouquet
  bouquet

Flutter Хайде бай засега Hug

# 415
  • София
Нашата градина не почива, 1 месец са в сборна група всички, ама те са малко и често са заедно, та са свикнали, всички се познават деца и лелки и госпожи.
При нас нищо интересно май няма, работа, градинка и така.
Искам вече да е топло, да ходя на моренце  Whistling

# 416
Ох,аз също съм в нетърпени да се стопли.Купили сме ваучери 5 семейства за едно хотелче с басейн,но чаааак за 24 юни  Rolling Eyes

Арлина поздравления мила!  Hug Много се радвам за теб.

Жоржи как са обривите на Ралито?

# 417
Ренито, и на Кико едните кътници избиха преди кучешките. Сега остана 1 от последните 4бр.

Да избива и той, да се очовечи детето. Вече и сънят му е по-дълбок като го няма нощното цокане, акото нормално. Вчера наобяд е спал 4 часа.

Ели, нашата градина почива юли месец. Тогава ако искат всичките накуп могат да си ползват отпуската.

Да ви се похваля, нашата лелка е вече коридорна чистачка. Party Новичката е още по-младичка. Дани я нарича какичка. А директорката явно е смъмрила и старата госпожа, защото забелязваме една загриженост, внимание, които липсваха преди.

Крис, честито ви християнче! Hug
Арлина, успех! Hug
Ели, сестра ми има дете, припознато дори, но това не е гаранция, че живеят заедно.

# 418
  • София
Ее,Нанни-радвам се,че лелката си е получила заслужената работа!Като няма нерви да гледа деца да си чисти там и това е.А иначе и аз вече се замислям да сключим брак с моя,че постоянно изникват такива неща с хора,живеещи на семейни начала.Сега и второ ще имам от него,ама хОди доказвай,че ми е мъж Rolling Eyes.Лошото е ,че не искам дандании,а само да подпишем,а според него трябва да има празненство,та не можем да се разберем по въпроса.Иначе и за двама ни сватбата е циркаджийска история,мисля също като НАН за кръщенетата.Църквата по-покварена стана,а пък и ние не спазваме църковни канони,така че не виждам смисъл.
kris79 -съжалявам,че така се е случило с малкия,дано не плаче всеки път като искате да влезете в църква Confused.

Рени-за къде сте взели ваучери?Беше доволна от миналогодишния хотел-тогава къде отседнахте?

# 419
Аз пък обичам циркаджииските истории, явно. Защо една сватба да е цирк, или едно кръщене? За мен това са все хубави неща. То има сватби и сватби... Виждала съм наистина цирк, но винаги може да се направи нещо с вкус и стил и да остане приказен спомен за цял живот. Виждала съм и кръщенета с оркестъра му, 200 души и т.н., което пак не е по мой вкус. Аз не го правя заради хората, цирка или нещо друго. Правя го за себе си, защото аз така искам. Искам децата ми да са кръстени, искам да имам брак, да се видя в бяла рокля и да имам моя специален ден. Не постя, не ходя редовно на църква, но това не ми пречи да съм вярваща и да си кръстя децата.
Не вярвам във врачки, баячки и подобни шарлатанки. Всичко е в нас, в нашето мислене, нагласа и енергия. Никой не може да ме убеди, че някаква си бабка ще ме избави от неволите и болежките ми. Когато родителите са спокойни, обстановката вкъщи е нормална и децата са заобиколени от любов-то те ще са спокойни и щастливи. Когато е напрегнато и живее в стрес, ако ще и 2391874297 баячки да му баят на това дете, все тая.
Това са моите виждания, не ги налагам, само споделям. Wink

Ох, исках още да пиша, но време нямам с това дребното....
Като заспи и изчистя, ако ми остане време ще се включа пак.

Ааа, Крис, честито ти христианче, жив и здрав да е Гого. Hug

Общи условия

Активация на акаунт