Пожелавам ви приятни почивни дни, весели празници.
Ние отиваме на абитуриет, после и при баба за малко. Големият ни племенник завърши, лелееее, как лети времето.

, лек и усмихнат ден.
.Пак в инфекциозна болница като по-миналата година с племенника ми и Влади.Преди 3 дни посред нощ като започна да повръща-цяла вечер до сутринта.Та отиваме в Пирогов-нямало лекари!От 6ч. до 8ч.нямало такива
"Жената прихна да се смее 

каква държава какво чудо
дано сте добре
големи отделения големи болници имаме тук и аз ги видях
то за животни биха го затворили на запад а тук хора се "лекуват"
не съм търсила там ,защото ми е далече. Проблема е ,че тези специалности са само редовна форма на обучение. И Стара Загора и Бургас са ми близо и имам възможност да пътувам .Трябва да се съобразявам и със семейството си. А Варна беше една прекрасна възможност да го измъкна моя мъж от Ямбол.Ако можех да уча там ще не ще .трябва да тръгне с мен . 
Обриви няма 

щом го искаш силно,ще стане 
.Дали има проблем за Рали?пратихме го на село но все пак....?майките с две деца,нали отлагате ваксините,ако едното дете е болно?а ако после,след ваксината се е разболяло,какво правите?
. Толкова беше горещо. Лятото дойде изведнъж. Дано да се задържи така времето през почивните дни.
. 
Здравейте 
ще видим вечерята как ще е,но поне въздуха е супер дишшшша се,басейнче,хлад,и Юл ни ядосваааа