С чудни плетени цветя, да посрещнем пролетта!

• 107 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на синчето на Стейси! Да расте здрав и весел!   bouquet

# 106
Здравейте. Прекрасни неща сте изработили! Съжалявам че нахлувам така в темата, но аз съм съвсем начинаеща в плетенето. Та имам конкретен въпрос:

Изплетох на дъщеря ми ето този шал:

Как бих могла да оформя ресните? Т.е. на възелче ли се завързват или се заплитат по някакъв начин?Ще бъда благодарна за всяка помощ.

# 107
Как бих могла да оформя ресните? Т.е. на възелче ли се завързват или се заплитат по някакъв начин?Ще бъда благодарна за всяка помощ.

http://postimage.org/image/1fnvpy76s/

# 108

TadaСтейси,да ви е жив и здрав и да ви носи само радост и гордост!А на него - да има най-прекрасното детство! newsm59

# 109
  • Варна
S_SIYANA, много ми хареса моделът на жилетката, която си плела. Ще споделиш ли как я плете, с кой номер куки, с  каква прежда, а ако може и снимка Simple Smile

# 110
Здравейте, момичета!
Честита първа пролет!    bouquet При нас вече дойде, даже и щъркелчета си имаме, но не успях да ги снимам.
Пуф, както винаги страхотна темичка!  Hug
Страхотни плетива видях! Поздравления!   bouquet Моите са в застой.  Blush
Добре дошли, на новите момичета!
Булечка, ЧРД на патерици! Много здраве, щастие, успех, любов и леко раждане!   bouquet
Стейси, ЧРД на голямото момче! Много здраве, щастие, радост и късмет му желая!   ura

Да почерпя, че и аз днес съм рожденичка!

# 111
Много благодаря,  big pufana , още довечера ще се опитам.
На всички рожденици - Честито!

# 112
Честито на всички рожденици!!  nbirthday
Благодаря за хубавите отзиви за роклята. И собственичката си я хареса много. Обеща да я снима облечена.
Една идея за козирка на каскет.
http://www.liveinternet.ru/users/saldatka/post122402879/
Надявам се, че не се повтарям.

# 113
  • Русе
Честита първа пролет, момичета! Бъдете слънчеви, усмихнати и много щастливи! Simple Smile)))))
Стейси, честит празник на теб и момченцето ти! Да е много щастливо, здраво и да има прекрасно детство!
M_BR, роклята е супер, супер! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
nela_66, страхотна шапка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето последната рокля, която завърших вчера - Първа пролет в Мисони Simple Smile))). Преждата е предимно Мерино Софт от турския сайт в различни цветове. Кука 1,75, разход на Мерино Софт 19 * 50 грама + 350 грама Дива черна на Еделвайс:

# 114
Силве, уби ме за пореден път! Моля ти се тази да ми я дадеш за едно кръгче!
Колко цвята всъщност използва? - според мен си изкупила каталога на мериното!

Честити да са ни всички рожденици! Март е много хубав и празничен месец, мойта щерка тогава е раждана, съответната отчетна тема е пълен празник,че и от майките имаме представители и то конкретно днес! Бъдете здрави и опиянени от живота!!!!!!

Тули, преждичките са скъпи на фона на средните цени в страната,но пък са страхотни, тези,които аз взех ,са за филцване, убийствени меланжи! Аз специално ще правя украшения и бързичко ще ми се изплатят, та разхода си струва   Peace

# 115
  • Варна
Силви-ч,уникална е роклята ти!!!!цветовете са страхотни!!!!!!!!! newsm20 newsm20 newsm20

# 116
...Ето последната рокля, която завърших вчера - Първа пролет в Мисони Simple Smile))). Преждата е предимно Мерино Софт от турския сайт в различни цветове. Кука 1,75, разход на Мерино Софт 19 * 50 грама + 350 грама Дива черна на Еделвайс:

smile3501 smile3501 smile3501

Прекрасна е!
А за преждата - отделни цветове ли са купувани, или преди време бяха пуснали 3 - 4 Mixed Lots?

# 117
Честито на рождениците малки и големи!

# 118
  • София/Овча купел 2
  bouquetЧестит празник на всички!  bouquet

silvi_ch,роклята е уникална,нямам думи newsm20!

Adelinche,би ли споделила каква е преждата на шала,много е ефектен Peace!

# 119
Хайде и аз да се запиша с новото си произведение.
http://eldi.snimka.bg/hobby/pletivo.356648.22800413
... и с по-старото.
http://eldi.snimka.bg/hobby/pletivo.356648.22800421
Сега си търся модел за жилетка за 3 год. момиченце, за да си оползотворя останки от прежди.

Общи условия

Активация на акаунт