С чудни плетени цветя, да посрещнем пролетта!

• 107 724
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
пуф, каква е тази книга,дето е описано как с еправят ресни и помпони?

за какво говорите newsm78

Древна е. Има само един раздел за плетки. Сканирала съм някои важности оттам.

Говорим за едни подаръци за мойто Мис Каприз. Embarassed

# 136
Момичета, имам една схема, която според мен е на италиански и не мога да си преведа знаците. В списанията, които имам са съвсем различни Rolling Eyes Значи не ми е ясно как се плете плюсчето +, една черна точка и едно овалче. Някой може ли да ми помогне?

# 137
СвХристова на 1 кука ли питаш?

http://postimage.org/image/23528d46c/

# 138
  • Варна
Момичета, имам една схема, която според мен е на италиански и не мога да си преведа знаците. В списанията, които имам са съвсем различни Rolling Eyes Значи не ми е ясно как се плете плюсчето +, една черна точка и едно овалче. Някой може ли да ми помогне?

aз ето как ги плете:
+ - стълбче без наметка
точката-както си ми е бримката мушкам и вадя бримка от конеца и после промушвам новата бримка през старата
овалчето-като точката,но като преминавам на нов ред(при кръгли,квадратни мотиви:при мрежичка...)

П.П.:Биг пуфана го е обяснила с термините...........

# 139
Пуфи, Калинка-Малинка, много благодаря! Точно това ми трябваше  bouquet А има и една вертикална чертичка, като вертикален минус, след като плюсчето се плете като стълбче без наметка /от списанията така плета тази чертичка/, как да плета нея?

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 17:36 от svhristova

# 140
svhristova като стълбче с една наметка.Ако пуснеш схемата мисля че ще е по-лесно да я разгадаем.

# 141
  • София
Стейси, Пепи, честит празник!!!!

# 142
  • София
Честит празничен повод на всички дет` имат - да са здрави и обичани    bouquet
Много хубави неща показвате в темата, девойки - браво, започвате пролетта с отлично настроение   bouquet
Кхъъм, на срещата вчера бе много приятно, пожелавам следващата да е още по - пролетна, на открито, и да почетем дървото Wink Отивам да сбирам одеялце Simple Smile

# 143
Пак да благодаря, ресните станаха супер!
niunia, преждата е Alize, с процент мохер, вълна, ламена нишка. Много харесва и на дъщеря ми, но малко боцка.

Плетенето с перлички е страхотно...като напредна ще опитам.

# 144
Мама на Ани, благодаря! Но като си прехвърлях схемите я изгубих и действам по памет. Но пък се получи.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 21:55 от svhristova

# 145
Пуфи, Калинка-Малинка, много благодаря! Точно това ми трябваше  bouquet А има и една вертикална чертичка, като вертикален минус, след като плюсчето се плете като стълбче без наметка /от списанията така плета тази чертичка/, как да плета нея?
"|" - това ли е знака? Аз си мисля че е полувисок пълнеж, правиш наметка както при стълбче с наметка, но го изплиташ както при ниския пълнеж.

Пуф, непременно ще сним и показ.

Благодаря за пожеланията!  Hug

# 146
# 147
  • София
Изпуснах ви...  ooooh!

# 148
Ето какво ми подари Пепито за мис Каприз - . Просто ей така! Стана семейство направо.

Тази в средата е купена, не е плетена!

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 10:00 от big pufana

# 149
О, много хубаво семейство! Все им се каня на тези играчки, но свободното време е кът. От какво са направени главата и копитцата на овцата?

Общи условия

Активация на акаунт