С чудни плетени цветя, да посрещнем пролетта!

• 107 833
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Най-накрая успях да сбъдна една моя мечта:

# 571
  • София/Овча купел 2
Пуф,пробвах с цвете,ама не ми хареса нещо.
Фиф,страхотни са,особено чантата  bouquet.
Steisi ,уникална баретка,браво.Би ли споделила схема Praynig!

# 572
# 573
Благодаря ви Момичета!  bouquet
Вие сте най страхотните!!!! Hug

# 574
Видях една хубава пола, хубава чанта и шалове, малка сладка червена шапчица, и още много хубави неща  Hug
А това е първото от моите плетени великденски яйца

# 575

нюня, това е за теб.

# 576
Здравейте на всички, създавате красиви неща, а и супер сладки дечица!
Обаче най-много си харесах чантата на Фифундрела. Дали мога да помоля за схема?
Правилно ли се ориентирам (начинаещ плетач съм  Embarassed) че е правена на една кука?

# 577
И аз се влюбих в чантата  smile3501 newsm51 Предполагам ,че е от парчета на една кука и после се съединяват . newsm78

# 578
Нали, tonnny_bg , и аз така мисля. А дали квадратите не са подобни на този?

# 579
Отдавна не съм се включвала,но ви чета с удоволствие  Hug
Нуня,много ти е сладка принцеската с тази червена шапка и рокличката  Heart Eyes
Фуфундрела,пончото е страхотно,много красиво  Heart Eyes И чантата и пуловерчето също,разбира се!  bouquet
Прекрасни творения и от СисиВас,Пуфи,Сбъднати мечти - разкошни шалчета,много ефектни  Heart Eyes
J_M_M ,супер решение за бърза изработка на шнурчета  Grinning Нашата детска плетачна машина така си седи вкъщи,много е специална,трябва й дебела прежда,иначе не плете,посуква Tired

Мили дами,да ви замоля ако някъде из София попаднете на Ланосо Моно Бейби Батик № 4647 да свирнете.Не ми стига преждата,пробвах с други прежди и цветове,плетох,разплитах,но става шарения или не съвпадат цветоветех и зарязах плетката ooooh! Ходих до Съдебната палата и пл.Македоня,нямат такова чудо.От където я взех жената ми е обещала да ми запази ако получи,но вече 1 седмица все казва,че няма Tired

# 580
SunshineMery ,Тук показва,че го има твоя цвят http://alexanderyarn.com/prejdi/produkti-lanoso/lanoso-mono-bebe-batik.html
Доставката до София ти е до 5 лв.Аз често си поръчвам от тях,даже може и по телефона да попиташ за конкретния цвят,пък са и по евтини преждите от по магазините.

# 581
Прелистих малко темата назад и се включвам да похваля Сбъдваща мечти, Фиф, Рая, СисиВас. Видях няколко чудесни детски плетива, пролетни шалчета и неостаряващата П.Пепе.

# 582
Здравейте Момичета!
Имам една молба Embarassed
Вече два часа се ровя в нета, но не мога да намеря схема за яйца, тоест за укараса на яйца  има едни такива красиви,ажурени.
Моля ви за помощ
Може би тук ще намериш, каквото търсиш.  Peace
http://club.osinka.ru/topic-9112?p=688646&highlight=#688646

# 583
Мерси,Дани   Hug то за проби дадох толкова,колкото две кълбета с куриер да си бях поръчала ooooh! Същия модел прежда в жълто-оранжево намерих за 5лв. и ги дадох с надежда да стане,ама не ми хареса и го разплетох  Tired А иначе за по 3.90лв. си купих първоначално двете кълбета,но не ми стигнаха за всички неща,които се захванах да правя с тях:
http://elizabethmartin.snimka.bg/hobby/pletkite-na-mama-2.584664.23029152

# 584
  • София
SunshineMery, върти ми се, че видях такава прежда в
магазинчето на Pfaff на Граф Игнатиев. Обаче изобщо не съм сигурна дали е
същата и дали има още. Ако ти е на път, можеш да погледнеш и там  Hug

Общи условия

Активация на акаунт