С чудни плетени цветя, да посрещнем пролетта!

• 107 810
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
Мусолини, твоето творение съм го виждала в един друг форум. Много е готино.

Аз да ви покажа една тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572168.msg18198134#msg18198134
Може да има желаещи да се включат.
Аз дето не съм кой знае каква плетачка, ще го направя.

Защото съм аз там, значи теб няма да те изненадам с плетки  bowuu

# 646
Ей това много интересно  Flutter
Някъде в Бг намира ли се,виждал ли го е някой?В Америка по няма и 4 долара Simple Smile

Някъде из сайтовете, от които се поръчват и прежди гледах нещо такова, но не помня вече в кой беше... Иначе в магазин Хоби в Пловдив има "мерилка" за куките, 2.50лв струва. А този брояч може много лесно да се направи от дебел лист хартия или картон, на който с перфоратор или нещо друго се правят дупчици, а такива цветни карфички за отбелязване има във всяка книжарница. Като идея е перфектно, особено за такива като мен, дето оставят плетката по сто пъти и после се чудя на кой ред бях  Laughing

# 647
Здравейте, момичета  bouquet

Незнам длаи тук е мястото, май ДА

Та искам да кажа, че днес си получих ИЗНЕНАДКАТА - много хубава плетена пеперуда в рамка и красива картичка с пожелания!!! Hug

Благодаря на С_ СИЯНА  bouquet

Другата седмица и моето момиче ще си получи подаръка, надявам се д ай хареса, темамтичен е за праника..., дано се сети и да пусне снимка, че аз още съм без апарат, а пък и кабел за телефона нямам ooooh!

# 648
Цитат
Като идея е перфектно, особено за такива като мен, дето оставят плетката по сто пъти и после се чудя на кой ред бях 

Аз само да кажа какво правя, с молив слагам една малка точица, отстрани на редът който плета и после нямам чуденки, до къде съм стигнала  Wink
А това приспособление е идейно  newsm78

# 649

Днес и утре не се плете, но пък може да се снима Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 21:20 от Анонимен

# 650
Здравейте,
Мусолини, твоето творение съм го виждала в един друг форум. Много е готино.

Аз да ви покажа една тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572168.msg18198134#msg18198134
Може да има желаещи да се включат.
Аз дето не съм кой знае каква плетачка, ще го направя.

Защото съм аз там, значи теб няма да те изненадам с плетки  bowuu
да бе да,
аз само гледам красоти и се радвам.
самоука плетачка съм.
А тук е бъкано от готини неща и девойки.

аз пък плетох днес  Embarassed

# 651
набързо да питам има ли тема за подаръците?

Благодаря на моята дружка днес си взех пакетчето - аз между другото имам обемни слънчеви очила които се нуждаеха от мека къщичка Laughing

с идеята на Пуфана се върнах във времето на писмата до руското непознато другарче ......

дано и моята дружка веселука да си го получи в понеделник ,  Hugче втори път го сменям първия ми се видя много зимен и ме достраша ,че ще е смешно

# 652
Здравейте, честит празник, може ли да се плете тази седмица до Великден?
Когато се наканя, ще снимам моите плетива Laughing, за 1 година-2 шала, 2 шапки, едно яйце, един морков и едни чорапки, също и няколко цветя. Бебка не ме оставя да плета, въпреки, че имам голямо желание да се уча. Wink

# 653
а какво толкова ще ви стане, ако плетете по празници Simple Smile

# 654
Грешно е, стара традиция е по празници да не се работи такава работа. Възрастните плетачки много спазват тия неща. Аз се старая да го спазвам поне по големи християнски празници, макар че не винаги се удържам.

# 655
Не зная какво ще ми стане ако плета по празници, чувала съм, че не се отразява добре на здравето  Simple Smile. А иначе мисля, че едно време не са имали друг повод да почиват от всякаква домакинска работа, освен по празници и затова са измислили такива ограничения-да не се плете, да не се пере и т.н.... Но въпреки това не ми стиска.

# 656
Много красоти сте показали отново!!! Да не изброявам, защото със сигурност ще пропусна някой. Браво на вас!!!  bouquet
 Аз да попитам- някой срещал ли е моделче на ето това одеалце http://prodavalnik.com/iskam-nyakoy-da-mi-plete-tova-odealche-i1715261 Абстрахирайте се от обявата, просто там видях снимката. Доколкото виждам аз е плетено на една кука, високи пълнежи /или както се казва/ ? Иначе за обявата просто думи нямам  Sad Много ми става болно като гледам, че не се цени ръчният труд. Все пак сме в България...

Честит Имен ден на всички цветя!!! Бъдете живи и здрави!!! Много спорни плетки!!!  newsm51

# 657
Исках да питам в самата обява, дали има моделът, ама нещо не ми се получи  newsm78
А за оценката на ръчният труд - без коментар  smile3505

# 658
Не, няма схемичка в обявата. Жената, която я е публикувала вече ми е изтрила коментара и е редактирала цената си.

# 659
Защо, каква беше цената? Аз имам схемата. Вярно, че на нея люлката изглежда по-залюляна, но все пак си е същото мече със същото слънце.

Честит празник на всички празнуващи! Аз също не плета по празници. По едно време си бях съчинила някакво лукаво извинение и плетях неща за себе си или за семейството, които не са предназначени за продажба и от тях няма да изкарам пари. Но всеки път се оказваше, че изплетеното през тези дни после трябва да разплитам и спрях.

Общи условия

Активация на акаунт