Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? Май брит ще! - тема 11

• 15 367
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • Ænima/Albuquerque
Ване, аз определено не помня нищо от филма, само финала и че пуснах сълзици.  Mr. Green hahaha

# 61
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ей, бързи тия нахалитети бе, сега и без Джонка останах, ама пу Брадатко за мен  Grinning

Ваня, и аз никак не харесах въпросния филм, защото и Едито Кълан, и изгубената Клеър са ми много равни и безизразни, та не им схванах драмата и на двамата.

# 62
  • София
Аз си спомням, че Мечо прави секс с една дама.
Сълзите и аз ги пуснах ама то щото съм ревла. Иначе филма е тотално забравим за мен. Един ден случайно го хванах по НВО и се чудих къв е тоя филм, в който Патинсън играе, а аз не съм го гледала...
Джой и аз не им схванах много добре драмата. Знам, че имаше такава, но принципно хората с неясна позиция в живота са ми твърде неясни...

# 63
  • Ænima/Albuquerque
Джо, с теб го споделям с радост - Джонката де, друг брит ми е по-важен.  Mr. Green
Кой брадатко заплю пък сега? hahaha

Ване, абсолютно забравим!
Ей сега да ме питаш, къ'в им беше случая на тия двамата, не мога да отговоря.  hahaha

# 64
Ей тоз, дет си ляга с тояжката

и понеже така мило споделяш Джонката, ти давам брадато парче, знам, че и ти го аресваш  Peace

# 65
  • Ænima/Albuquerque
Ех, каква геометрична фигурка заформихме с теб.  hahaha
Супер, нави ме!  Mr. Green

Бягам да гледам Малкълм, че с тия 7 сезона ме утрЕпаха.  Tired

# 66
Ай приятно, аз чакам Надал на двойки, ама май ще захъркам дотогава.

# 67
  • София
Имам чувството, че Брад Пит има белези от опити да заличи старостта си чрез операции...  newsm78
Кога ли ще го прежаля?  Tired

# 68
Привет!
Явно снощи ми е била ревлива вечер, щото и на Tangled ревах, и после на Комисар Рекс Crazy

А Remember me е първият филм, свързан с 11.09., който гледам. Досега съзнателно избягвах такива продукции, защото споделям мнението на Ваня за американците.  Peace

Иначе съм съгласна, че не е чааак толкова уникален. Аз през цялото време очаквах, че мадамата ще се гътне (все пак имах малко предварителна информация, че края е трагичен, и че става въпрос за 11.09.)
Но със сигурност няма да повторя да го гледам.
И изобщо не може да се сравнява с The Painted Veil, например, който ми е любимия трагично-романтичен филм.

# 69
  • София
Морнин`

Соня, Цветният воал съм го пропуснала. Ще се гледа!

# 70
  • Ænima/Albuquerque
Mornin'!  Hug
Соне, ясна работата 'начи, щом и на "Tangled" си ревала.  hahaha
Моето мнение за американците и 11/9, също съвпада с вашето.
А колко беше тъп онзи филм с Никълъс Кейдж по темата, ужааас!  ooooh!

Някой да ме навие да изгледам "Inception" най-после, че съм за резил!   Tired
Абе, сега гледах трейлър на "Friends with benefits", защо ще излиза чак юли, искам да го гледам пък!  Crossing Arms

# 71
Ооо, Ване, моментално да поправиш грешката, убедена съм, че няма да съжаляваш!
Една прекрасна Наоми Уотс, Едуард Нортън, дори Лев Шрайбер ми е прекрасен в този филм Heart Eyes

Хм, да, ревах кат го убиха разбойника Mr. Green

Inception го гледах, не е лош. Аз сега го харесвам вече ДиКаприо - на възраст. Като млад ми беше много лигав.
И аз го чакам с нетърпение Friends with benefits!

Мчи то кой филм на Кейдж не е ужас Mr. Green А, сетих се - Скалата и Лице на заем са добри Simple Smile

П.П. Плесвам се по челото, че не ми дойдоха наум тези страхотни филми! Мерси, Сарки, че ме подсети за тях!

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 11:27 от Red Sonja

# 72
  • Ænima/Albuquerque
И "8 мм", "Con Air", "Leaving Las Vegas",  "Bringing Out the Dead", "City of Angels" ... изобщо 90-тте му бяха супер.  Heart Eyes
Обичах го тогава...  Tired

# 73
  • София
И на мен ми хареса Цветният воал!
Генезис не съм гледала и не знам кога ще гледам, сигурно като отмине шумотевицата около него  Mr. Green. Не знам защо, ама когато много се хвали някой филм, не мога да се наканя да го гледам

# 74
Вени, и аз съм така.
Аватар още не съм го гледала, също и Алиса. Има и други, но в момента за тези два се сещам, които "от инат" съм пропуснала.

Довечера ще гледам Taken, оказа се съм го пропуснала, а обичам Лиъм Нийсън.

The comfort of strangers, както и QI не мога да ги сваля от пиратите, мъжо не дава да тегля оттам.Cry

Общи условия

Активация на акаунт