Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? Май брит ще! - тема 11

• 15 351
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Ми, аз мъжете по акъл и носене на бира си ги избирам.  hahaha
Joy Joy Joy
Най-правилните критерии!

# 226
  • в сърцето на един мъж...
Е добре де, Джой, аз кат дойда у вашия вилает, кво? Вино ли ще пием?
Много хубава бира има тук Embarassed То и за тва задника ми е голям Embarassed А като се стоплиии, ох бира, ох кеф Mr. Green

# 227
Ох, блазя ви! Grinning
А ние тука ще се наливаме със Стела Артоа и Хайнекен Crazy
Гея, четох неотдавна, че бирата е по-полезна за жената, отколкото за мъжа Grinning

# 228
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защо пък, вие на бира, аз ще смуча вино или мохито, вече четвърта година така се процедира и не съм забелязала някой да спре да пие бира зарад мен  Mr. Green. А и вярно всички много я хвалят чешката, аз като я пробвах, разлика с българските горчилаци не намерих  Rolling Eyes

# 229
Не знам, аз все пак съм леко пристрастна, Мюнхен е града с най-известната бира Mr. Green Но черната бира, чешката също ми хареса Peace
Сонче, тука има даже прието в закона, че бирата е хранителна добавка, не алкохол Mr. Green

# 230
... тука има даже прието в закона, че бирата е хранителна добавка, не алкохол Mr. Green

Ей тва германеца е страшна работа, шапка му свалям  Hug

# 231
Бира, бира, бира...  cheers Стелата обаче е водица, шма прощавате. Каменицата не желая да коментирам, че онуй ще ме изяде. Аз пия(ех) Загорка, нека е спиртна, мене си ме кефи! Признавайки спиртния факт Mr. Green, ся ако пия, пия водичка Хайнекен. Хубава е, де, не е като Стелата.
Ааа, но най-гадното нещо, което някога съм пийвала с такъв цвят беше няква М&М, леле каква гняс!

Отивам да пия сок от грейпфрут.  Crossing Arms

Сонче, тука има даже прието в закона, че бирата е хранителна добавка, не алкохол Mr. Green

Найш как само чакам някой да каже нещо против бирата, за да изцитирам това!  hahaha

# 232
Аз пък и като бременна пийвах по чашка бира. Ми пиеше ми се. Crossing Arms Фанта портокал и бира ми бяха залитанията като бременна. И Дамян сега умира за фанта портокал и биричка.

От чешките бири (не че съм опитала безкрайно много де Mr. Green), ама най-ми харесаха на вкус Старо Брно и Будьовички Будвар (наливната) Heart Eyes

От немските не мога да кажа, в немечко само съм преминавала транзит на летищата засега.

# 233
Пуц, аз редовно го цитирам тва Mr. Green
Ох, бирата, имаме дълга история с нея ние. Живеехме в квартира с няколко човека и всяка вечер тия пиеха. Полудявах само като чуех да се отваря бирената капачка Embarassed А преди това не съм била от биропиешите много Grinning И добре, че има тука разни безалкохолни и слабоалкохолни, че иначе не знам как щях да изтрая до края на деветте месеца. Embarassed А като родих и имах проблеми с кърмата и питам консултантката какво да правя, а тя - ми пий Карамалц Mr. Green А тва е черна безалкохолна малцова бира Joy

# 234
... А като родих и имах проблеми с кърмата и питам консултантката какво да правя, а тя - ми пий Карамалц Mr. Green А тва е черна безалкохолна малцова бира Joy

Браво на консултантката ти! Мен пък ме наливаха с боза, ама ефект никакъв не видях Mr. Green Да ми бяха дали биричка, ехе...

# 235
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Соня, и двете, които така харесваш, не са от най-популярните тук, особено Старобърното заедно със Старопрамен са от най-недолюбваните. Много пият Пилзнер и Гамбринус, и ги делят и на градуси, обикновено така поръчват в кръчмите- деситка или дванадска, убий ме каква разлика намират  newsm78. И като пътуват в чужбина, само мрънкат колко гадна била бирата, и в Австрия, и в Шотландия едвам ги изтраях, това цяла седмица да ти дуднат на главата за едната бира не се търпи #2gunfire Mr. Green

# 236
Мчи, Сонче, и аз пийвам като ми се припие истински, една чаша е тва, не 2 литра както в добрите стари дни. Пък и е на, последно бях пила на Нова година и после вчера, че много ми се припи. Ангел съм просто! Ама отсега си мечтая за момента, в който шси се чучна със зелената бутилка (голям съм простак, най ми е вкусно от бутилката!), цигарите, пепелника и шси напълня душата дробовете и стомахчето.  Mr. Green

# 237
И аз съм простак  Mr. Green

# 238
  • Ænima/Albuquerque

Пълен простак си ти!  hahaha Hug

# 239
Джой, за Старопрамен-а съм съгласна Mr. Green
Ако опитам тези харесваните, може и да си променя мнението Grinning Напъвам се да си спомня опитвах ли Пилзнер или не, ама пуста старост, не помня. Другата сефте я чувам.

Ех, Пуци Hug Ще ти се наложи още да потърпиш без тези екстри.

Аз пък не обичам от бутилката, харесва ми от халба да пия Wink

Общи условия

Активация на акаунт