САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 65

• 82 650
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Някои преди време беше коментирал, че кодовете 30/55 могат след време отново да се ползват на акаунтите. След колко време може да се ползват пак?

# 241
Активни са и сетовете:
VOTRE CADEAU :
SET ROSE

# 242
Активни са и сетовете:
VOTRE CADEAU :
SET ROSE

А те какви ли ще са? Някаква идея?

# 243
Активни са и сетовете:
VOTRE CADEAU :
SET ROSE

А те какви ли ще са? Някаква идея?
А, предполагам, че са си същите като преди (ама дано не  Mr. Green), толкова много нови неща за кратко време едва ли могат да измислят.

# 244
Ева, защо те няма...??? Не ни ли обичаш вече? :'( Cry

# 245

Аз вярвам,че ни обича, скоро ще се появи вярвам, в момента е извинена, на едни приятни и хубави места е, но очаквам вече скоро отново да е при нас, защото липсва на всички ни.......

# 246

Аз вярвам,че ни обича, скоро ще се появи вярвам, в момента е извинена, на едни приятни и хубави места е, но очаквам вече скоро отново да е при нас, защото липсва на всички ни.......
ееее щом са хубави, много хубаво, нека да и е хубаво там, а на нас не ни е хубаво без нея, но после ще ни бъде хубаво на всички заедно.  Crazy  Laughing

# 247
Момичета, моля за помощ за тази прахосмукачка http://www.laredoute.fr/vente-aspirateur-avec-sac-performer-fc91 … e=1&pos=8_n_n
Пробвах всички кодове за Еxclusivite от първа страница, но не работят вече...

# 248
Здравейте,
не мога да видя кой код съм ползвала на направена поръчка, моля ви за съдействие. Благодаря предварително  Hug

# 249
Момичета, моля за помощ за тази прахосмукачка http://www.laredoute.fr/vente-aspirateur-avec-sac-performer-fc91 … e=1&pos=8_n_n
Пробвах всички кодове за Еxclusivite от първа страница, но не работят вече...
Пробвах с новите кодове за сак, сет, завивка и бебешко килимче - не става  Confused

# 250
Здравейте,
не мога да видя кой код съм ползвала на направена поръчка, моля ви за съдействие. Благодаря предварително  Hug

Здравей , вече не може да се види .... Confused

# 251
  • Стара Загора
 Grinning
Здравейте,

Не, за съжаление. И аз си записвам на кой акаунт какъв код съм ползвала. Heart Eyes

# 252
Момичета,set fee clo какво е? Благодаря  Hug

РЕД.Сак било,ама кой да гледа.Благодаря ви за отговорите  Hug

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 16:57 от Трапезица

# 253
  • София

Здравейте!  Wink
Ето ме, бях на нещо като втори меден месец.  Party А и компютъра ми се развали, затова нямам възможнжст да влизам. Гледам, има нови съблазнителни кодове , но не и за мен... Като че ли се излекувах от шопинг треската. Но кодовете си остават моето хоби и страст, имам да наваксвам.  Grinning

Момичета,set fee clo какво е? Благодаря  Hug
Това е sac Fйe clochette-   Дали е същото като set fee clo... не смея да твърдя Hug Нямам код за да пробвам.

# 254
Момичета това ли е килимчето - TAPIS D'EVEIL. Някой знае ли колко е голямо.

Общи условия

Активация на акаунт