САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 65

• 81 302
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
да попитам има ли код за БД и намаление на поръчки около 15 евро

# 616
Може ли някои да ми даде 2 кода 20/29 че ми се иска да поръчам малко бодита ма близнаците newsm03

preci сега изпробвах две от кодчетата, които съм дала в последният си пост с такива- активни са  H66JF SS77R . В предните ми постове също има активни кодчета, дори и за детската постелка!  Wink

да попитам има ли код за БД и намаление на поръчки около 15 евро

emchito  ако те устройва да намалиш желаните от теб артикули само с 20% всички от буквените кодчета ще ти дадат БД и подаръче, но те са доста изгодни - намалят съответно 20 от 29 евро, 20 от 33 евро и 30 от 45 евро. Знам, че е досадно, но просто пробвай, мила - ще се сдобиеш с повече дрешки на по-ниската от желаната от теб цена! /Стига артикулите да се влияят от кодовете./  Wink
Лека вечер на всички!

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 23:07 от stokrini

# 617
Благодаря на всички които се отзоваха и ми помогнаха да облека малчуганите!!! smile3501 smile3504 smile3504

# 618
  • Русе
Благодаря на всички които се отзоваха и ми помогнаха да облека малчуганите!!! smile3501 smile3504 smile3504

Дай малко предложения за близнаците, които ти се хванаха с кодчета, ако може Simple Smile Simple Smile.

# 619
  • насън...
здравейте,

наистина ли трябва да имам мин 10 евро от НК, за да ми дадат БД кодовете...пробвам с розовия сет за плаж и лилавата завивка?  newsm78
обновили са сайта и тези неща, които даваха БД преди са ги преместили в албанците...

# 620
здравейте,

наистина ли трябва да имам мин 10 евро от НК, за да ми дадат БД кодовете...пробвам с розовия сет за плаж и лилавата завивка?  newsm78
обновили са сайта и тези неща, които даваха БД преди са ги преместили в албанците...

Всъщност след като ползваш кодът трябва остатъчната сума да е над 10 евро от НК за да ти даде БД  Wink Но това само ако ползваш посредника.............. ако поръчката ти е директна дори да се премахне доставката, на втора стъпка отново ще бъде начислена, както и досадната такса обработка от 20% /но вероятно това го знаеш, а аз се унесох/.  Joy Но просто пробвай, мила!

# 621
Imam ваучер и мисля сега да го ползвам има ли нещо по особено сега когато е с посредник работата?

# 622
  • насън...
здравейте,

Всъщност след като ползваш кодът трябва остатъчната сума да е над 10 евро от НК за да ти даде БД  Wink Но това само ако ползваш посредника.............. ако поръчката ти е директна дори да се премахне доставката, на втора стъпка отново ще бъде начислена, както и досадната такса обработка от 20% /но вероятно това го знаеш, а аз се унесох/.  Joy Но просто пробвай, мила!

благодаря за бързата намеса... Hug знам ги аз тез неща и затова се чудя и от сума време пробвам като упорито магаре, слагам, вадя, нова, стара колекция - и няма...дава БД само ако мине 10-тина евро с неща от НК само, отделно албанци и други...адресът е на посредника, смених и адреса на фактуриране с неговия и нет... Sad май съвсем ни резнаха...пробвай и ти ако искаш да не би аз вече да давам фира... Blush да уточня, че исках да ползам кода без намалението, с някои неща от албанци...преди поне ставаше с нещо от НК, като тривките например...крайната сума ми е над 10 евро...

# 623
пробвай и ти ако искаш да не би аз вече да давам фира... Blush

Бъди сигурна,че не даваш фира.....Миналата седмица и аз слагах, и махах - хвана се една пола с бд и кода с розовата чанта.....Но тази пола я преместиха вече при албанците....После пак пробвах след няколко дни - хвана се БД само с код за покривката и един чаршаф за 2,43е......Вече го няма кода за покривката......Та дълбокото рязане от страна на ЛР е факт! Ойде и кода на Евка с албанци тази седмица, въобще....мъка, мъка.....

# 624
  • насън...
пробвай и ти ако искаш да не би аз вече да давам фира... Blush

Бъди сигурна,че не даваш фира.....Миналата седмица и аз слагах, и махах - хвана се една пола с бд и кода с розовата чанта.....Но тази пола я преместиха вече при албанците....После пак пробвах след няколко дни - хвана се БД само с код за покривката и един чаршаф за 2,43е......Вече го няма кода за покривката......Та дълбокото рязане от страна на ЛР е факт! Ойде и кода на Евка с албанци тази седмица, въобще....мъка, мъка.....

леле, това е много кофти...брей да й се и криза ама, ама и на ларедутци майка им също...  Mr. Green  Laughing здраве да е...ако откриеш нещо друго дето лови, свиркай...мерсаж... Hug

# 625
Imam ваучер и мисля сега да го ползвам има ли нещо по особено сега когато е с посредник работата?

Деничка - Рапунцел, всъщност за ЛР няма нужда да са посредници, а само превозвачи /доставчик/, т.е. плащаш си с ваучера /ако успееш да нагодиш сумата/, доплащаш с карта или вече и с Пейпал, ако надхвърлиш сумата, но не ти се плащат  10 евро за да не получиш дебитна нота, която трябва да плати превозвача при получаване пратката ти на техния адрес / за това благодаря на Хексе - тя ни "светна"/. Сумата, събирана от превозвача е 1.5 евро на килограм, а ти си с привилегията - взимаш пратката си от офиса им от Русе. Но все си мисля, че ти направи първата си поръчка и си по-наясно от мен, ......но явно греша! Успех!  Hug Дано се включи някой, който е успял да си "изхарчи" ваучера при новите условия.
Ама изречение съм изпраскала  Joy

Дани, благодаря - коригирах се! Не пропускам и ред от инфото на превозвача, но по инерция......

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 10:53 от stokrini

# 626

Деничка - Рапунцел, всъщност за ЛР няма нужда да са посредници, а само превозвачи /доставчик/, т.е. плащаш си с ваучера /ако успееш да нагодиш сумата/, доплащаш с карта или вече и с Пейпал, ако надхвърлиш сумата, но не ти се плащат  10 евро за да не получиш дебитна нота, която трябва да плати превозвача при получаване пратката ти на техния адрес / за това благодаря на Хексе - тя ни "светна"/. Сумата, събирана от превозвача е 2 евро на килограм, а ти си с привилегията - взимаш пратката си от офиса им от Русе. Но все си мисля, че ти направи първата си поръчка и си по-наясно от мен, ......но явно греша! Успех!  Hug Дано се включи някой, който е успял да си "изхарчи" ваучера при новите условия.
4 пъти го прочетох това изречение докато го разбера Joy , не съм пускала, сега сефтосах превозвача. Неправилно съм се изразила - "посредик" - НЕ, ами доставчик, абе се си посредничи ... ама айде. Платих с ваучера и с картата.
Изхарчи се Simple Smile, няма страшно. Пара , ваучер, кой каквото има, всичко гълта тоя ларедут!  Joy

# 627

Деничка - Рапунцел, всъщност за ЛР няма нужда да са посредници, а само превозвачи /доставчик/, т.е. плащаш си с ваучера /ако успееш да нагодиш сумата/, доплащаш с карта или вече и с Пейпал, ако надхвърлиш сумата, но не ти се плащат  10 евро за да не получиш дебитна нота, която трябва да плати превозвача при получаване пратката ти на техния адрес / за това благодаря на Хексе - тя ни "светна"/. Сумата, събирана от превозвача е 2 евро на килограм, а ти си с привилегията - взимаш пратката си от офиса им от Русе. Но все си мисля, че ти направи първата си поръчка и си по-наясно от мен, ......но явно греша! Успех!  Hug Дано се включи някой, който е успял да си "изхарчи" ваучера при новите условия.

Моля моля,доставката до Бг е 1.5Е/кг!Пропуснала си новините от Великден  smile3521

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 02:37 от danytodorova

# 628
  • Русе
30066 - http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=343e047bc23cfc7072

-40 % или -10% не схванах много. Който го разбере, моля да го напише Simple Smile.

# 629
  • Пловдив
имам това в профила си, но също не го разбирам?
Mon offre du moment : Pour vous du 04 Mai au 29 Mai 2011
40%/1 PAP + 25% + 20% PV  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт