САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 65

• 81 436
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Слава, права си, съгласна съм с теб.
Но лично аз съм на мнение, че не е нужно да вдигаме много шум. Аз бих преглътнала липсата на подарък, честно казано. Но бих искала да остане възможността да пазарувам с посредник от там.
А така, ако разбуним духовете отново, нищо чудно да резнат адреса за доставка във Франция... Confused

Евка,чудя се какво ще стане ако всеки си смени адреса на фактуриране с някой френски адрес,където и да било,напр.на хотел...произволно избран адрес,само да е различен за всеки и да отговаря кода на града поне.Да е регистриран на различен адрес,за да не стане проблем с мултиакаунтството.А за доставка си остава нашия френскиПак ли ще ни приемат като български клиенти?Или вече ще минем за французи?

# 511
  • София
Честно казано и на мен ми мина мисълта да си направя акаунт с френски адрес и за адрес на доставка да дам този на посредника, но още мисля  Thinking
 A пък току що получих e-mail, че "извънредния" според техните думи подарък, е пуснат с DHL на домашния ми адрес.

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 19:11 от tanya66

# 512
  • София
Аз пък си мислех и адреса за фактуриране да пиша на превозвача, ама не знам дали е уместно. Така поне ако има нещо, ще са подготвени... Така не би трябвало да продължават да се гаврят с нас!  #Cussing out

# 513
Аз пък си мислех и адреса за фактуриране да пиша на превозвача, ама не знам дали е уместно. Така поне ако има нещо, ще са подготвени... Така не би трябвало да продължават да се гаврят с нас!  #Cussing out

Ако всички се регистрират на един адрес,може пък да го сметнат за мултиакаунтство.Ще действаме по метода проба-грешка и пак ще измислим начин! smile3533

# 514
# 515
# 516
set ROSE - W6F8F   Q6F8F  D6F8F  J6F8F  P8F6F  J8F6F  H8F6F  C8F6F  B8F6F  Q322F   M332D  W322F  Q322F  D233Q   
sac BLEU TS3  - F6F8F  Q332F  P332F   J332F  D332F  P58YY  J58YY  V58YY  W58YY  K58YY  C85YY  V85YY
sac ROSE FEE CLO -  D8F6F  K332F  C332F  V332F  C58YY  Q85YY  P85YY  J85YY
plaid violet/mutri 30/45 - Y6F8F  S6F8F  G6F8F  R8F6F  L8F6F  Q223F  X8F6F
TAPIS DEVEIL детската постелка 20/29 - R58YY  K58YY L85YY  X85YY  B85YY

ХРИСТОС воскресе!

След като цената за доставка от превозвача е намалена, вероятно ще има кой да се възползва от тези кодчета  Mr. Green

# 517
Привет и весел празник easter Да попитам има ли кодове за колекция с надпис "Nouveaute'"????

# 518
  • София
Привет и весел празник easter Да попитам има ли кодове за колекция с надпис "Nouveaute'"????

Няма. Peace

# 519

Ако е prix vert се намаля с 46515, но без БД

# 520
Момичета а вие сигурни ли сте, че кодовете деѝстват коректно всеки път, защото при мен не стана номера с подаръка вече 2 пъти. Поръчах на френския адрес 2 пъти с буквени кодове с подарък. И двата пъти при първото потвърждение на е-mail от ларедут подаръците ги имаше , но при второто и във фактурата вече бяха изчезнали. След 3 дни кореспонденция от  ларедут ми пуснаха единия подарък като отделна пратка,но в отговора коѝто ми изпратиха бяха  написали че независимо от това че адреса за доставка е във Франция аз съм клиент от България, а кодовете които съм ползвала са за френски клиенти.
Според мен те постоянно променят правилата в движение и нищо не е сигурно  Naughty
И при мен стана така,започнах кореспонденция с Ла Редут да видим на мен какво ще отговорят newsm78
подарък няма да имам във втората си поръчка понеже кода не ми е пратен лично-това е отговора на ЛаРедут Rolling Eyes

# 521
  • София
Привет!
Харесах си едни обувки на PEDICONFORT. моите наблюдения са, че тази марка не се намаляват с кодове. Моля, ако някой знае код който да им влияе да помогне. Simple Smile

# 522
Благодаря на всички мами които ми отоговориха. smile3525

# 523
  • Където е сърцето
Погледнах 1 страница,но не видях ама да питам за по сигурно дали има код за Shopping prix?

# 524
Погледнах 1 страница,но не видях ама да питам за по сигурно дали има код за Shopping prix?
Повечето кодове намалят Shopping prix с 20%, просто не е отбелязано навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт