САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 65

• 81 275
  • 748
  •   1
Отговори
# 690

Маме, може на косъм да я хванеш Peace Утре го драскаме, ако следващият камион тръгне другият понеделник(мисля, че 16-ти се пада), за 4 дни ще пристигне.Въпроса е да се свържеш с превозвача и да го информираш, колко много ти е спешно! Успех!

Ох...пуснах я аз.......Дани Тодорова дали може да ми съдейства? Embarassed......Спешно, спешно...колко да ми е спешно.....В последния момент поръчах неща за тържеството на буквите на първолака, което е на 20.05. Не че няма други дрехи.......Оф.......Пък ако не - здраве да е.......

Ако не стане нещо непредвидено smile3506 и я доставят на адреса до тръгването на следващия курс, ще дойде до 20-ти. Обикновено пътуват около 36 часа до България и се изпращат по градовете на следващия ден, след като пристигнат тук.

# 691
# 692

Имам нужда от малко помощ.
Искам да взема 1 анцуга от http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-sweat-et-pantalon-bebe-fi … =207611&qsf=1

Търся вариант как да ги намаля максимално.
С 46515 или 46523 ги намалявам на 15 Е

За колко години става въпрос? Ако е до 2г., ето един вариант - http://prikachi.com/images.php?images/903/3305903k.jpg - може и с маратонки напр. за 25 е.....

Мама Цоцоланка,ако предложиш такъв готин вариант и за момче на 4 години си супер   bouquet Hug

# 693
Много съм сърдита на La Redoute ,но сега пак опрях до тях.Моля ви на ЛС да ми изпрати някоя добра душа адреса на превозвача.И преди време ,имаше подробно точно къде се изписва.Имаше е снимки... newsm78  bouquet

# 694
Много съм сърдита на La Redoute ,но сега пак опрях до тях.Моля ви на ЛС да ми изпрати някоя добра душа адреса на превозвача.И преди време ,имаше подробно точно къде се изписва.Имаше е снимки... newsm78  bouquet

Погледни последните публикации на Евка - там има всичко!

# 695
Много съм сърдита на La Redoute ,но сега пак опрях до тях.Моля ви на ЛС да ми изпрати някоя добра душа адреса на превозвача.И преди време ,имаше подробно точно къде се изписва.Имаше е снимки... newsm78  bouquet
Погледни тук, мила ... http://www.facebook.com/pages/Francetobg/208739925821079 има скрийншотове най-горе, всичко пише и в инфото им!

А, Мама Цоцоланка е отговорила!  Hug

Algoll, пощата ти е пълна цял следобед и не мога да си те тормозя  Sad

Да допълня, че все още има кодчета, които стоят неактивирани вече десетина дни.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 23:24 от stokrini

# 696
Добро утро!
Момичета, само на мен ли ми дава, че  кодовете за розовият сет са изтекли?  Sad
veseluhka, съжалявам, мила, ако е така!

Всъщност, старите кодове за сета ми ги дава изтекли, а неактивираните до снощи вече действат и са за................. същият розов сет, съжалявам - няма изненади  Sad
veseluhka, пращам ти кодче!

Евка, да сега прочетох, че вероятно подаръкът е друг, въпреки, че е със същият надпис..........

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 10:02 от stokrini

# 697
  • София
Да, но са активирали нови кодове, пак за сет розе(още не знам какъв е подаръка), които намаляват 20 от 40 евро, пак от каталога, а когато има намалени неща от сайта, ги намаляват от вече намалената цена.  Grinning

# 698
Да, но са активирали нови кодове, пак за сет розе(още не знам какъв е подаръка), които намаляват 20 от 40 евро, пак от каталога, а когато има намалени неща от сайта, ги намаляват от вече намалената цена.  Grinning

Може ли 2 кода от тези които намалят от намалената цена. Simple Smile))

# 699
  • София
Да, но са активирали нови кодове, пак за сет розе(още не знам какъв е подаръка), които намаляват 20 от 40 евро, пак от каталога, а когато има намалени неща от сайта, ги намаляват от вече намалената цена.  Grinning

Може ли 2 кода от тези които намалят от намалената цена. Simple Smile))
Нямам излишни, съжалявам, но намаляват силно избирателно!
Не всичко и трябва да има определени неща в кошницата.
По стар опит, намаляват вече намалени с около 30-35% детски неща...но пък сега с това намаление в сайта с 60% на повечето артикули е по-сложно.

Edit:

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 10:36 от Evа

# 700
Благодаря все пак.  bouquet

# 701
Реф. номер на колелцето някой дали има?! Знам, че трудно се намалят тези детските играчки,ама да се пробвам! Crazy

http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-fille.aspx?productid=3241 … mp;prodsize=99999

# 702
Евка, вероятно си права, че е друг подаръка за новият код...................... пробвах на акаунд, през който съм поръчала плажната чанта и ми прие кода, ако това е показателно.................. Thinking

Хексе, благодаря, мила!

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 14:37 от stokrini

# 703
  • Варна
Евка, вероятно си права, че е друг подаръка за новият код...................... пробвах на акаунд, през който съм поръчала плажната чанта и ми прие кода, ако това е показателно.................. Thinking

По принцип не е, защото кодовете за бялата чанта се приемаха по два пъти, по време на зимните намаления.

П.П. Май и кодовете за боровинковото покривало са изтекли. Tired

# 704
G577G WNNH7 MJBBV - кодове, на които не успявам да налучкам какво ги задейства и какви са  Rolling Eyes Les articles de votre panier ne bénéficient pas de l’offre spéciale

Общи условия

Активация на акаунт