Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 24 042
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Здравей, Neidjal. Разрастваме се клуба непрестанно.  Wink

А за Гюндже, не знам Тинче. Аз към нея нямам особено добри чувства. Леко ми е антипатична, дано да ме оправдае. Ако бях аз, нямаше да си намеря място, докато не разреша проблема на Фери, след като аз съм причината.

дано като пуснат фрагмана да ни стане по ясно какво ще се случва в 11 епизод - само дано не ни объркат още повече
Мисля, че още следващата серия Емир ще разбере истината, но проблемът му вече ще е Ханде. Още по-зле ще се чувства отколкото вчера. Чак не ми се мисли как ще се оправя.

# 406
За новата Фемирка

Тя май замина  Rolling Eyes Мисля, че всички са го гледали, но който не е, заслужава си.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 23:24 от siiisiiitooo

# 407
  • в очите на дъщеря си
Здравей, Neidjal. Разрастваме се клуба непрестанно.  Wink

А за Гюндже, не знам Тинче. Аз към нея нямам особено добри чувства. Леко ми е антипатична, дано да ме оправдае. Ако бях аз, нямаше да си намеря място, докато не разреша проблема на Фери, след като аз съм причината.

дано като пуснат фрагмана да ни стане по ясно какво ще се случва в 11 епизод - само дано не ни объркат още повече
Мисля, че още следващата серия Емир ще разбере истината, но проблемът му вече ще е Ханде. Още по-зле ще се чувства отколкото вчера. Чак не ми се мисли как ще се оправя.

ама то не се знае  с Ханде какво е ставало , а и той не ми се струваше толкова пиян , че чак да не помни

# 408
Аз си мисля, че той няма да си спомня нищо и Ханде ще се възползва от случая да го изнудва. Той ако не беше толкова пиян, едва ли би си легнал с нея  hahaha Поне се надявам, че не би  hahaha

# 409
Neidjal добре дошла в клуба на фемирките   Hug Hug

# 410
  • в очите на дъщеря си
аз ви оставям  Hug и утре е ден

# 411
До утре  Hug

# 412
Аз си мисля, че той няма да си спомня нищо и Ханде ще се възползва от случая да го изнудва. Той ако не беше толкова пиян, едва ли би си легнал с нея  hahaha Поне се надявам, че не би  hahaha
И аз съм това мнение още от трейлъра ,дано да се окажем прави и Емир да не е спал с Ханде ,а това че ще го изнудва си и е в кръвта  #Cussing out ама ще има домати и то зелени  Mr. Green

# 413
Лека Тинче   Hug Hug

# 414
# 415
Здравейте, аз съм нова но отдавна Ви чета. Имам един въпрос, ще се превеждат ли и другите важни диалози, предварително благодаря.

# 416
Здравейте, аз съм нова но отдавна Ви чета. Имам един въпрос, ще се превеждат ли и другите важни диалози, предварително благодаря.
Това не е много добре, че отдавна ни четеш  hahaha Разбрала си колко сме побъркани  hahaha  Mr. Green Шегувам се!

А за преводите в бокса  ги има качени сериите и малко сме назад с преведените части, защото само едно момиче превежда за съжаление и не става бързо. Не знам дали си ги гледала?

Ето линк:
http://vbox7.com/collection:1296337

# 417
Аз нямам в предвид субтитри на частите а както днешните диалози в предните страници на темата.

# 418
Ако намерите епизод 10 с английски субтитри, ако обичате дайте линк.

# 419
Аз нямам в предвид субтитри на частите а както днешните диалози в предните страници на темата.
Тя пак същото момиче /Емито/ ги превеждаше днес. Предполагам, че няма да превежда повече. Никой не пожела нещо допълнително за превод. Ако има нещо по-специално, което искаш, кажи. Емито като дойде ще го преведе на драго сърце. Винаги е много отзивчива. По принцип деня след всяка серия ни превежда по-важните сцени.

Общи условия

Активация на акаунт