Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 23 871
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • Сливен
violetkaa много са хубави ама ако намериш някое по голямо е за мене да си сменя аватара  Mr. Green

# 31
violetkaa много са хубави ама ако намериш някое по голямо е за мене да си сменя аватара  Mr. Green
Ок ще намеря  Hug

# 32
  • Варна
От тук http://www.ddizi.com/izle/26052/Adini-Feriha-Koydum-10.-Bolum.htm/1

Изчакваш малко има разни реклами и после започва...а отгоре пише 1,2,3,4,5,6 част и си ги сменяш като я изгледаш и пак изчакваш рекламите да свършат...оставила съм ти го на 1 за да започнеш да гледаш....
Миме...аз пак мога да го гледам утре с превод Joy Joy Joy
Щях да ви питам не можем ли да помогнем за субтитрите в вебокса...поне тези които Еми ни е написала тук да ги сложим, за да й е по лесно на нея или там който ги качва...не знам кой е...

# 33
  • Варна
Докато напиша 4 отговора... Joy Joy Joy Joy

# 34

Дани този твоя аватар особено началото за малко и някой неща ще се покажат

# 35
Пак ми се доплака  Cry Cry Cry

# 36
  • Сливен
пишем когато даваха епизода като напиша коментар докато го публикувам минаваха по 2 3 мин  #Crazy

violetkaa ти сега и го забеляза аз цяла вечер него гледам  Mr. Green

# 37
пишем когато даваха епизода като напиша коментар докато го публикувам минаваха по 2 3 мин  #Crazy

violetkaa ти сега и го забеляза аз цяла вечер него гледам  Mr. Green
Сега се загледах по обстойно  Mr. Green Mr. Green

# 38
  • Сливен
недей бе мила пиини си една биричка или една водка,аз така сядам да гледам Мечтатели  Mr. Green

# 39
Стига вече с тези сълзи  Naughty за тази вечер ще се оправят нещата към края на сериала  Mr. Green Mr. Green

# 40
недей бе мила пиини си една биричка или една водка,аз така сядам да гледам Мечтатели  Mr. Green
Охо гледай ти така се успокояваш  Mr. Green Mr. Green а после едно весело става а

# 41
Мими аз съм на 15 немога да пия алкохол

# 42
  • Варна
 Joy Joy Joy JoyАха да се види...ама не можа...те една истинска целувка...не дават...та да не говорим за това...никога няма да го дадът...но във фантазията ни ...го има  Joy Joy Joy Joy

# 43
Вили голям оптимист няма що мале накрая на сериала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 44
Дани говориш за вадене на сливици Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green при Аслъ и Ефе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green такава целувка иска тя Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт