Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 24 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Да честитя на всички  Hug че само братчедката удостоих с внимание. Всички сте се обновили.Не мога да ви позная. Flutter Аз поне лесно се различавам сигурно  hahaha Свикнали сте ми!

# 361
  • Варна

Тази..

# 362
# 363
# 364
Аз след малко се премествам в отбора на "Мечтателите". Peace

# 365
Вярно, че събота мечтаехте  hahaha Бях забравила! Теб те няма петък, обаче за мечтателките си на линия.  Thinking

# 366
  • в очите на дъщеря си

Ако е грешно да те обичам,тогава сърцето ми просто не ме оставя да постъпвам правилно...За теб...

# 367
Систър, пускам те  Grinning Братчедката ми е подготвила по-големи мечти като гледам.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 368
  • в очите на дъщеря си
Сиси, аз съм тук, ама така меланхолично съм настроена Cry, след епизода вчера направо се здухах. Незнам защо, но този филм много ме докосна

# 369
Ако е грешно да те обичам,тогава сърцето ми просто не ме оставя да постъпвам правилно...За теб...
Песента е страхотна ,а тази мисъл направо  Heart Eyes Heart Eyes

# 370
Вярно, че събота мечтаехте  hahaha Бях забравила! Теб те няма петък, обаче за мечтателките си на линия.  Thinking
Тъй ли прави сестричката? Трябва да се събираме на семеен съвет. Laughing

А в мечтателската тема е направо ужас. На лагери са - Гювен-Ефе, чак и анкетата им е за двама потребители, които защитават по един от двамата. Shocked Shocked Shocked
Аз и там ходих, след поста на Дани. Голямо съм миткало. hahaha

# 371
Сиси, аз съм тук, ама така меланхолично съм настроена Cry, след епизода вчера направо се здухах. Незнам защо, но този филм много ме докосна
Еее, душко, ти пък сега.  Hug И теб ли трябва да успокоявам. И аз се чудя защо си толкова неактивна тази вечер  Thinking Ще се оправят, малко трябва да потърпим.

Пък и както си се барнала, направо нямаш равна  Heart Eyes

# 372

Snejka Аз и там ходих, след поста на Дани. Голямо съм миткало. hahaha

hahaha Joy hahaha Joy Тези момичета там цял ден явно спорят кой по добър  hahaha Joy

# 373
  • в очите на дъщеря си
Снежка , ама верно много миткаш

# 374
Снежка , ама верно много миткаш
Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт