Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 23 988
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • в очите на дъщеря си
Сиси, аз съм тук, ама така меланхолично съм настроена Cry, след епизода вчера направо се здухах. Незнам защо, но този филм много ме докосна
Еее, душко, ти пък сега.  Hug И теб ли трябва да успокоявам. И аз се чудя защо си толкова неактивна тази вечер  Thinking Ще се оправят, малко трябва да потърпим.

Пък и както си се барнала, направо нямаш равна  Heart Eyes

то е ясно ,че ще се оправят, ама някакси ме натъжава този филм

# 376
  • в очите на дъщеря си
вече сме на 26 страница ooooh!

# 377
Сиси, аз съм тук, ама така меланхолично съм настроена Cry, след епизода вчера направо се здухах. Незнам защо, но този филм много ме докосна
Еее, душко, ти пък сега.  Hug И теб ли трябва да успокоявам. И аз се чудя защо си толкова неактивна тази вечер  Thinking Ще се оправят, малко трябва да потърпим.

Пък и както си се барнала, направо нямаш равна  Heart Eyes

то е ясно ,че ще се оправят, ама някакси ме натъжава този филм
Как няма да те натъжава. Бяхме предупредени, че ще гледаме трудна любов, но то тяхното съвсем страдалечко излезе  ooooh! Все се надявам да компенсират лошите моменти , после с малко щастие.

# 378
  • в очите на дъщеря си

това е  парчето което е идеално за снощния епизод

# 379
  • в очите на дъщеря си
Сиси виж

# 380
Офф, и аз се натъжиш нещо  Rolling Eyes Не знам кой ще ви успокоява вече.  newsm78 Те и мечтателките май доста лоши неща ги чакат днес.

# 381
  • в очите на дъщеря си

# 382
  • в очите на дъщеря си
Офф, и аз се натъжиш нещо  Rolling Eyes Не знам кой ще ви успокоява вече.  newsm78 Те и мечтателките май доста лоши неща ги чакат днес.

що бе душко , аз ли те натъжих Hug Hug Hug Hug да пусна някоя по весела песен

# 383
Тинче, ще се оправя бе мило   bouquet Не ме мисли за облеклото  Grinning. Сега наистина не ми се гласи, утре ще ви изненадам  Flutter

# 384
  • в очите на дъщеря си
Тинче, ще се оправя бе мило   bouquet Не ме мисли за облеклото  Grinning. Сега наистина не ми се гласи, утре ще ви изненадам  Flutter

Какво ти стана изведнъж newsm78

# 385

що бе душко , аз ли те натъжих Hug Hug Hug Hug да пусна някоя по весела песен
Май ти беше  Mr. Green Страхотни са песните   bouquet просто като ми напомни за снощи и лекичко  ми стана кофти, но днес много бързо сменям настроенията, така че не ме мисли. Hug

# 386
Нека си  припомним едни много хубави моменти за  Емир и Фериха  Heart Eyes Heart Eyes
И лоши за Ханде  Mr. Green Mr. Green

# 387
  • в очите на дъщеря си
Kaк да се реванширам Hug мила наистина мниги съжелявам Hug

ама ще спра да го гледам вече тоя филм , така съм се зарибила и изживявам всичко което се случва в него

# 388
  • в очите на дъщеря си
Вили златна си Hug

# 389
Kaк да се реванширам Hug мила наистина мниги съжелявам Hug

ама ще спра да го гледам вече тоя филм , така съм се зарибила и изживявам всичко което се случва в него
Ще се реваншираш като не спираш да гледаш филма   Hug Hug Hugче се притеснявам, че ще вземеш да ни изоставиш  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт