Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 24 062
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Ако намерите епизод 10 с английски субтитри, ако обичате дайте линк.
Една част само е пусната засега:
http://www.youtube.com/watch?v=3XtjmPc3Ano

# 421
Например ако може дори и утре диалозите между Емир и Ферика в колата преди изненадата пред блока й, разговора им след като слезнаха от полета, диалога между тях когато се скараха защото от гугалския превод не се разбира. Какво каза Емир на Фериха и Корай след като видяха списанието.
Предварително много Ви благодаря.

# 422
Например ако може дори и утре диалозите между Емир и Ферика в колата преди изненадата пред блока й, разговора им след като слезнаха от полета, диалога между тях когато се скараха защото от гугалския превод не се разбира. Какво каза Емир на Фериха и Корай след като видяха списанието.
Предварително много Ви благодаря.

За някои неща мога да помогна  Wink Това е от Тинчето превод. Тя не знае турски, но по принцип се справя с всички езици и без да ги е учила hahaha Не гарантира за абсолютна точност, но мисля, че ще ти е достатъчен.

там пред хеликоптера я пита за Истанбул дали и харесал , но какво каза тя не ми стана ясно

когато го гонеше

Е: Недей Фериха, недей
Ф: не мога да разбера как можеш да повярваш на това
Е: Видях , ви Фериха , ти ме излъга.Каза ми , че си в хотела , а аз ви видях в кафето. Излъга ме право в лицето, но бях толкова глупав , че ви видях и пак не повярвах. С очите си ви видях и не повярвах.
С Корай , Корай приятелят ми от дете.
Ф: Емир , кълна се нищо няма м/у нас, защо ще те лъжа.
Е: Защо не ми каза, какво криеш?Аз толкова те обичах, че не смеех да те целуна , да те докосна, но за какво ти си............по дяволите, язък Фериха
Ф: Емир , не си отивай,Емир..............Емир не си отивай

# 423
Здравейте, аз съм нова но отдавна Ви чета. Имам един въпрос, ще се превеждат ли и другите важни диалози, предварително благодаря.
Това не е много добре, че отдавна ни четеш  hahaha Разбрала си колко сме побъркани  hahaha  Mr. Green Шегувам се!
hahaha  Joy hahaha  Joy

# 424
Здравейте, аз съм нова но отдавна Ви чета. Имам един въпрос, ще се превеждат ли и другите важни диалози, предварително благодаря.
Това не е много добре, че отдавна ни четеш  hahaha Разбрала си колко сме побъркани  hahaha  Mr. Green Шегувам се!
hahaha  Joy hahaha  Joy
Изложих ли клуба  hahaha

# 425
hahaha  Joy hahaha  Joy
Изложих ли клуба  hahaha
Как ще си го изложила  hahaha ние сме си супер едно голямо семейство което всеки ден се забавлява без да има сръдни и караници.  Hug Hug Hug

# 426
hahaha  Joy hahaha  Joy
Изложих ли клуба  hahaha
Как ще си го изложила  hahaha ние сме си супер едно голямо семейство което всеки ден се забавлява без да има сръдни и караници.  Hug Hug Hug
Така си е  Hug Аз бях позабравила, че имам дъщеря  hahaha но ти добре си изкарваш без контрол  Mr. Green снощи особено

# 427
hahaha  Joy hahaha  Joy
Изложих ли клуба  hahaha
Как ще си го изложила  hahaha ние сме си супер едно голямо семейство което всеки ден се забавлява без да има сръдни и караници.  Hug Hug Hug
Така си е  Hug Аз бях позабравила, че имам дъщеря  hahaha но ти добре си изкарваш без контрол  Mr. Green снощи особено
Ами  Blush да ти ме остави аз пък с Мимето се забавлявах до по сред нощ даже подтикнахме Дидито да пийне една чаша биричка че беше много нервна  #Cussing out заради Хандето  Mr. Green

# 428
  • Варна
Оф гледам Мечтателите и  Sad Sad Sad
Я дайте кърпички че в тяхната тема са стиснати

# 429

Ами  Blush да ти ме остави аз пък с Мимето се забавлявах до по сред нощ даже подтикнахме Дидито да пийне една чаша биричка че беше много нервна  #Cussing out заради Хандето  Mr. Green
А аз чак като си лягах, я питах няма ли да ме последва  hahaha Нали някой каза, че ще е на у-ще и аз реших, че и тя. После чак се усетих, че майчиният ми инстинкт ме е накарал да я питам  Mr. Green Трябва да внимавам, че много деца ще станат  hahaha

# 430
Сисито -  Аз бях позабравила, че имам дъщеря  hahaha
 Crossing Arms Crossing Arms

# 431
Я дайте кърпички в тяхната тема са стиснати
smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545

Ех, Хриси, и вие ли страдате  Confused

# 432
  • Варна
Я дайте кърпички в тяхната тема са стиснати
smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545

Ех, Хриси, и вие ли страдате  Confused
благодаря  Hug Hug Hug

# 433
Сисито -  Аз бях позабравила, че имам дъщеря  hahaha
 Crossing Arms Crossing Arms
Еее, шегувам се. hahaha Недей, че се притеснявам да не си наследила от мен някоя друга черта  Mr. Green

# 434
  • Варна
Много тежка серия  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт