Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 23 842
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Сиси, идИалнЪ си. Wink

# 662
# 663
Много ти благодаря, душко   Hug След хилядите смени от днес, сега ми е най-добре.  Flutter Особено като е подарък.

Щом и родата ме удобрява, всичко е идеално.  Mr. Green

# 664
  • Варна
Ама какво сте направили изписали сте темата докато ме нямаше... Joy Joy Joy
Не мога да ви прочета бе фемирки... Joy Joy Joy
А и корайки....Виле снимките му много ми харесаха... които си качила...

# 665
Magosniwa, изчезна някъде, а двете теми (Фериха и ЗП) са към края си.  Wink Дано се появи скоро.  Praynig

# 666
Ама какво сте направили изписали сте темата докато ме нямаше... Joy Joy Joy
Не мога да ви прочета бе фемирки... Joy Joy Joy
А и корайки....Виле снимките му много ми харесаха... които си качила...
Знам Дани особено едната ти още вчера си я хареса , черно бялата дето е с шапка

Айде пак очите ми в твоя аватар  Shocked Shocked

# 667
Magosniwa, изчезна някъде, а двете теми (Фериха и ЗП) са към края си.  Wink Дано се появи скоро.  Praynig
Офф, не знам, много ми е мъчно за Хриси. Много го преживява тоз Мечтатели. Аз не го следя и нямам представа какво се случва, но явно са прекалили. ooooh!

Снежка, сестричке,ти обаче свикна с родата и не ти се отделя  Mr. Green Все при нас! Аз се радвам, просто го констатирам като факт.  Wink

# 668
Офф, не знам, много ми е мъчно за Хриси. Много го преживява тоз Мечтатели. Аз не го следя и нямам представа какво се случва, но явно са прекалили. ooooh!

Снежка, сестричке,ти обаче свикна с родата и не ти се отделя  Mr. Green Все при нас! Аз се радвам, просто го констатирам като факт.  Wink
И на мен ми е мъчно. Дано и мине скоро.
Ходя и в ЗП, ама тук и в "Листопад" си ми е най-добре.  Hug Hug Hug Но пък при "листата" няма никой. Sad

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 20:54 от Snejka

# 669
Magosniwa, изчезна някъде, а двете теми (Фериха и ЗП) са към края си.  Wink Дано се появи скоро.  Praynig
Да снощи беше много зле  Cry и Мимето също не мога да им насмогна с кърпичките ,че ми беше жал да ги оставя ама ми се спеше  Tired
И днес нищо не пише почти Хрисито ,то и аз не го гледам този филм ама като се сетя имаше един дето по бтв го даваха Героите бяха мелекше и халил ,как умря Халил уйас направо тез турците ще ни разбият сърцата  Sad

# 670
  • Варна
Направо ни убиха с Мечтатели,  дано всичко да е рейтинг...  затова да са ни излъгали снощи, че е умрял Ефе... Аз още не мога да повярвам, че е истина... дано да не е ...

# 671
А значи може и всичко да се окаже само така представено. Това е добре. Дано да ви зарадват.

ЕМИИИИИИИИИИ  Hug Имам да те питам нещо. На подписа ми "Любов като приказка" ли пише? Просто ме вълнува все пак какво нося  Grinning

# 672
  • в очите на дъщеря си
АМА СЪМ СЕ СПРАВИЛА ВЧЕРА С ПРЕВОДА АААА newsm08

# 673
  • в очите на дъщеря си
Хриси ще се пояи , тя никога не пропуска да пусне новата тема, но ако не се появи ще я заместя, няма да ми е за първи път Crazy

# 674
АМА СЪМ СЕ СПРАВИЛА ВЧЕРА С ПРЕВОДА АААА newsm08
Да и то добре  Peace
не мога да ви свикна още с новите премени  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт