На разходка всеки ден, ДЕКЕМВРИйчето е вече с тен № 6

• 30 931
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Явно не е достатъчно ветровито, щом никой не пише  Mr. Green Яхнали сте количките навън, нали!

smile3508 smile3521 smile3508 smile3521

Ама на мен ми се стори  ветровито и бяхме в Мол "Сердика"  Simple Smile

М/у другото има намаление на  бебешките дрехи на "Reserved", купих му  2-3 неща,че до сега не  съм копувала от  тази марка и да  не  стане така, че да не ми харесат като материи и да хвърля после Wink

mitimama,   mama jelly   Добре дошли!   bouquet Hug

# 451
Здравейте мами на прекрасни декемврийчета,

не съм чела цялата тема, но ако може някоя мама, която е в Италия да ми помогне, ще съм и признателна. Моето дете яде само Хумана 1 (дохранвам) и когато ме няма свекито го храни с АМ.

Въпросът ми е къде мога да намеря Хумана 1, в коя верига магазини? newsm78

В София я има на много места-внос от Германия, във Варна - на много малко места, а тук- не мога да я намеря!!!

Пробвах няколко други марки, но не ги приема добре Tired  и  Sick  Sick   Sick

Весел и слънчев уикенд

http://www.zabebo.bg/products/bebeshko-adaptirano-mlyako-humana-1-ha-humana

# 452
mitimama и mama jelly  , добре дошли!    bouquet
Ние днес със съпруга ми успяхме да изведем бебка навън за малко, въпреки ужасния вятър. Купихме й една дрънкалка-чесалка, която за сега се оказа, че й е интересна, когато някой друг я държи пред погледа й...
Crazy

# 453
  • Пловдив
mitimama & mama jelly,   WELCOME!  Hug
Малко Ангелче, изживяла си кошмара на всяка майка  Cry, дано повче никога не изпитваш подобен ужас! Преди около месец, преди баня Габи се задави от нищото и спря да диша - просто виждах, че се опитва и не може да си поеме въздух - полудях! Грабнах я и я обърнах с надолу главата, тупайки леко гръбчето - след няколко секунди, които ми се сториха цяла вечност, проплака и започна да диша отново. Половин час след това хлипаше жално, сякаш и тя се беше уплашила. Дано не се повтаря никога вече!  Praynig

Днес в Пловдив беше слънчево и чудно време, бяхме на раходка 100 часа!

п.п.Много съм доволна, че купих от един английски магазин двете най-прекрасни и разноцветноцигански гащеризончета, които някога съм виждала  Joy

# 454
  • София
здравейте,

добре дошли на новите мами Simple Smile

# 455
Добре дошли на новите момичета   bouquet Hug

Малко ангелче, изживили сте нещо кошмарно, да не дава Господ на никой да се случва. Само да са ни живи и здрави дечицата, това е най-важното  Praynig

anich88, бързо да се оправиш и дано опазите Гоги  Hug. Дори и да се наложи да пиеш АБ, кърменето може да си продължи без проблем, когато същия е съобразен с това, че си кърмачка. Началото на март изкарах много тежко грипа, 5 дни не можах да сваля 39-та температура, течеше ми носа като чешма, кашлях ужасно. Набоже се да пия АБ, освен с лекаря се консултирах и с консултантите от НАПК, пих аугментин и нурофен, и двете са съвместими с кърменето. В никакъв случай не спирай да кърмиш, ако се разболееш ще предадеш антитела на бебето срещу болестта и де факто ще засилиш имунитета му по този начин. Носи маска, аз даже си спях с нея, колкото и неприятно да ми беше. Факт е, че Ники не се разболя. Обаче сега каката ни сюрпризира онази сутрин с кихавица и сополи, и съответно Никчо е със сополки  Sad. Хърка носленцето, не изтича секрет, водихме го на педиатърката - гърдички и гърло ок, изписа ни капки и някакво билково сиропче. Дано да минавах бързо, че много неприятно. Това се шегувахме с лекарката - от свинския груп го овардихме, но от т.нар. градински сопол - не ( Александрина не ходи на градина, но контактува с деца, ходещи)

И ние днес сме цял ден в къщи, като изключим ходенето до болницата с колата. Студено е, влажно и има вятър. Хайде да се оправя това време, че вече не ми стои в къщи.

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 23:36 от elli_g

# 456
Здравейте момичета Simple Smile

Добре дошли на новите ни мами Wink

Ангелче, сега докато четях настръхнах. На никого да не се случва такъв кошмар!  Praynig

Ние се разходихмем днес час и половина навън Simple Smile Аз в мола и на закрити места не смея да ходя с тази ревла Simple Smile Ако вземе че се разпищи, ще се чудя какво да я правя...

Тези дни все няма време и не мога да изчета още всичко...

Анич, да се оправяш бързо, мила!  Hug

Ели, и твойте сладури бързо да се отърват от хремата!  Hug

# 457
Да се отчета и аз - вчера бяхме при педито, не бяхме ходили 2 месеца (тук системата е малко скапана, контролни прегледи има на 1,2,4,6,18 месеца), Вики е вече 5450гр., 61см, мини-манекенче  Grinning Биха ни двете ваксини заедно с хепатитната този път, моето момиченце се  държа много храбро , плака само по 1минута след двете убождания в крачетата, но много добра работа свършиха двете дрънчащи играчки, с които се бяхме въоръжили с таткото, не е вдигала Т. Днес беше 23С и прекарахме 6ч навън, даже направих едно кърмене на плажа. Хубавото време до седмица може би, ще дойде и към БГ, забелязала съм, че редовно така се случва Wink
mitimama, mama jelly - добре дошли в клуба! Simple Smile
dias, може да погледнеш във форума на майките в чужбина, със сигурност ще има мами, които са в Италия.  Wink
malko angel4e, не мога и да си представя какво сте изживяли, дано никога повече да не се повтори.  Hug
anich88, бързо оздравяване или по-скоро дано да пресечеш бързо нещата преди да се разболееш. Simple Smile
elli_g, децицата да се оправят бързо! Simple Smile

# 458
mitimama  welcome ,обаче ти май беше писала при нас още преди да се преместим в родени...или се лъжа

# 459
  • Пловдив
Добро утро!!   food010
Въпрос към мамите, които дават АМ - в кой момент се минава от биберон с 1 дупка на 2 дупки?!  Ще ми се да отложа още малко, защото имам чувството, че ще приключва много бъзро с мялкото и няма да си задоволява сукателните нужди (освен,че ще се улива в началото)  newsm78
Някой беше се чудил през колко часа да си храним бебоците сега - преди около месец хранехме през 4 часа и беба през нощта не искаше да прави по-големи паузи. Установихме постепенно, че като храним през 3ч. и нещо, тя спи 8ч. и нещо  Praynig Много е добра с нас!

Хубав ден на всички и дано из цялата страна времето е супер за раходки!
   Nature Sun With Face 1stroller

# 460
Аз минах преди 4-5 дни на биберон с 2 дупки , а вчера направихме 4 месеца,но сега ми се струва че го изпива по-бавно и си мисля че на старите биберони дупката се е поразширила малко,а тези новите с много мънички все още, въпреки че са две и ако не малко по-бавно то е същотото.

# 461
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Здравейте,

vania1 мерси миличка за линка, но на мен ми трябва за Италия.

Madame Z тези мами, които познавам (от форума де) дечицата им са големи, но ми обещаха да потърсят. Simple Smile Опитах се да попитам в бебешката чужбинска тема ама интернета ми саботира всичко  Crossing Arms за пореден път!

След като прочетох за това, което е преживяла malko amgel4e ставах през 15 мин да проверявам как е, спи ли, диша ли.. ooooh!  ooooh!  ooooh!

За дупките на биберона: нашият е с една, но май се е поразширила....

# 462
Здравейте,

vania1 мерси миличка за линка, но на мен ми трябва за Италия.

Grinning Не съм разбрала. Дано успееш да намериш  Hug

# 463
Lady Guga,когато близнаците станаха на 3 месеца сложих биберон с 3 дупки(ползваме шишета avеnt),защото времето за хранене се удължаваше пропорционално на милилитрите и редовно заспиваха цокайки,а шишето - до средата пълно.Е, понякога лигавниците приличат на току що изпрани Mr. Green с мляко,но предпочитам така, отколкото да хвърлям....

# 464
  • Пловдив
Мерси, момичета  Hug
И аз ползвам Avent, ще сложа две дупки да порбвам на следобедното мляко, тогава май е най-спокойното й хранене, та да не се удави  Grinning
Иначе се храни 6 х 120мл+ 4лъжички АМ(общо около 135мл). Уж трябва да увеличам мл, ама всички казват, че е пухкава и едра и дори имала признаци на рахит  Thinking и се притеснявам да не качи за кратко още  newsm78 В момента е 6кг/60см и е на 97дни  Flutter
Извинявам се, че така конкретно ви занимавам, но днес нещо много се размислих.

Общи условия

Активация на акаунт