Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
edna ot nas права си за имунитета- и Иван доста боледува зимата пък сега гледам че се бори по- успешно с вирусите, въпреки това че плаче по цял ден  Peace
Той вечер като се прибере суче нон- стоп до сутринта  CrazyЯвно си му липсва там и си наваксва  Grinning
Между другото Али също не танцуваше никак като малък, но напоследък го гледам че Иван като започне да танцува, той си взима китарата и започва да свири  Laughing Хаха, ще са цял оркестър един ден  Grinning

Тук изгря слънчице вече и ще се поразмотая след обяд. Малко да се видя мома и аз  Laughing

# 391
Здравейте и от мен!От обяд сме навън та така до 18.40 вечерта!(то все едно бяхме като отвързани и двете Grinning).Ходих на театър с мама, А Хриси с татко си на рож. ден на свекъра.
За отбиването и яслата-мисля,че не е тяхна работа.
Хриси от 3 дена ми надига сутрин блузата гушка знаете каквои ги приближава,но усеща че няма мляко(тя си знае,че нейното мляко е вече в шишето)-макар,че вече кисело мляко от лъжичка иска само.
Вече имаме 1 кучешки зъб и ги докарваме на 13 зъба,другите 3 почти са пробили,след тома 4 кътника и сме готови със зъбите.
 Стискам палци да се оправят зъбчетата на Веселинка.
 Лека нощ момичета от обиколки съм уморена.

# 392
Момичета, желая ви хубави и приятни празници! Желая Възкресение Христово да докосне и вашите семейства и да ги благослови! Много положителни емоции с хората, които обичате ви желая!!!!!!! Hug

# 393
  • Стара Загора
Момичета, влизам да ви пожелая весели празници, здрави деца, послушни мъже и тежки софри.  Laughing

# 394
С пожелание за здраве,
благополучие и светли Великденски празници!

# 395
Весели празници и от мен!Слънчево време и здрави дечица Ви пожелавам!А послушните мъже-то се подразбира! Grinning

# 396
Искам да ви пожелая прекрасни Великденски празници!

# 397
Запразнихте вече, така ли?? Виолка, много хубава лента си си сложила  Heart Eyes Heart Eyes, пожелавам ти да се сбъдне  Praynig Hug
И от мен Весело посрещане на празника!!! Хубаво изкарване с приятели, роднини и с всички,  с които сте си наумили  Laughing Laughing
Ето ги и нашите яйчица, които ги боядисахме с децата Simple Smile Козунаците и курабиите са купени. Остава агнешкото и утре след обяд изчезваме на село с родата  Grinning Весел празник !!!

# 398
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 19:31 от Ариел*

# 399
Христос Възкресе!!!!! Честит празник!!!!!!!

# 400
Во истина воскресе!

# 401
Христос Възкресе!!!
Ние си бяхме селски и вчера на обяд се прибрахме, че кумовете ни чакаха. Вчера се шегувахме с мъжът ми, че е много изморително от софра на софра по тези празници  Mr. Green Mr. GreenБяхме капнали, вечерта като изкъпах малкият даже нямах сили да ставам да го слагам легнал, като станеше, хубаво че дъщерята го приспа  Hug На село страшен вятър духаше, затова като се прибрахме веднага всичките осцило.., вит с и тем подобни да не се разболеем. Тези зъби още не са ни пробили, въпреки че вече 3 нощи изпищява през половин час, все още си стоим със  6 на брой.Утре сме на дк и ваксина-синфлорикс.
Е, хайде разпишете се и вие как си изкарахте по празниците, не се ослушвайте  Heart Eyes Heart Eyes

# 402
Здравейте и от мен. Кой празнувал, кой лудувал - добре, че свърши и се прибрахме. И ние бяхме селски, ама аз нали съм каприз и не ми понася - във всички стаи беше по 10 градуса, не се къпах 3 дена и се миехме навън на студената вода и не ядох домашен козунак  Laughing, да не забравя, че и вц-то е навън  Whistling С две думи не съм очарована, хубавото е, че се прибрахме здрави - поне за сега. С мъжо естествено се изпокарахме хиляда пъти, въобще красота. Сега си ближем раните и възстановяваме психически Simple Smile Една от нас, за ниското самочувствие - такова е, ама се опитах малко да поработя по въпроса - отидох на кола маска и си купих едни плетени ботуши за 23 лв. и за момента съм хепи  Sunglasses
Във фб прочетох за доста болни дечица - всички да оздравяват, а на всичко останало ******

# 403
Привет!
И ние бяхме на село у свекърите, то не е и точно село - гара е и доста изолираано. Но бяха затоплили цялата къща за внучката си, а и улучихме хубаво време и бяхме все навън. Това беше и първото возене с влак на Стефани - няма и 20 минути. Тя много се радва на влакчетата иначе, но като тръгна влака я беше страх и рева. На връщане беше по-спокойна. Ще я повозим пак тези дни наблизо, че на 27-ми май сме канени на бал в София и ми се ще да я заведем, а до там е час и половина поне. Иначе като се чукаха яйцата пак рева, бече й жал, че се чупят. Предният ден й ги давах да ги разглежда, тя ги държа, показвах й как да ги държи внимателно да не се счупят и то внимаваше детето и ги галеше и нито едно не счупи, а на другия ден какво големите чупят.  Joy
Иначе й проби още един горен кътник и добре че бяхме взели Нурофена там, защото хомеопатичните не й подействаха и щяхме да се видим в чудо.
Прочетох и аз за много болнички дечица, бързо оздравяване на всичките!
Виола, погледнах ти подписа, но не можах да го разчета, че текста се е скрил в картинката. Има ли вече хубави вести?

# 404
  • Стара Загора
Хоп и аз на отчет  Laughing
Бяхме си на моето село - оядохме се здраво. Ама там са едни ми ти традиции - пещта се пали, агне се пълне и т.н Децата дивяха на воля, Ники все едно му плащаха на км - не спря  Mr. Green, а ние на смени след него, че каталясвахме бързо.С каката боядисвахме яйцата, докато малкия терминатор спи, че иначе рискувахме да нямаме здраво яйце. После като му дадохме едно го гледа, гледа и го метна като топка  Joy Та така, сигурно съм с няколко килца отгоре, ама всеки ден не е Великден прежалих се Sunglasses И времето беше страхотно и отмяна си имах - доволна съм Laughing

dimfand, и аз щях да мрънкам ако бях на твое място  Rolling Eyes Как го държахте това дете на толкова ниски температури в къщи?  newsm78
Аз от нашите баби и дядовци не мога да се оплача - като идем е отоплено и обезопасено, че последния път Ники разсади няколко саксии с цветя на баба си Mr. Green

Айде, че стана време за следобедно кафе

Общи условия

Активация на акаунт