Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ, ДА СА ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!!!

# 376
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Честит имен ден и от нас на всички именничета и мами!

Ева Луна - страхотна, ядовита лазарка  Heart Eyes

Ири, направо чакам с нетърпение да пишеш всеки път  Hug. Как е Краси - справи ли се със засукването? А ръчичката му как е? Дано и оченцето бързо да размине! Цунки на кака Ели  Heart Eyes

# 377
Честит празник на всички малки и големи цветя.Бъдете здрави, красиви и обичани.Почерпете се за мое здраве

# 378
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ХРИСТИЯНСКИ СЕМЕЙСТВА!!!  bouquet newsm51 smile3525 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, НОСЕЩИ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ! НОСЕТЕ ИМЕТО СИ СЪС ЗДРАВЕ!!! newsm67 Flowers Rose

# 379
  • Стара Загора
Със закъснение да честитя имения ден на всички, които имат в името си име на цвете.
Да ви е цветно и шарено цяла година. Да сте здрави и щастливи!

В къщи съм с 2бр сополиви деца Tired
Нямат ли край тия болести вече Sunglasses

Айде хубав ден! Надявам се тук да се пооправи малко времето, че да излезем.

# 380
Да Ви почерпя виртуално и на патерица за Именният си ден вчера!Малко не писах,че ми развалиха настроението.Пък и чистих точно вчера SadКакто се очакваше свекитата за 2-ри път не ми честитиха именния ден,нищо че ги черпих.Ама догодина-сори -отиваме на заведение с мъжо.Пък и аз ввече няма да ги поздравявам за РД.
 Хриси вече почна леко да пооправя кашлицата-то крайно време -1 месец.Ача сигурно е този вирус дето споменавате и съчетан със зъби и мяалко сополи е ужасно(най-вече като спи през нощта).Моята кашлица мога да кажа,че мина,но сега мъжо кашля доста.Ами няма как минаваме през всички детски болести.

# 381
Добър ден, момичета.!!
Ние вчера бяхме сред природа, цялото семейство отидохме до реката, извън града.Има няколко ресторантчета, полянки.Хапнахме, пийнахме, поразходихме се. Бяхме взели и кучето с нас, натича се на воля!!! И времето беше хубаво.... Peace Малкият най-накрая тръгна да се оправя, че вчера бях тръгнала да се притеснявам вече. Снощи почнах да му давам биогая, може би тя му помогна така  Thinking
Раче, онзи ден забравих да пиша. Няма ли да се оправят зъбките на малката. Потърсихте ли друго мнение. Възможно ли е от един удар да има такива последствия? Дано се оправи куклата  Hug Hug Hug
Виола, я им тегли..... ти си имаш празник  и си го празнувай без значение дали дъртите те уважават. Те се излагат така, никой друг  #2gunfire #2gunfire #2gunfireСиер, бързо да се оправяте, че празник ни чака всичките  Party
Ири и на мен ми е драго да те чета. Прегръдки на бебчо и каката  Hug Сигурно е интересно у вас  baby_neutral Желая ти много сили и търпение! Hug
Днес ще ходя да гледам едно легло и да купим яйчица-бели  Blush Приятен ден, въпреки отвратителното време на всички и бързо оправяне на всички малки и големи болни!! Stop Stop

# 382
Раче,
нещо за двете ви..дано помогне (със сигурност, ще намали темпа на рушене Peace):
http://www.tsveta-dental.com/index.php?page=articles&id=22

От тук можеш да поръчаш:
http://www.evgenystefanov.com/products/stomatologichen-lokalen-krem-tooth-mousse

# 383
  • Mediterraneo
Аз днес подадох молба за ясли, най- вероятно през септември тръгва  Cry Сдухвам се само от мисълта за това. Голямата щерка тръгна на годинка и 4 месеца, почти колкото е бебето сега, ама това все ми се струва малко още. Сигурно понеже още кърмя, не знам. В тази връзка- не смятам да отбивам насила. Още по- малко по нечие настояване! Стресът при тръгване на ясли е голям, не искам да причинявам още нещо на малкото същество!

# 384
Здравейте!Нищо интересно не се случва при нас.Криси е на ясла,аз готвя и хвърлям по едно око на компа.Нищо ново не казва,знае си само няколко неща от сорта на 'ало','чао',пи-пи','ам-ам',и още някакви такива.Разбираме се по тона на мрънкането общо взето Grinning.Зъбите са ни около 14,доколкото виждам.От вчера на именниците,честито!Е това е

# 385
  • София
МТВ, вече 3 дни се мажем точно с това лекарство по съвет на зъболекарката. Като се върнем от великденското гостуване ще отидем на контролен преглед да видим има ли подобрение. На последния преглед пред кабинета видях 2 годишен палавник с няколко счупени чисто черни зъба. Преди 2 месеца го ударила люлка в зъбите и те много бързо почерняли. Не ми се иска и нас да ни споходи това почерняване. Според зъболекарката за млечни зъби не е нужно да хабим нерви, но зъбчетата на юнака все още са ми пред очите... Да пази Господ децата ни!
Ники, аз съм си патила от грешни диагнози и сега винаги търся второ мнение при проблем. За съжаление никой не дава 100% увереност да се оправят зъбките.
Тарти, аз синчето го дадох на 1г и 10м и пак ми се виждаше малък Simple Smile Сега съм в очакване на заветната дата 29 април да се убедя, че нямам шанс да запиша малката в ясла. Кандидатстваме с няколкостотин деца за 24 места в 3 ясли. Толкова са местата и яслите в районите, в които живеем и работим. И след това до нова година ще умувам детегледачка ли да търся, кредит ли да тегля за частна градина. От градината на баткото ще ми направят 10% отстъпка от цената, които просто не ме греят, защото таксата е голяма. Оф, няма да ви занимавам повече с тия ядове...

# 386
  • София
Здравейте! Честит празник на патерици на всички именници от почивните дни!
Ние сме добре, почивните дни ходихме с татито до неговия офис, че той имаше малко работа, пък там една красива полянка......Поигра малката на воля докато позволяваше времето, а то не беше задълго.
Ири, за съжаление вече не кърмя. И аз имах такива планове, искаше ми се да покърмя в тандем, точно защото си мислех, че ще е по-леко и за мен и за Ана, но не се получи. Тя сеи отби даже без да усетя. Но на мен много рано ми намаля кърмата, някъде в началото на 5-ти месец си беше вече коластра. Тя изкара малко така, после се отказа от дневните кърмения и останаха само нощните. Но в един момент много зачестиха, тя направо си сучеше по цяла нощ. В един момент ми идваше в повече и я сложихме да спи откъм баща и. И тя просто спря да ме търси за това. След два, три дни я пробвах, но тя въобще не прояви интерес. И така, успокоявам се, че тя явно няма нужда и затова е така. А иначе се наслушах на лекции за това как не трябва да кърмя бременна. Остави близките, т.е. свекърва ми, която даже веднъж ме навика едно хубаво за това, но и после като бях в болница за бъбречните проблеми. То не бяха акушерките, лекарките та даже и санитарките, всички ми обясняваха колко голяма грешка правя. Определено не съм се впечатлила, на пък Ана реши друго.
Как е Краси, суче ли вече нормално!
Хайде да ви оставям, че ме чакат за разходка!

# 387
Здравейте и от мен! Simple Smile Днес още по– рано щях да пиша, но Нели не ме остави да седна пред компа. Whistling Не че друг път ме оставя де! И за това все пиша по нощите. Ама това е положението...
В неделя, на Цветница, ходихме до църквата заедно със сестрата на мъжът ми за да си вземем върбови клонки и да запалим по една свещичка за здраве. После дойдоха още едно семейство при нас и се заформи една добра компания. След това едното семейство си тръгна, с трето се видяхме...Въобще целият ден бяхме на вън, даже по едно време взе да ми писва! ooooh!  Angry
Днес пък времето беше просто ужасно, за капак "ми дойде" и целият ден ми е супер нервно! Rage Днес пък Нели падна от спалнята в съня си, тъй като и аз съм задрямала, а не я преместих в кошарата...Вчера пък, докато бягаше на вън, падна 2 пъти и си охлузи бузката и малко челото! Въобще... ooooh! Промихме раничките със спирт( какъв рев падна...) и после ги намазахме с Гентамицин ( по идея на баща ѝ). И сега сме си контузени. Confused Честно казано, със всеки изминал ден Нели става все по–палава и вече едвам я удържам! Очаквах за момиче да е доста по-кротка, но... май няма на кого да не прилича. Joy newsm78 Ами, лека нощ! Heart Eyes 

# 388
Здравейте  Hug
Вчера Ванко за първи път остана да спи в яслата и беше спал два часа  Laughing Вкъщи не се случва никога. Казаха че не успели да го приспят и накрая му дали шишето с вода и той като засукал малко и заспал. Та в тази връзка и мен ме погледната с укор, че заспива само на цица. Ама каквото, такова. Сега го очаквам да се разболее, заради яслата/ въпреки че има леко сополки и в момента/ и кърменето пак ще влезе в действие нон стоп Whistling
А на мен ми е едно тъпо, и времето гадно. Като се прибера и нищо не ми се прави. Някак ми е празно вкъщи. Гледам само да си намирам работа навън  Laughing

stasina това е най- хубавото отбиване. Големия ми син така постепенно сам се отказа  Peace

Майчета от София- никак не ви завиждам за яслите. Няма места, частните ясли са много скъпи и отделно доходите са малки. Изобщо в кофти държава живеем. Едни приятели преди година записаха на малката ред направо за градина, т. е докато стане на 3 и още не са сигурни че ще я приемат  ooooh!

# 389
Тарти, Камен си ходи вече от 2 месеца на ясла и съвсем успешно продължаваме да си се кърмим - не се притеснявай за това  Hug Сега е доволен навсякъде - и в яслата вече е много щастлив и вкъщи - също - да му завидиш Simple Smile
Стасина, и аз мисля, че това е мечтаното отбиване, няма какво да го мислиш, големи са си ни вече децата  Peace
Ири, чакам и аз новини от вас, дано всичко да е наред, ама така ми и звучиш  Hug
Относно танците - като чета, май Камен е единственото нетанцуващо дете в темата Simple Smile Ама нищо де, все пак не е мацка Simple Smile))))))))))))) Това не му пречи да обича музиката, но се впечатлява най-вече от моето пеене и, още повече, ако е придружено от всякакви маймунски жестове и мимики - абе цял театър играя - особено по кръстовищата в колата  Joy Какво ли си мислят хората в съседните коли Simple Smile))))))))))
Арвен, не ги мисли болестите в яслата - въпрос на късмет и на имунитет е всичко - Камен цяла зима се спука да боледува по най-ужасен начин и като тръгна на ясла - спря - тоест 1-2 пъти пипна нещо, но го изкара абсолютно бързо и безпроблемно, няма никаква гаранция как ще е нататък, точно това и имам предвид - късмет е - в парка също играе с други деца - и там може да лепне всичко - въпросът е доколкото организмът му е готов да го понесе - успех ви желая - дано и вие и ние да не боледуваме и всички други, без значение дали са на ясли или не  Praynig
Относно отчета за мерки и зъби - преди около месец беше 11кг и 80см, все си седеше от месеци наред с 6 зъба, но сега е в зъбна криза и започнаха новите - вече 2 излязоха и си имаме даже първи кътник!!!  Laughing Ама май и още ще излизат скоро като гледам....
За второ дете - готова съм веднага да го почваме, ама таткото още се мотае - нещо го е шубе Simple Smile)))))) Ама и до това ще стигнем, аз искам да е скоро, че после няма да ми се минава през бебешкия период - за мен той е тежък... Сега ми е в пъти по-лесно с Камен, колкото повече расте, толкова по-лесно.
Изпълнява команди - един ден му казах, че ще чистя с прахосмукачката и да си събере играчките от земята и да ги сложи в кошарата и той се врътна и кубче по кубче ходи и хвърля в кошарата -всичко си разчисти доброто ми дете  Heart Eyes
Раче, дано да намерите начин да оправите зъбките на Веселинка, а и твоите - стискам палци  Praynig
Това ми напомня, че трябва да отида на зъболекар, но все не мога да намеря време...
Димфанд, какво е това ниско самочувствие, да не мислиш, че няма какво да ти обича мъжът ти - той да не мислиш, че си е паднал само по хубавата ти коса или каквото и да било!!! Аз съм понапълняла напоследък, ама виждам, че много си му харесвам на моя мъж и сме си много добре Simple Smile
Буриту, не разбирам - какво значи това, че от яслата го искат отбит - какво ги бърка дали се кърмите вкъщи или не??? И как изобщо биха могли да знаят??? Камен суче след яслата веднага като се приберем и после сутринта преди да тръгнем... Там си яде всичките яденета...

Общи условия

Активация на акаунт