.
То са едни връткания на дупета, едно кълчене и много зашеметяващо движение на ръцете малко в стил "Криминале"
Примираме си от смях:))) А относно музиката - важното е да има ритъм! Както бях споменавала преди време, като беше доста по-малка - веднъж докато начуквах едно месо на дъската в кухнята и гледам Даная се поклаща в такт
)
Даже миналия петък Даная вдигна Т 38.5 и до сутринта я свали и после й нямаше нищо вече... или поне така реших и в понеделник сутрин я изведох, а то духовито и студено и двете се върнахме болни и сополиви. Явно и двете сме били "на ръба" с гадния вирус и вятъра ни е пречупил! Даже Даная почна и да покашля. Но кашляне - силн казано и за 2-3 дни се оправи. Лекарката ни похвали колко "хубаво" била изкарала вируса - съвсем леко и набързо. Така че и аз може да се каже, че съм доволна от аквасорс за сега.
Едва прочетох всички постове, много се радвам, че всички се завърнахте
( а, ако има още от януарските мами, нека се присъединят и те!
).
Да не мислите, че аз съм ходила на козметик, а се кани от не знам колко време!? Обаче засега това е положението– като нямам на кого да я оставя.
А за кърменето– никой от яслата няма да разбере, а и не е нужно да разбира, че си го кърмиш! В крайна сметка ти си решаваш какво ще се случва с твоето дете, нали!?
Така, че забравяте за черните мисли и от утре ви искам доста по– положително настроени. И не забравяйте, че всичко, рано или късно си идва на мястото!
( Не казвам, че и аз понякога не изтрещявам и едва ли не всичко ми е розово..., но гледам да се оправям
)

Ако не бях я видяла, със сигурност няма да повярвам, че това се случва!!! Браво– много голям напредък с изкачването на пързалката! Аз с Нелито правим опити да изкачваме стълбите във входа, но сама– абсурд! За мен това е много и затова много се изкефих! 

Откраднала съм си сега няколко минутки и реших да се разпиша. По въпроса с теглото - 4350гр. се роди Краси, очаквах около 4кг. да е, ама той даже това надмина. Имах проблем - не му стана гащеризончето за изписването
Ама нямаше как да го сменяме, та си го носи малко тесничко така 
Лепната е за мен, но това е разбираемо. Аз имам късмет, че Краси е кротичък и успявам да и обръщам доста внимание и на нея. Със спането още не мога да си наваквам, ама все някога ще стигнем и до това
Ще пиша пак

И сега е на диета, а как се оставя на диета дете, което като види ядене и пощръклява. Трябва никой да не яде пред него
Сега спи и го чакам да стана, за да излезем малко. Решила съм тази година малко да украся къщата великденско. Ще ходим да търсим пластмасови и дървени шарени яйца, пиленца, венчета и т.н.
Малкият е станал и той опасен, като започна да го обувам или обличам и застава пред входната врата и ме чака да илизаме 

Мисля предварително да направя курабийки, а яйцата там ще ги боядисвам, че миналата година ги бях боядисала в къщи, оставих ги в хладилника да не се развалят до 2 дни и като ги извадих, те кондензираха и боята им се развали! Само дето толкова се занимавах! Ама тази година няма да повторя същата грешка! 
– един вид като пролетно почистване, ама това време ми се вижда студено, а като отворя прозорците, Нели е все до мен... и да не стане авария! Че за сега уж сме здрави... 
!
за всички ентусиасти в темичката!
По- точно визирам майката на Дани77. Така, че Дани77, само мога да ти кажа, че само можеш да се гордееш с това, което правиш за семейството си и съм сигурна, че рано или късно това ще ти се върне от хората, които обичаш!