SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 617
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Като говорим за цигулари, тези не са, но се облещих като ги чух Grinning

# 316
Белс, много героичен батко имаш! Поздравления за него!

Изи, с теб май някак си вървим на една вълна - как все така се случва, че видео, което ти пускаш и на мен ми е любимо? (No Bravery го доказва за пореден път).

Апокалиптик, наистина са размазващи тези!  Shocked

# 317
Пожелавам ви този терорист да щурмува в съня ви  Grinning

И този войник също   Crazy

Слагали ли сте някога анкета да видите колко са мараканките,градинарките и ненаситниците  newsm78 За Кастиелките знам  Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 23:34 от Mother 0f All

# 318
  • В средата на времето
Изи, с теб май някак си вървим на една вълна - как все така се случва, че видео, което ти пускаш и на мен ми е любимо? (No Bravery го доказва за пореден път).

Синхронизирали сме си инструментите Wink Hug

Като говорим за цигулари, тези не са, но се облещих като ги чух Grinning

И на мен ми събраха очите и ушите. Страхотни са Peace

Пожелавам ви този терорист да щурмува в съня ви  Grinning
...............
Слагали ли сте някога анкета да видите колко са мараканките,градинарките и ненаситниците  newsm78 За Кастиелките знам  Simple Smile

Снимката на този терорист така ме разсмя Joy

За анкетите - правени са, да. Даже последната анкета беше мъка за ненаситните, защото имаше право само на един отговор. Т. е форсирахме избора (да е жива и здрава Фейчето Grinning) Mr. Green Дийн спечели. Май Laughing
Веднъж имаше и една анкета, в която имаше отговор  "и двамата братя" и тогава се размиха гласовете доста. Тогава не помня кой спечели Simple Smile

И добро утро  bouquet

# 319
Добро утро.
Kaкво затишие - явно атаката на терориста и десанта на войника са ви изтощили и още спинкате. О, я, mi piace.

Слагали ли сте някога анкета да видите колко са мараканките,градинарките и ненаситниците  newsm78 За Кастиелките знам  Simple Smile
Маме,
Досега е имало две подобни анкети (виж тук и тук), но ако искате ще се пробвам да пусна и в тази тема, но направо за преброяване на почитателките по категории. Вие решавате.

# 320
Добро утро,
ех тез терористи (много му ходи на Дийно) и войницииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавамви лек петъчен ден (нищо че утре няма да има епизод, ние сме тук  Mr. Green).

# 321
  • В средата на времето
Аз нямам против една анкета, въпреки че като има отговор тип "и двамата братя" резултатът е ясен от сега Simple Smile  Peace
От друга страна ще ми бъде интересно да видя точно колко е оредяла Маракана Crazy

# 322
... От друга страна ще ми бъде интересно да видя точно колко е оредяла Маракана Crazy

Mr. Green Като гледам колко нови фенки на сериала надойдоха, едва ли е оредяла много. Twisted Evil

# 323
И аз това щях да кажа  Grinning Оредяла, оредяла, колко да е оредяла Маракана  Joy  Много близък контакт имат мараканките, така да се каже. Дийн ги държи плътно една до друга. Градинарската работа е по-проветрива  Grinning

Снощният концерт беше много зареждащ. Аз съм нещо болнава, та добре ми дойде. Цигуларите чак ме изправиха от леглото, нормализираха ми кръвното  Simple Smile   Че и подписа си смених  Heart Eyes

Белс, ти изпращаш ли чат пат поздрави на брат си от здрачната група женки  Grinning (Не че има шанс да ни забрави съвсем  Joy)

# 324
  • гр. София
Ах, ах! Какви виртуози сте!  Hug
Гледам, слушам и се изпълвам с респект!  smile3501
Чудя се дали да не заформим към оркестъра и една танцова формация?  Rolling Eyes

# 325
  • В средата на времето
Чудя се дали да не заформим към оркестъра и една танцова формация?  Rolling Eyes

Отлична идея Grinning Записвам се първа. След като посвирих и попях, редно е и да потанцувам   Crazy

И аз това щях да кажа  Grinning Оредяла, оредяла, колко да е оредяла Маракана  Joy 

Ами има такива, които са се прехвърлили в градината и такива, които не са постоянно на Маракана. Прелитат и прескачат.  Grinning Ту ги има, ту не.

# 326
  • гр. София
Чудя се дали да не заформим към оркестъра и една танцова формация?  Rolling Eyes

Отлична идея Grinning Записвам се първа. След като посвирих и попях, редно е и да потанцувам   Crazy

Отивам да си взема кастанетите и започвам

А това става за калинките в градинката

За мараканките като видни спортистки нещо по-късо да не им се заплита в краката:

За кастиелките нещо ефирно, почти като крила

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 12:54 от Зимна роза

# 327
A за Ненаситниците?
Аз като един виден 'дънер' не мога да се включа, дори и да исках, но ми е любопитно.

# 328
ангелски новини:

Честито Благовещение  Hug Днес раните заздравявали по-бързо, така че не ги мислете братята днес, дори и Мамето няма да ги уплаши  Wink

Ние с Кас пируваме и празнуваме, защото брадчед му Гавраил донесъл хубавата вест на Дева Мария  Hug

Днес дъщеричката ми Габи има имен ден. Почерпете се. На днешният ден се ядяло рибка.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 13:17 от Mupka

# 329

ами то за нас... май само това остана...
то от много мятане от клон на клон...
малко се поизтъркахме вече

исках да ви покажа и първата снимка на Джаред, на която не ми харесва... досега май не бях попадала на такава

Хайде то стана следобяд, аз още добро утро не съм ви казала... въпреки че съм станала в пет и половина, ама чак сега се доредих

Общи условия

Активация на акаунт