SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 627
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Много усмивки и весели игри на мъничките именички!

Коя Мараканка умори така Дийн, че той е толкова ожаднял, бързо да си признава Laughing

много тренировки .... много нещо  Embarassed

Благодаря ви момичета  Hug.
Като се сетя, какво каза вчера Мирка Heart Eyes за нейното ангелче, като гледам моята калпазанка и като се сетя за Габриел от СПН ... ми явно всички които носят това име са такива  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ... лудетини.

# 361
Хайде честито на всички връзкарки, дето са си кръстили децата на Ангели....

от Мирка друго не очаквах...

ама Би, как така разочароваш тренера... или това е било по вемето, когато и той играеше в отбора на ангелите...

ясни сте ми

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

сега сериозно

да са ви живи и здрави Габитата и да ви радват

# 362
  • # супернатурална #
Веднъж и бързо, че изчезвам  Laughing
Да са живи и здрави именничките, да имат щастливо детство и много, много късмет!

Розе, откъде я изкопа тази конкуренция, много са готини, даже се припознах в едно-две животинки  Mr. Green

Гласувах, аз съм си вечната кандидат-мотика. Въпреки, че напоследък Дийн нещо хич не го зазбелязвам (Импалко, сега ако почнеш да ме замяряш с гифчета, да знаеш, че излизам, но довечера ще съм на дансинга) Между другото, в последната анкета имаше нещо доста съмнително. Дийн събра около 60 (шейсет  Shocked) гласа, което ме наведе на мисълта, че Мараканки чукат И служебно  Rolling Eyes Могат-чукат, здраве да е  Laughing Айде, сформирайте трупата, пък аз ако много закъснея и не намеря място в хореографията, ще спретна едно соло

# 363
  • В средата на времето
Между другото, в последната анкета имаше нещо доста съмнително. Дийн събра около 60 (шейсет  Shocked) гласа, което ме наведе на мисълта, че Мараканки чукат И служебно  Rolling Eyes

Това не го разбрах Laughing Кое и какво е било съмнителното? newsm78

# 364
Aаа Бела, не предавам никой  Peace
С Тренера тренираме докато се изпотиме хубаво, С градинаря копам докато не станем и двамата за миене с маркуча (тогава пада един конкурс Мис Микра Фанелка  Embarassed), с Кас си летим насам натам докато Мирка и Мамето са заети ... а с Краули (папА) ...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil гасим пожари там долу ...

# 365
С Тренера тренираме докато се изпотиме хубаво, С градинаря копам докато не станем и двамата за миене с маркуча (тогава пада един конкурс Мис Микра Фанелка  Embarassed), с Кас си летим насам натам докато Мирка и Мамето са заети ... а с Краули (папА) ...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil гасим пожари там долу ...

я, че то и аз така... и от време на време Едуард, и Джейкъб и Деймън...

хмммммм

# 366

я, че то и аз така... и от време на време ... и Деймън...

хмммммм

именно  Hug Hug

# 367
Гласувах, аз съм си вечната кандидат-мотика. Въпреки, че напоследък Дийн нещо хич не го зазбелязвам (Импалко, сега ако почнеш да ме замяряш с гифчета, да знаеш, че излизам, но довечера ще съм на дансинга)

Галче,
С нищо няма да те замервам, най-малкото с Диййн (като го слушам как *** явно му е тре биен там, където е в момента). Ти се определяш като кандидат-мотика, значи така е. Тук пак ти самата си го казала най-добре.

# 368
Мирка и Бичи да са ви живи и здрави именничките.
Между другото, в последната анкета имаше нещо доста съмнително. Дийн събра около 60 (шейсет  Shocked) гласа, което ме наведе на мисълта, че Мараканки чукат И служебно  Rolling Eyes

Това не го разбрах Laughing Кое и какво е било съмнителното? newsm78
Изи, Галя се ядосва, че няма служебен компютър, та и от там да може да даде глас, че е градинарка-ултрас Laughing - един път служебен цък, един път домашен цък Joy

# 369
Изи, Галя се ядосва, че няма служебен компютър, та и от там да може да даде глас, че е градинарка-ултрас Laughing - един път служебен цък, един път домашен цък Joy

Не съм сигурна в това Rolling Eyes .

# 370
  • В средата на времето

Това не е възможно мисля Thinking Веднъж като гласуваш през профила си, без значение от домашното или служебното PC няма как да гласуваш втори път Rolling Eyes Ако не си логнат, анкетата пък изобщо не се вижда. Rolling Eyes
Ето, аз днес гласувах от служебното PC. В момента ми излиза само, че съм гласувала и за коя опция точно и нямам възможност да гласувам отново.  Peace
Сега проверих. Ако не си логнат, анкетата се вижда, но нямаш възможност за гласуване.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 19:31 от Izida

# 371
Инчето,най вероятно има впредвид,да има още един профил  Simple Smile

# 372
Мисля че е забранено, а ако случайно не е, то е най-малкото неетично.

Еdit: Забранено си е - от 'Правила и политика':
"11. Забранена е регистрацията и активното използване на повече от един прякор от един и същи потребител"

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 19:39 от Impala

# 373
Да забранено е,но мисля че е възможно,но както ти казваш е неетично  Simple Smile Най-добре Инчето да каже какво е имала впредвид,че може и ние да не го тълкуваме правилно  Simple Smile

Ако има някой с повече от един профил,ще извикаме специалните агенти  Grinning

Едит:Да не вземете сега да скъсате профилите,само и само да ви навестят тези агенти  Mr. Green

# 374
Чакай сега - ако ще дойдат точно тези агенти да ме проучват, как да не си направя втори профил Laughing ?! И когато ме сгащят в нарушение - наказание, наказание, до откат (техен, 'щото до моя има да чааакат).

Общи условия

Активация на акаунт