SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 357
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
 smile3521 и аз и аз за гифчето Grinning

# 631
Момичета 100 стр сте изписали докато успея пак да пристигна при вас ooooh!
Страхотни оформления на темите, за жалост нямам време да ви изчета та само отгоре, отгоре попрегледах последните две теми (основно снимки и клипчета Blush)

Сигурно сте споменали но не видях - кога ще имаме пак серия?

ААааааа и аз поткрепям идеята за тема посветена на Боби, горкия човек до края на онази неговата серия не можа да си хапне Laughing
Не знаех, че и актьора е интересен чешит, то в този сериал май само уникати са се събрали

За анкетата - Ултра Ненаситница - Първо Дийн, после наравно Сам и Кас, а по едно око хвърлям и на Луци, Краули,Джон и младия Дийн - човеци, ангели, демони, млади, стари не подбирам Embarassed

Абе олеква му на човек като си признае Laughing

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 01:43 от Ламята

# 632
Мирка може ли да си го скрадна  Praynig Praynig Praynig плиииииийзззззззз  newsm03
Специално за теб Бичи. Взимай и не питай  Hug Hug Hug 

Маме делете го с Бичито  Hug Понякога ми е самотно да съм само аз Кастиелка, но понякога като се замисля /труден процес/, ми е кеф, че всичко Кастиелско си е само за мен  Mr. Green Crazy Twisted Evil

# 633
Съгласна съм – с удоволствие ще спретна тема за татковците, но ще е след две теми: следващата нека е за нас – феновете (вече е готова), а по-следващата:
Моите предложения за новата тема:
Във връзка с новите събития, които ни очакват до края на сезона, както стана известно от Paley Аnnual Fest, може новата тема да е или
SUPERNATURAL - Welcome to the Wild, Wild West (с референция към Уинчестър-Уестърна) [...]
Надявам се подготвянето й да е малко след въпросния епизод, за да имаме подходящи 'Yee-haw!' и гифчета за първия пост.

Лами,
15 април, чaк Crazy .
PS. Още една Ултра Ненаситница, мм-ммм Hug .

# 634
Impala, Hug добре си го измислила кога да ситуираме новата Уестърн тема.

Предстоящата със сигурност ще я изпишем преди 15 април или само така си мисля?
Как върви гласуването, btw? http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b233453_alpha_ … who_will_win.html Днес по-малко поцъках в сравнение с вчера, но пък гледам, че има по-голяма динамика в резултатите. Ха дано Дженсън пак да излезе начело, както е бил през 2009-та.

# 635
Dana,
Горе-долу за две седмици изписваме една тема, така че се надявам да се получи добре във времето.
Всъщност бих могла да подготвя и татковата за следваща, но не знам дали ще успея бързо, а и съм готова с другата, която пък ще съвпадне с италианската конвенция.

PS. Подготвянето на теми не било лесна работа - Фейче Hug , а и аз го правя вече на две места, та съвсем Crazy Crazy Crazy ... Но пък е удоволствие.

# 636
Лека нощ момичета с един самоделен гиф, дано ви хареса  Hug

# 637
Мерси Импалке, явно ще се чака дълго и тъжно Sad
Аз запълвам времето с фикове, основно слаш Embarassed
Никога не съм предполагала, че ще се зарибя, но феновете са уникални има много добри неща, последния който четох направо ме разби от смях, имаше моменти в които прочитах две изречения и се смеех 5 минути преди да продължа със следващите две и пак Joy Joy Joy

Mupka гифа е сладурски, добре си ги подбрала кадрите  bouquet

# 638
СПН банда, добро утро - кафе и кенди в едно Hug  Не е като да не сме я пускали фотката, но пак е добра за свежо начало на деня   Hug

О, да, тема за Боби, надявам се поне 60% да си говорим там за Боби  Mr. Green

Импалке, ти ще ходиш ли на скорошната конвенция?

Ииии гласувах  Grinning

# 639
  • В средата на времето
Добро утро  bouquet

Гласувах преди малко и забелязах, че Иън не води в неговата си група. Mr. Green Не смятах, че ще му се случи.

Би, гифчето от подписа ти е машина за усмивки Grinning Физиономиите на Дийн стават и за идеален отговор на "Ти мене уважаваш ли ме" Joy

# 640
Добро утро, Лили така поднесено кафето си е направо грехота да го пиеш. Но бих ги опънала и двете (кафета), а и притежателите им би х ги схрускала  Blush
Мирка  bouquet, обзаведах се ...
Благодаря ти .. като гледам това на задния фон са май влакове  newsm78 Та да не те чака Кас на Старозагорската гара ?????

Изи  Hug, нали нали ... така ще си радвам деня всеки път като влизам тук при вас.

# 641
Здравейте,
дали ви споменах, че обожавам луничките на Дженсън Grinning

# 642
Здравейте,
дали ви споменах, че обожавам луничките на Дженсън Grinning

И кой не  Crazy То те са , мисля , най големия му чар. Както устните, очите, косата, гласа, кривите крачета  Blush, ръцете (които до преди няколко месеца изобщо не харесвах) и т.н. и т.н.
Ох, отивам да работя, че иначе ще стане "лошо".

# 643
Г-жа Екълс-ова с чувство за хумор

Бичи, подписа ти е трепачов! Ама, нали Дийн си ни е Цар на мимиките!

# 644
Здравейте!

Тема за Боби е чудесна идея!

Хахахаха, Данийл кефи! danir, благодаря, че сподели!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт