SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 223
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • КиТ
Пламка,Натясно ме приклещват само братята Уинчестър Party . Kъде живея е известно още от светивалентинското стихотворение на Розето.PS. Жълто картонче за ‘бИ’-то Rolling Eyes .

Ма и аз те приклещих  Whistling Whistling Whistling,въпросното стихотворение явно съм го пропуснала Blush,но определено Би те издаде hahaha hahaha hahaha,трябва да я разцелувам     love001  love001  love001 и един десерт естествено

Белла това е моята клавиатура Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Страшни песновки пак напускахте Crazy Party Party Party

# 91
  • # супернатурална #

След кой край - на 6 сезон или на 7 сезон? Или пък 8 Joy
Десети ме устройва.  Laughing Но всъщност ми се иска да е след края на лудостта, или поне след като попремине обсебването ми, та да мога да живея без доза "СПН"

# 92
Пламка,Натясно ме приклещват само братята Уинчестър Party . Kъде живея е известно още от светивалентинското стихотворение на Розето.PS. Жълто картонче за ‘бИ’-то Rolling Eyes .

Ма и аз те приклещих  Whistling Whistling Whistling,въпросното стихотворение явно съм го пропуснала Blush,но определено Би те издаде hahaha hahaha hahaha,трябва да я разцелувам     love001  love001  love001 и един десерт естествено

33uu аз нищо не съм направила .... не знам за какво говорите ....  newsm78  май стана някакво недорозумение  newsm78
Плами аз целувки не отказвам ... няма проблем  Mr. Green даже и да са незаслужени  Mr. Green 
пък десерта го взимам и се скривам в ъгъла да си го изям  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 93
Себастиян Роше (нашият Балтазар) днес го е ударил на откровения в Туитъра - говорим си за пътешествията му по света. Вижте каквто туитна току-що:

http://twitter.com/#!/sebroche/status/49958780196241408

# 94
Брех,брех,брех що не се обадил  Mr. Green

# 95

С останалата българска вълна фенки на СПн по там го бъзнахме за същото. Simple Smile После и гъркинчетата нападнаха. Simple Smile

# 96
Сам отмести компютъра от коленете си, взе си ръкавици, сложи тъмните очила и пристъпи към брат си. Надвеси се над книгата и очите му се приковаха към изображението на страницата. Гледа я в продължение на минута, след което объркано каза:
- Какво се предполага, че трябва да прави това в книга, носена от монах?
Погледът му не се откъсваше от изрисуваната обърната пентаграма и странните символи около нея.
- И аз това се чудя – отвърна Дийн, потривайки брадичката си.
Той разлисти следващата страница. Там картинки нямаше, но имаше дълго заклинание, призоваващо тъмните сили.
- Става все по-интересно – промърмори Сам, придърпа книгата и се зачете. След малко отвратено я захвърли на леглото. – Това е гнусно! – възкликна той.
- Никак не ми се връзва всичко това с църквата – отбеляза брат му.
- И на мен. Но пък може да не е свързано с църквата. Може да е някакво братство или орден, знам ли. Да имаше кого да питаме....Защото се съмнявам, че Боби ще знае...
Едва изрекъл тези думи в стаята повя лек ветрец и от нищото изникна Кастиел.
- За вълка говорим... – погледна го изпод вежди Дийн, извивайки устните си в усмивчица. – Имаме нещо тъкмо като за теб, хвъркати приятелю.
Той му подаде книгата и ангелът внимателно я разтвори. Фините му пръсти разгърнаха страниците, а ясните му сини очи пробягаха през текстовете и изображенията.
- Имаш ли идея какво е това? – попита Сам. – Намерена е в ръцете на мъртъв монах.
Кастиел го погледна.
- Това е древно забравено учение. Смята се, че е изчезнало завинаги и не са останали негови последователи. Тази книга е настолното четиво на адептите. Последно е била скрита от Братята на светия обет в техния манастир. Вероятно някой е искал да се възползва от нея, затова монахът, у когото е намерена, я е взел и е избягал. Сигурно е искал да я скрие на ново място.
- Толкова ли е опасно това четиво? – зачуди се Дийн.
- С книгата се призовава древно зло, което би унищожило всичко с изключение на призовалите го – обясни Кастиел.
- Какво да правим тогава? – попита Сам.
- Трябва да я скрием. Проблемът е, че книгата е обвита в магия, която най-напред трябва да бъде премахната. В противен случай скоро ще дойде някой, който да я поиска...

Чу се оглушителен шум .... звънене ... телефонът звънеше .... "Защо по дяволите винаги в най напрегнатите моменти, звънеше шибаният телефон" - помисли си Дийн и вдигна телефонът, но чу само Щракване и после тъткането, сигнал, че връзката е прекъсната.
- Някой се е объркал, сигурно ... или не. Няма да се учудя ако вече са ни намерили ... или по точно книгата.  - Дийн знаеше, че в техния свят, в тяхното ежедневие, случайността е нещо необичайно. Отвори портативния хладилник и изкара две бири. Подхвърли едната на Сам, а своята отвори и отпи голяма глътка. Хвърли се върху леглото и затвори очи. В този момент видя Симона или по точно нейната сянка приближаваща се бързо. Усмихна се и зачака да види топлите и тъмни очи ..... О Боже .... очите и не само бяха тъмни .... тя имаше демонски очи. Отвори уста да извика, да предупреди Сам, но бе останал ням. Размаха ръце за да привлече вниманието му, но видя Кас, който се усмихваше блажено, а очите му казваха "Предупредих те ..".
- Сааааам .... - викът му отекна в стаята. Бутилката бира падна на мокета и остави мокро петно. Сам и Кас се обърнаха едновременно и се завтекоха към Дийн.
- Дийн спокойно, било е просто кошмар. Заспа .... Какво видя?????
Чу се отново мелодията на телефона, този път на Дийн ... "Мамка му, отново този телефон ..."
- Непознат номер - каза Сам и му подаде телефона
- Да? - гласът на Дийн бе ядосан, но след като чу отговора лицето му пребледня.
- Симона !!! - радвам се да те чуя ... - опита се да си предаде безгрижност на гласа, но лекото трептене го издаваше. - ... да, да , разбира се. Намира ме се в мотел "Гран Каньон", стая 205. Ще те чакаме. ..... Ъъъъ добре, в кафенето след 30 минути.- затвори телефона и се изправи.
- Намерила е нещо в трупа на монаха. Идва да ни го покаже.
- Дийн бъдете на Щрек. Това в което се забърквате никак не е хубаво ..
- Кас!!! Кога нещо в което сме се забъркали е било добре??????? Никога!!! - Дийн му махна с ръка и влезе в банята. Имаше нужда от студен душ, но не защото говори с една от най прекрасните жени които бе срещал или защото тя идваше , неее, имаше нужда от студен душ за да прогони образа й от кошмара си. Затвори очи и се опита да се отпусне, докато водата обливаше тялото му. Бе толкова приятно. Студените струйки си проправяха път по релефните му мускули, и охлаждаха горещата му кожа. Дийн отвори очи и се загледа във водовъртежа на водата. Гледаше и си помисли че полудява. Видя как водата започна да се връща, но този път бе кървава. Опита се да отвори врата на кабината, но тя заяде. Започна да вика и видя бързо приближаващия се силует. Но това не бе Сам. Фигурата бе доста по ниска, главата прекалено кръгла и плешива. И тогава погледна на долу и видя силуета на расото и мятащите се връзки на колана. Посегна към врата и я отвори. Дийн автоматично се дръпна назад, подхлъзна се и падна в кървавата вода. Две силни ръце се пресегнаха и го повдигнаха. Тогава Дийн видя Сам. Обърна се и погледна към сифона на банята и видя бистрата вода как продължаваше да се стича.
- Какво ми става Сам???? Полудявам !!! - Докато се обличаше разказа на Сам какво де видял в банята - Кълна се Сам ... тази книга е повече от прокълната.
Седнаха в кафенето и си поръча двойно уиски. Изпи го на екс и поръча второ. Звънчето на врата предупреди за поредния посетител. Дийн се извърна към нея и я видя. Високата й слаба фигура привлече всички мъжки погледи. Дънките и бяха прекалено впити, а ниската талия разкриваше малка татуировка. Тениската й макар и широка се надигаше достатъчно от гърдите, за да може да се видят крилете на пеперудата.
Коста и бе опъната на конска опашка и отваряше още повече и без това големите й очи. Симона ги видя, помаха им и се запъти към тях, като по пътя си поръча студена бира.
- Здравейте ... - усмихна се срамежливо Симона и се настани до Сам. Знаеше, че ако седне до Дийн, няма да може и дума да обели. Днешните емоции от неговата близост й бяха достатъчни. Предпочиташе да го гледа от далеч ("лелее цели 60см ... " помисли си Симона "не са достатъчни. Виждам всяка негова луничка и това ме подлудява ...  Embarassed").
- Днес след като си тръгнахте, реших да прегледам отново мумията. Намерих това. - бръкна в джоба на дънките си и остави на масата малък медальон от бяло злато във формата на кръг, а върху него бяха гравирани три йероглифа.
- Това е медальон за защита .... от зли сили, магии и т.н. , но най интересното е, че го намерих вграден над сърцето. Правена му е подкожна операция. За да го носи винаги със себе си ....

# 97
Бичи, страхотно! Нямам търпение да видя какво ли ще стане по-нататък!

# 98
Идвам да ви оспамя за лека нощи да отивам да спя спокойно Simple Smile Знате къде и как да цъкате:

# 99
Моето любимо фенско промо с такъв тип музика: http://www.youtube.com/watch?v=4YikUN5ZxL0

bichi, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не си направила абсолютно нищо, мила!

Никога не бих написала името ти по този начин:
[...] PS. Жълто картонче за ‘бИ’-то Rolling Eyes .

Пост скриптумът цитираше и се отнасяше за това:
Верно Импалка как напрй тоя подпис бИ,да взема да направя нещо подобно след тая седмица Thinking
и беше молба, очевидно твърде завоалирана, да не се използва това обръщение, което намирам за обидно, към мен. Но както и да е. Няма смисъл...

При всички положения, bichi Hug , дължа ти извинение за недоразумението. Никога не съм предполагала, че постът ми ще бъде възприет по този начин Confused .

Е, лягам си ядосана. Отварям немско-българския речник на ‘schmerz’ и производните, и започвам подред.

# 100

Добро утрооооооо

Е, лягам си ядосана. Отварям немско-българския речник на ‘schmerz’ и производните, и започвам подред.

Impala, какви са тези неща.... не може импалата да е ядосана... защото става страшно

аз те искам в такова настроение

С останалата българска вълна фенки на СПн по там го бъзнахме за същото. Simple Smile После и гъркинчетата нападнаха. Simple Smile

още не се оправям в този туитър, не мога да видя отговорите на поста му, а ми беше любопитно...

хаде да ходим в Канада

# 101
Ооо, Канада  Grinning   Да се мятаме натам  Wink   Не мога да разгледам добре картичката, но мъжете по канадско листо ли си се разхождат там Joy   Ей, Джаред, Джаред!!! Как се кикоти прекрасникът  Heart Eyes

хе хе хе колко  научно-популярно  изглежда. Под последната секс ли пише  Rolling Eyes   Grinning

# 102

При всички положения, bichi Hug , дължа ти извинение за недоразумението. Никога не съм предполагала, че постът ми ще бъде възприет по този начин Confused .

Ни най малко мила  Hug, предполагах какво се има в предвид, но ..... И както каза Бела  Hug, Импала ядосана не трябва да си ляга  Crossing Arms, или най малкото трябва да се събуди в добро настроение.

хе хе хе колко  научно-популярно  изглежда. Под последната секс ли пише  Rolling Eyes   Grinning

хахахахаха  Joy Joy Joy Лили, хубави неЩа ти се привиждат, ама то от хубав човек лошо не може да се мисли  Mr. Green. Така показана косата на Сам, от 4ти сезон нататък става ...  Blush Blush Blush А как му стои ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бела, поздравявам се с това (от постати) за което ти благодаря  Hug
Желая ви лек и слънчев ден прекрасни мои   bouquet

# 103
Ооо, Канада  Grinning   Да се мятаме натам  Wink   Не мога да разгледам добре картичката, но мъжете по канадско листо ли си се разхождат там Joy  
 хе хе хе колко  научно-популярно  изглежда. Под последната секс ли пише  Rolling Eyes   Grinning

Ой, Люс , какво палавко утро имаш  Wink

Добро утро, с пожелание за слънчев ден!

Аз отивам да събуждам Дийн

доста уморителна нощ имаше, а все още работа за вършене има...........  Wink  Blush

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 09:43 от danir

# 104
Ех, Дийн, горкичкият, оставете го да релаксира малко, явно ляга късно, а пък вие го будите рано Joy Тази руса коса ми е позната, чия ли е? Laughing

Поздрав с малко танци.

Общи условия

Активация на акаунт