SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
За преяждане и препиване с такива суровини - Винаги готови  Joy Laughing
Дано си изкарват весело на срещата и да ни пуснат снимки после.

# 151
  • В средата на времето
Моето не мога да кажа, че е мания. Само по веднъж съм гледала всички серии, не се ровя за инфо, нито пък търся нови снимки. Хареса ми историята, силната връзка между братята, но мисля, че също толкова много ми хареса и това, че покрай филма се запознах с всички вас.  Grinning  bouquet

# 152

Дано си изкарват весело на срещата и да ни пуснат снимки после.

Дано , дано, иначе лично Ще дойда и Ще ги накажа

# 153
bichi,
Tочно да напиша нещо умно и ти ме разби с тесния, здрав, магнетичен самски ханш! Бива ли така?!

Ще се събера, ще го напиша и ще се редактирам пък Crossing Arms Joy .

Edit: Не успях hahaha . Но все пак -
Еми Hug ,
Исках да те поздравя с Dishwalla - When Morning Comes. Радваш ме с всеки пост: разсъждения, избор на предпочитания към братята, чувство за хумор, музика... И един цък.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 23:27 от Impala

# 154
Ех, Изи, ти си не човек, а желязо (по-точно богиня) Grinning
Аз всичко по два пъти съм гледала.

За информация ползвам форума, а и аз май повече се кефя на групичката, която си заформихме тук.
Когато се регистрирах в БГ мама преди мнооого години, никъде не ми хареса, четох тук-там, ама не ми беше интересно. После за много дълго време бях зарязала форума, даже и не четях.
И след като започнах да гледам Supernatural (по препоръка на сестра ми), отново влязох тук и намерих темата.

Това е повод да ви кажа за пореден път - Обичам ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и безкрайно се радвам, че се намерихме  Hug Hug Hug Crazy
А наздраве  Mr. Green Crazy
Обещавам да не стигам до "Ти мене уважааш ли мъ?"  Mr. Green Crazy

# 155
bichi,
Tочно да напиша нещо умно и ти ме разби с тесния, здрав, магнетичен самски ханш! Бива ли така?!

Ще се събера, ще го напиша и ще се редактирам пък Crossing Arms Joy .

За този ли говориш ????????

А да си кажа и аз, моята мания на моменти ме плаши, на моменти я няма. Малко епизоди съм гледала по три пъти  Embarassed.  И аз като Сончето преди мнооооого мнгооооого лета влезнах в Бг мамма с идеата да се уча да ставам мама (помогна ми опитът на много мами, но това е друга тема), и от любопитство по ВАША вина започнах да гледам СПН. Та ето ме тук. И ден не мога без да ви навестя поне. Затова ми е много мъчно, че не мога да ви опозная лично  Cry, но се радвам, че поне ви познавам виртуално. А че си ви обичам, вие си го знаете  Hug Hug

ОбеЩавам това е последно  Whistling Whistling
готовили сте за тези кракааа  Heart Eyes.... и ханшове

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 23:32 от bichito

# 156
smile3544 smile3544 smile3544
Не е честно: отворен багажник, Сами, орУжие...

Аз за едната любов Wink съм създадена bowuu , така че, да, и аз ви обичам Heart Eyes .

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 00:23 от Impala

# 157
  • КиТ
Моето не мога да кажа, че е мания. Само по веднъж съм гледала всички серии, не се ровя за инфо, нито пък търся нови снимки. Хареса ми историята, силната връзка между братята, но мисля, че също толкова много ми хареса и това, че покрай филма се запознах с всички вас.  Grinning  bouquet

И аз така,ма съм пресна лимонка тъй че има време за повтаряне,а и за вманиачаване Mr. Green

Иначе да се включване към хвалебсията към всички всички хора в темите са ми на сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страшно съм щастлива,че се логнах в този фОрум и да си пиша с готини и точни хора,направо това се е втора реалност Wink Peace

# 158
 Joy Винцето и мезенцата взеха да идват в повече,ударихме го на искрено и лично  Laughing Hug Hug Hug

Плами ко искаш ти от майта шапка мър  Grinning не се сетих да я замаскирам  Crazy

Обещавам да не стигам до "Ти мене уважааш ли мъ?"  Mr. Green Crazy

hahaha hahaha hahaha

Да изпляскам един Дийно

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 23:50 от Mother 0f All

# 159
Импалка, благодаря! Blush Hug

Уххх, аз всичките епизоди съм ги гледала два пъти поне. Първия път като го гледах имах много кофти неща на главата и го ползвах за да се махна и да тегля една на гадната реалност, така че беше малко на тагадък. (5 сезона за десет дни...) След това си ги изгледах полекичка, а има епизоди дето не помня вече колко пъти съм ги въртяла... Тук в темата съвсем случайно попаднах, и много се радвам!   bouquet

Леле, затънах в тубата много сериозно: цък и цък

Ииии малко сладкиши за след мезетата... Wink

И пак пренебрегнахме бедното ангелче... добре че е Мирка да го утеши! Simple Smile
Ей тоя кадър ми е супер любим, въпреки че тук не е Кас, а Джими.

Да изпляскам един Дийно

Ооо, Маме, всички искаме да го изпляскаме Дийно!  Twisted Evil

# 160
Чакайте , чакайте да ви поздравя с това (сори че е мноооого далече от темата, но ненаситницата в мен= на Ценителка на мъжката красота не се сдържа ...). Ни мЪ бийтИ  Tired

Ооо, Маме, всички искаме да го изпляскаме Дийно!  Twisted Evil

Joy Joy Joy много точно казано  Peace

# 161
Ивнинг, лейдис и от мен!
Купонджийките май са го ударили на купон до късно - никоя още не се е прибрала, за да сподели как е било събрането.

Изи, при мен на 50% е същото като при теб - с тази разлика, че откакто съм ги гледала по веднъж, отвътре ме човърка да ги гледам и пак, и пак, и пак (7 пъти май вече станаха, не мога да се спра) и отделно от това се ровичкам за каква ли не инфо (вече когато ми остава време, не е каквото беше преди няколко месеца, но не поради липса на желание, ами поради увеличени трудови функции през деня). А на 100 % е и моята радост, че се запознах с вас и си изкарвам толкова весело тук кажи-речи всяка вечер! Hug за всички ви и поздрав:

И специален поздрав за Импалка, защото, честно да си призная, тя първа ме открехна на музиката на тези страхотни момчета (POTF)

# 162
Здравейте и от мен  Hug  bouquet
Страшен купон сте заформили и така както сте я подкарали задължително ще стигнете до: "Ти мене май много мъ уважаваш"  hahaha
Искам да ви кажа, че сте страхотни и че това е най-готиния форум в БГ Мама  Heart Eyes
Хайде десерта от мен

Dana, песента е страхотна-кой я изпълнява?

# 163
Бичито, що да те бием? Аз хубав мъж по дънки и мръсен потник не отказвам!  Laughing

Дейна, мерси  Hug почерпи сеMr. Green

# 164
myri Като гладна лисица дебна и го прибирам първия десерт,докато някой не ме изпреварил  Mr. Green
И още един

Общи условия

Активация на акаунт