SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 520
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Дейна и аз съм в редицата вземам косата и ще хвърчат глави  Twisted Evil

Момичета, инструментите имат леко жалък вид, направо са се преработоли  Grinning  Трябва им спешна специална грижа!

Thinking Взимам аптечката и ще ги прегледам но са доста наранени ще ми е нужен екип  Wink

edit:Гледахте ли татко Джон в The Resident  Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 20:12 от Mother 0f All

# 421
  • КиТ
Ох имам още да ви чета ма скоро ще излизам та да си кажа до тук,че сте супер забавни ма много пишете едвам ви смогвам,ма акто пиша в 1000 теми тъй Mr. Green Joy Joy Joy,много хубав концерт сте спретнали насладих се максимално,аз съм само от зрителите,че не мога да се включа ефикасно Mr. Green

И да похваля брата на Бела ей настина е старшен човек и аз имам същия въпрос като Галето Whistling Whistling Whistling

Белс, да е жив и здрав брат ти! Сингъл ли е  Laughing Шегувам се, ей, аз не съм Joy
Mr. Green

# 422
  • В средата на времето
Импалка, не мога да намеря скрибуцащата нервите реклама на Зрънчо  Sad  Но аз и не съм голям спец на сърфа по нета.

Лили, на първо чете това открих. Не знам дали нея имаш предвид клик

На мен хем ми се иска да има 7-ми сезон, хем съм с резерви Rolling Eyes Ако CW ще има нов директор може да иска да заложи на някакви нови сериали. Rolling Eyes

# 423
И да похваля брата на Бела ей настина е старшен човек и аз имам същия въпрос като Галето Whistling Whistling Whistling[/b][/i]

Белс, да е жив и здрав брат ти! Сингъл ли е  Laughing Шегувам се, ей, аз не съм Joy
Mr. Green

ами, уф... ситуацията е сложна... как да го кажа... по отношение на жените и вкуса за музика, брат ми много прилича на Дийн... но може и да има някоя Лиса, просто аз съм много далеч от него и не мога да следя нещата отблизо Simple Smile

хайде за да не е само извън темата, усмивки да нашите момичетааааа

и нещо преди сън....

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 21:05 от Bella

# 424
ами, уф... ситуацията е сложна... как да го кажа... по отношение на жените и вкуса за музика, брат ми много прилича на Дийн... но може и да има някоя Лиса, просто аз съм много далеч от него и не мога да следя нещата отблизо Simple Smile

Тогава важното е да си има Импала Mr. Green Whistling .

PS. Майн Год, Сами как дислоцира топографски вратата на второто гифче.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 21:19 от Impala

# 425

PS. Майн Год, Сами как "мести" вратата на второто гифче.

smile3532 smile3532 Чак и тя неможа да устои  Joy

# 426
Да му се не види! Маме, търся един колаж с Диййн, облегнат на една врата, а отдолу пише: 'Искам да съм врата', но не мога да го открия.

Edit: Намерих Party !, но оригиналния кадър:
(цъкабъл Laughing )

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 22:57 от Impala

# 427
 Thinking Ей сега  ще потърся и аз  Simple Smile

Докара ми сърце туп  Heart Eyes

Аз докато търсих попаднах на едни... 

по-полека ще се притрепете и двамата

Laughing Laughing Laughing(Цък)

Crazy  Shocked

Heart Eyes Heart Eyes Blush

За врата намерих това но не е колаж  Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 21:55 от Mother 0f All

# 428

L'Oreal!!!!!

"Because I'm worth it" Because Sam's worth it"

# 429
 Joy Joy Joy  то врати, то мивки и всичко наоколо.  Нашите момчета имат свръхспособности, мускул да потръпне, пешкир да изпулсира, поглед да врътнат и се усеща в радиус от 10 метра  Grinning   

Изи, не е това рекламата "иииииии Зрънчо-то с кааашкаааваааал ммммммммм". Един катеричок с вързани очички тества Зрънчо, въртят я по няколко пъти вечер по БТв  Grinning

# 430
  • КиТ
Тъй изчетох ви  Crazy Party Party Party Party,честито на именчките от вчера,живи здрави и все така ангелски да бъдат,да не си покават рокцата Twisted Evil

За анкетат щях да питам що няма резултати ма Импалка хитро си го измислила,аз гласувах за гладинарки Mr. Green bowuu bowuu bowuu bowuu

И да похваля брата на Бела ей настина е старшен човек и аз имам същия въпрос като Галето Whistling Whistling Whistling[/b][/i]

Белс, да е жив и здрав брат ти! Сингъл ли е  Laughing Шегувам се, ей, аз не съм Joy
Mr. Green

Thinking мм,значи не мой тип мъж Rolling Eyes,па може и да има няква Лиса аз така просто отчисто любопитство Whistling Whistling Whistling

Като говорим за реклами ОРЕО да бест,аз покрай Мокка пощорях отностно тая марка tooth tooth tooth,а и нещо напоследък форума ни радва с много рекламники на този продукт Joy Joy Joy Joy чак със снимков материал се докеминтера Crazy

Танци ли
чух Mr. Green

# 431
Чак и аз се втурнах да я търся тази реклама  Laughing намерих обаче една друга

# 432
Impala, ето я заветната реклама  hahaha

А за анкетата-ненаситница, какво да се прави  newsm03 newsm53

# 433
... пешкир да изпулсира...

Лили,
Искаш да ме убиеш ли Shocked ? Със собственото ми въображение Crazy ?!

myri,
Благодаря, мила Hug .
Ненаситница - ооо, дааааа. Много се радвам Peace . За теб - редувай си ги до насита.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 23:07 от Impala

# 434
  • В средата на времето
Impala, ето я заветната реклама  hahaha

Joy Joy

За врата намерих това но не е колаж  Simple Smile

Toва е една любима снимка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт