Операция на щитовидната жлеза - 4

• 81 484
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
д-р сарджева,но се записва за месеци напред.

# 466
  • varna
Благодаря  bouquet

# 467
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте, момичета!
Резултатите пак не са ми в ред. Калция ми е доста нисък 1,8 / 2,12- 2,62/. Пак ме изпращат в ендокринологична клиника за установяване на хипопаратиреоидизъм. С прости думи да се докаже, че при операцията са ми отстранили и паращитовидни жлези. Cry
Ето оплаках се......................, извинете ме, че ви натоварвам, но цял ден съм много скапана. Как можа да ми се случи? Whistling
milena29, най- вероятно хормона ти е извън норма. А пълнееш ли?
Ина, как си? Май двете с теб сме големи "късметлийки".

# 468
gelikas,господ иска да ни направи съвършени и шлифовани диаманти.усмихни се,явно се "избрани". Hug Hug Hugа и имаме достатъчен резерв от сили,за да се справим с всичко това!

# 469
Ина, CrySimple SmileHeart Eyes На Него де се уповаваме! Praynig       

# 470
Да TSH ми е висок а Лтироксина малко само 0.75мг.при махната жлеза изцяло. Килограми не мога да кажа че качвам ,но и не свалям,при положение че почти не се храня и спазвам лунната диета всяка седмица. Докторката ми каза че не може да ми вдигне Лтироксина преди да се натрупа в организма ,а затова ми трябва прием от 3 месеца и тогава резултата ще е ясен ,дозата също.Благодаря явно мойте торбички са от там.
Мила gelikas и ina15 бъдете силни и не се предавайте всичко ще се оправи при вас явно трябва време и подходящи доктори.Бъдете силни вярвам че за всичко ще се намери решение.

# 471
ina15,gelikas,мислено съм с вас и ви подкрепям,нали знаете ,че ви обичам ,ако това ще помогне.......Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 472
Момичета, отдавна не съм ви навестявала  Embarassed, но ми беше трудно, смених работата преди около 6 месеца и докато свикна на новото място... малко след това се разбра, че без лекарства и моята няма да я бъде  Confused, та сега съм на 25 мкг еутирокс сутрин. Другата седмица ще си пусна малко отпуска и ще ходя по изследвания, ще си направя ехография и едно ТСХ пак ще пусна... да видим докъде съм я докарала.
Мислим си напоследък за опити за второ детенце, но ме е страх с тая жлеза, мъжа ми също се притеснява за мен и ми е едно...  Confused
Но се опитвам да се усмихвам, де. Намерих си хоби, което да ме разтоварва, та понякога забравям за разни неща  Flutter
Прегръщам ви, дано сте добре! Видях, че gelikas и ина имат проблеми... Прегръдки, силни прегръдки от мен! Не се отчайвайте!   Hug
Отивам да ви чета назад...

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 11:42 от моарейн

# 473
Здравейте и от мене,
Чак сега намерих темата, но за съжаление и аз съм почти без щитовидна жлеза.
На 40 години съм и жлезата ми е отстранена преди 6 години.
Пия Елтироксин 150. Аз ходя при д-р Темелкова в Александровска болница.
Искам да попитам дали има сред вас родили след отсраняване на щитовидната жлеза и кой лекар ги наблюдаваше по време на бременността?
Хубав и усмихнат ден!

# 474
Здравейте отново , момичета !
ИСкам да ви питам нещо, понеже вие сте най-компетентни. Аз не съм оперирана, но имам възли. Бих искала да ви попитам дали лечебния глад е противопоказен в този случай ?
Искам да направя едно прочистване за 3-5 дни и после захранване.
 Hug

# 475
Здравейте!
Благодаря, момичета! Много сте мили. Hug
Меци, къде си? Липсваш! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пепи къде забегна?
milena29, и аз лунувам, даже правих и детокс. Сваляш ли след лунуване?  За дозата - нужно е доста време за да се напасне. Аз пролетта след няколко смени на дозата, най после бях в норма. Сега обаче ендото ми даде пак направление за да видим какви са стойностите след лятото, защото обикновено зимата дозата е малко по- висока.
моарейн, добре завърнала се. Hug  Не се плаши. Не си спомням ти имаше ли останала жлеза?  Преди в темата пишеше едно момиче / мисля че се казваше Йори/, която без жлеза беше родила прекрасно момченце.  Ако ти се рови погледни предишните теми.
Meri Dimitrova, здравей и добре дошла. Току що писах на моарейн. Имаше такова момиче.
*Tea*, здравей.  Аз съм без жлеза и си правя лунна диета и два пъти това лято бях на тридневен детокс. Дали е правилно не знам, но знам, че се чувствам по- лека, холестерола ми падна една единица и кръвното ми се нормализира. Не виждам възлите какво пречат. newsm78 Ти лекарства вземаш ли?
Лек ден милички.

# 476
Хей delikas,защо се панираш?Ще ти поставят диагноза,ще пиеш още една таблетка,но треморите ще отшумят.Според мен е за добро.А това,че лекарите са сбъркали-лошо,но сме живи и се радваме на близките си.  bouquet  bouquet  bouquet

# 477
Здравейте!

*Tea*, здравей.  Аз съм без жлеза и си правя лунна диета и два пъти това лято бях на тридневен детокс. Дали е правилно не знам, но знам, че се чувствам по- лека, холестерола ми падна една единица и кръвното ми се нормализира. Не виждам възлите какво пречат. newsm78 Ти лекарства вземаш ли?
Лек ден милички.

Не, не пия никакви лекарства Simple Smile
Просто една приятелка така била чула, че не трябва да се гладува. А аз само знам, че трябва да огранича соята.
Мерси за отговора, Геликас Simple Smile

# 478
  • гр.Гоце Делчев
gelikas  тук съм чета ви ,но нямам много време да пиша.Тъкмо си мислех да те питам кои дни преглеждаше нашето ендо,че и мен искат да ме пускат при нея септември,на моите хора им се виждам отслабнала на личната също.Днес приеха в инфекциозно моя татко със херпес зостер,а пък и всеки ден гледам децата и нямам много време за компа.Ина и ти не се шашкайте много нещата ще се оправят имайте кураж.На новите момичета добре дошли,макар,че не се радвам да виждам нови попълнения тук . Hug Hug Hug на всички от мен.

# 479
  • varna
Здравейте и от мене,
Искам да попитам дали има сред вас родили след отсраняване на щитовидната жлеза и кой лекар ги наблюдаваше по време на бременността?
Хубав и усмихнат ден!

Аз родих след операцията---и то два пъти...и никой не ме наблюдаваше, и не съм взимала дори и лтироксин....просто не знаех, че трябва./споменах вече , че не си обръщам внимание/ Но лекарката ми каза,че явно Бог ме е пазил...защото всичко беше наред и децата ми са вече големи момчета-живи и здрави....Но няма да забравя лекарката как се беше опулила, като разбра и ми каза,че е някакво чудо това Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт