Операция на щитовидната жлеза - 4

• 81 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета! Бях питала за ендокринолог-хирург в София за майка ми. Та - ходи при доц.Пандев, който я е насочил за операция. Майка ми обаче продължава да се панира и не знам как да я успокоя вече....Значи тя има Хашимото с калцирани възли, които трябва да се отстранят, защото не са и малки. Има ли някой с такава операция да сподели какъв е резултатът? newsm78. Благодаря!

# 496
  • гр.Гоце Делчев
Е браво има резултата от критиката.Iceberg не мога да дам съвет ,но Пандев е добър специалист и майка ти е е в добри ръце.Ще стискам палци всичко да е наред.И аз като Меци съм под напрежение макар че моята дъщеря ще си е в БГ в неделя  заминава за Филибето ще се настанява в общежитие и на 19 почват училище.gelikas пиши ми кога преглежда нашето ендо защото моята лична държи да отида другия месец на преглед тъй като и се виждам много отслабнала,пък на мен честно казано хич не ми се върви.Иначе и моята коса след операцията много капеше,но след няколко месеца спря,но си остана рядка,ако се сгъстява от лекарството,което е посочила Ина ще пробвам и аз. Hug Hug Hugна всички хубавелки.

# 497
  • При розите и топлата вода ......!
Пепи, преглежда сряда, четвъртък и петък, без последния петък от месеца. Както винаги е пълно с хора, но аз ходя винаги към 13 часа или към 17 и няма навалица.   bouquet Успех! Hug
Iceberg, от това, което чета за Пандев наистина е един от най- добрите. Така че спокойно. Всичко ще е наред. Кога е операцията?

# 498
Момиета кажете за тривитаминола,само с него ли се мажете,колко се слага ако има и други неща,колко често се прави маската.Мисля да опитам даже си го купих.
А,че всички са добре много се радвам.Много усмивки Laughing Laughing Laughing

# 499
преди миене омазняваш косата с него.стоиш -колкото можеш.колкото повече,толкова по-добре!
можеш леко да го затоплиш,повишава се силата на действието му.
пак повтарям-ефекта със зехтина е същият.
pepi1963,като идваш насам,обади се да изпием едно филибарско кафе. Hug

# 500
  • гр.Гоце Делчев
gelikas благодаря за инфото.Ина разбира се,че като идвам във Филибето ще се обадя ако имам време ,но сигурно ще сме там за не повече от един ден.Все още не сме решили кога ще  отнесем останалата част от багажа .В началото разчитам на сестра ми,че ще и даде някои неща за общежитието. Hug

# 501
gelikas, затова и записах преглед при Пандев, защото прочетох добри отзиви, а и той и е казал, че ще може лапароскопия да се направи, което според мен е чудесно! Относно операцията - или сега есента, или на пролет ще бъде. Чуди се още....То вЕрно няма леки операции, но се преживява( имам 2 цезарови)...Успех на всички момичета в борбата с щитовидната  Hug

# 502
Здравейте момичета.Напоследаък нямам нерви да седя на компа лекичко полудявам ooooh!за Iceberq аз съм с премахната жлеза заради калцирани възли още не съм възстановена но се справям някак си......за косопада има една маска домашна и е много ефикасна ..... жълтък мед тривитаминол ракия всичко едно кам едно стоите колкото можете да изтарпите или поне 2 часа много е добра .... ако понасяте миризмата на газ  сложете лъжичка  Laughing аз лично не мога .... хайде сега да тичаме да подготвяме ученици време не остана    Hug Hug Hug на всички и хубав ден!!!

# 503
Ina15, д-р Нончев работи ли по здравна каса? newsm78

# 504
старши нончев-не!(но аз харесвам него)
младши нончев-да!

# 505
старши нончев-не!(но аз харесвам него)
младши нончев-да!
А би ли ми препоръчала друг добър ендокринолог в Пловдив, но по Здравната каса Rolling Eyes

# 506
определено и единствено-д-р нончев!(15 или 20 лв му е прегледа,но е заслужена инвестиция).

# 507
  • 70% Варна, 30% Шумен
Здравейте момичета вече и аз съм от групата на дамите с герданче...
Понеже наскоро се оперирах и не знам още дали ще пия хапчета или не, доктора ми каза да си пусна изследвания след 3-4 седмици за TSH И др. не е ли дълъг този период?
Също ми каза че на 15-тия ден след операцията мога да се намажа с контрактубекс?

Лек ден на всички!!!

# 508
hys85,не се притеснявай!щом не е отстранена цялата щитовидна жлеза,едва след месец ще се види реалното количество хормони ,които тя произвежда и според него ще решат дали ще пиеш еутирокс и колко..
успешно и бързо възстановяване! Hug

# 509
  • 70% Варна, 30% Шумен
Благодаря ти ina15 Simple Smile
то и лекаря ми намекна, че имало вероятност да не пия хапчета, понеже повече от половината жлеза са ми оставили...дано всичко да е наред.

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт