Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 727
  • 703
  •   1
Отговори
# 270

Десет хиляди километра са много,така е и колко ще е безобидно не смея да твърдя категорично.Никой не казва колко радиация е изхвърлена и какви са мащабите на това бедствие,за да не се всява паника сред населението,но няма да е безобидно според мен.Доказано е,че дори много  ниски дози радиация вредят на хората и живота въобще,така че да се успокояваме е хубаво,обаче истината е по-различна.Да се молим да е в най-минималната му степен.

И да достигат частици от въздуха не е опасно, НЯМА НАЧИН ДА Е ОПАСНО, журналистите само всяват паника.
„Разпространението на радиоактивния прах в цялото Северно Полукълбо е само въпрос на няколко дни”, коментира старши-научният сътрудник на Института за изследвания на въздуха в Норвегия Андреас Щол. Ученият допълва, че заплаха за здравето на жителите на Европа във връзка с радиацията няма. По данни на международната медия, количеството открити радиоактивни частици е нищожно малко и не представлява заплаха за здравето.
Мен войната в Либия повече ме притеснява в интерес на истината.
То вече веднага след новините трябва да пускат филми на ужасите. Да се разведрим малко…

А относно нашата Love Story, снощи бил пика между 2те Б-та така ли:)
Ако да- смях:)

# 271
  • sofia
Аз не бих съдила толково остро Бешир като някои потребителки.Не одобрявам методите му но не го и обвинявам че не е казал на Аднан.Бехлюл като му е толково скъп и го обича защо не му го каже открито? Защо жена му не му каже в очите истината,че не го обича? Нали те-Б  и Б са пряко заинтересовани връзката им да има развитие? Ама то нали от прислугата това очакват някои

Да де, ама както стана ясно Бехлюл и Бихтер са ужасни хора. А Бешир е страхотен! Именно поради това очакванията са, че , ако той толкова чисто и свято обича Нихал и толкова го е грижа за Аднан - да каже каквото има за казване. Но да се вре , да тръчка с камера с ръка по нощите и да гледа кой какво, къде и как - айде нЕма нужда!

# 272
Предлагам анкета

На какво отдавате еуфорията и щастието на Б и Б на другата сутрин?

1.Открили са любовта на живота си и са планирали общо си бъдеще   

2.Прекарали са страхотна любовна нощ и не ги вълнува общо бъдеще

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 17:03 от silvia_maria

# 273
  • sofia
Силвия Мария, нещо в повечко са ти дошли сладникавите филми ми се струва  Mr. Green

# 274
Да де, ама както стана ясно Бехлюл и Бихтер са ужасни хора.

Аз никога досега не съм характеризирала герой от филма като ужасен-даже Фирдефс

# 275

Да де, ама както стана ясно Бехлюл и Бихтер са ужасни хора. А Бешир е страхотен! Именно поради това очакванията са, че , ако той толкова чисто и свято обича Нихал и толкова го е грижа за Аднан - да каже каквото има за казване. Но да се вре , да тръчка с камера с ръка по нощите и да гледа кой какво, къде и как - айде нЕма нужда!

Точно така! И аз съм на това мнение, това дебнене и преследване вече излиза от нормални граници.

# 276

Десет хиляди километра са много,така е и колко ще е безобидно не смея да твърдя категорично.Никой не казва колко радиация е изхвърлена и какви са мащабите на това бедствие,за да не се всява паника сред населението,но няма да е безобидно според мен.Доказано е,че дори много  ниски дози радиация вредят на хората и живота въобще,така че да се успокояваме е хубаво,обаче истината е по-различна.Да се молим да е в най-минималната му степен.

И да достигат частици от въздуха не е опасно, НЯМА НАЧИН ДА Е ОПАСНО, журналистите само всяват паника.
„Разпространението на радиоактивния прах в цялото Северно Полукълбо е само въпрос на няколко дни”, коментира старши-научният сътрудник на Института за изследвания на въздуха в Норвегия Андреас Щол. Ученият допълва, че заплаха за здравето на жителите на Европа във връзка с радиацията няма. По данни на международната медия, количеството открити радиоактивни частици е нищожно малко и не представлява заплаха за здравето.
Мен войната в Либия повече ме притеснява в интерес на истината.
То вече веднага след новините трябва да пускат филми на ужасите. Да се разведрим малко…

А относно нашата Love Story, снощи бил пика между 2те Б-та така ли:)
Ако да- смях:)

И аз така за Либия.
Разбирам ,че силните на деня искат  контрола и печалбите от петрола smile3521 ,
но не си дават сметка за опасността да превърнат целия арабски свят в разграден двор  smile3511 smile3511 smile3511

# 277
  Относно радиацията,както се вижда не се всява паника от медиите,всеки грамотен и мислещ човек може да прочете повече по въпроса и сам да прецени кое колко е опасно,а не да се доверява за нещо толкова важно на "експерти",които го потупват  съчувствено по рамото и го успокояват.За това как няма начин да  е опасно-могат да го твърдят само незапознати с тази материя хора. Аз само исках да споделя с вас,пък всеки да си мисли и прави каквото си знае.
  Относно Бешир- и той не е идеален като никой в сериала.Аз разбирам мотивите му и не съм склонна да го съдя толкова строго.

# 278
Никой не одобрява дебненето,въпросът беше защо Бешир не казва на Аднан.Те май се дебнат от най-долния до най-горния етаж на къщата

# 279
silvia_maria От 1 година съм в този форум и по-нахален човек от теб НЯМА.
Престани да натрапваш мнението си,тук всеки  си има свое и ти не може да го промениш.
То са таблици,графики,сметкии как не ти се запали главата не знам.
Няма нищо лошо в това да отстояваш позицията си,обаче смени малко репертоара -всеки пост е един и същ. Като громофонна плоча си. Ще кажете да не чета постовете й,но това означава че не трябва да чета 80% от темата. Пост след пост,все Силвия-Мария.  Stop
И докато ти се бъхтеш да правиш графики кой обича Бехлюл,той си харчи някъде парите.

# 280
  • Бургас
3дравейте  Hug Hug Hug Hug Отдавна не съм писала, но просто в другата тема за Мечтатели ...

в момента е много напечено, всички сме напрегнати и сме в траур ... Ефе отново умря  Cry Cry Cry Cry

Както и да е .... темичката ви е чудесна ... ще мога отново да чета и коментирам с вас нали  Peace

# 281
Добър вечер, момичета!

Поклон пред паметта на момичето с теменужените очи - Лиз Тейлър
cookie_ /да не цитирам целият ти пост/  newsm10

# 282

"- Приличаш ли на Бехлюл, в чиято кожа влизаш в “Забраненият плод”?

- Не. Той е плейбой - за разлика от мен."

Това е цитат от интервю на Кавънч.
Погледа му говори точно обратното .... smile3503
А и като виждаме как перфектно се вписва в ролята.........

# 283
А, почакай, погледът му какво общо има?  Laughing

# 284
А, почакай, погледът му какво общо има?  Laughing

Съблазняващ.
Азра да го е ревнувала, едва ли е било без повод?
Сега има ли постоянна приятелка и коя е ако има?

Общи условия

Активация на акаунт