Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 804
  • 703
  •   1
Отговори
# 30
Честита първа пролет!

# 31
Гласувах,че всички са виновни по равно HugФирдевс започна наистина,но сама птичка пролет не прави!

# 32
Аз на анкетата все още не съм отговорила, защото към момента между Бехлюл и Нихал връзка няма. Може би до 10тина серии нещата ще изкристализират...
Като цяло всички са в кюпа. Но Бихтер, наред с майка си, ще е от главните виновници за такава, защото с постоянните си подмятания към Бехлюл от сорта на 'любимата ти', с ревността си, ще го накара да погледне на Нихал с други очи.

# 33
  • София-в сърцата на моите деца
Честита  Първа ПРОЛЕТ
http://vbox7.com/play:2ab03acb
Малко настроение!! Grinning

# 34
 smile3521    
                                     Пожелавам на всички/свободни/ момичета тази пролет
                                     страстна и изпепеляваща любов  с един  " бехлюл",
                                     но само , ако имат силата на Пейкер да го зарежат ,
                                     преди да изгубят себе си

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 12:15 от silvia_maria

# 35

Rolling Eyes Smile Rolling Eyes Smile Rolling Eyes Smile

Пролетно от Бехлюл

Аз Бехлюл, пролетта обичам!
От мома ,на мома прелитам,
С Бихтер в небесата политам,
В лъжи се оплитам.
Чичо Аднан си мечтае,
Мадмоазел да го омае.
А малката Нихал не знае,
Че Фирдевс за нея нехае.
Звънна в мен пролетна струна,
Леля Бихтер се одума,
В нашата къща ме моли  за среща,
Но няма да стане,че чичовата тъща,
Ни дебне през плета,
А и Бешир ,през парапета,
С камера ще ни снима,
В грях да ни хване двамина.
Аз Бех,пролетта обичам,
От Бих се отричам,
Нихал ще взема присърце,
Заради младото и телце.
Аз пролетта обичам...
И след младото тичам...

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 11:47 от Slawena

# 36
  • София
Отвънка ухае на люляк,
отвънка е синьо небе.
Приятелю, птиците чу ли?
Отвънка е пролет! Здравей!

Няма да гласувам в анкетата, защото миналата седмица почти не съм гледала филма. Работех до къснооо...  #2gunfire

# 37
# 38
 Joy

предлагам анкета:
България или Япония Praynig ще се оправи по бързо? newsm78

-аз съм убедена ,че Япония ще се оправи преди нас Peace

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 12:36 от silvia_maria

# 39
silvia_maria ,извинявай,но на фона на цялата трагедия в Япония,нещо не е много уместна тази ''анкета'' Thinking

# 40
    Здравейте,Честита Първа Пролет на всички!

Пожелавам на всички да си намерят такова местенце за релакс  и да усещат аромата на цъфнали дървета ...

...и пролетни цветя

# 41
  Славена ,стихчето ти е страхотно  Hug,пролетта ти носи вдъхновение   bouquet
  Силвия_Мария- въобще няма база за сравнение на България и Япония.Не зная дали осъзнаваш колко жестоко е,че освен опустошителното земетресение и цунами, следващото,което ще убие много хора е радиацията,това е нещо страшно.Можем само да се молим да овладеят положението в ядрената електоцентрала,иначе апокалипсисът ще бъде пълен-не само за тях,а и за цялото северно полукълбо.Тази нация се бори за физическото си оцеляване-буквално и се нуждаят от много помощ.Може би имаш предвид,че те са работни и дисциплинирани и ще се справят с разрушенията,но все пак  това е национална катастрофа и не може ,а и пази Боже ,да се сравнява с България.
   Ето съобщиха да не се пие вода от чешмата в Япония,защото тя вече е радиоактивно замърсена с Йод131,той уврежда щитовидната жлеза,много важен орган  в  човешкото тяло.Зеленчуците им и те са с радиация,това е бедствие,трагедия,радиацията отива и се натрупва много и в рибатаи т.н. и т.н. Можем само да се молим за тези хора,Бог да се смили над тях и да ги опази от този ужас,който ще бележи тях и поколения напред.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 12:39 от charovnica

# 42
silvia_maria ,извинявай,но на фона на цялата трагедия в Япония,нещо не е много уместна тази ''анкета'' Thinking

малко ми е черен хумора Twisted Evil,
но наистина според мен те ще се справят по бързо
 Praynigза България
 Praynigза Япония

# 43
# 44
Привет,муцкиОтносно анкетата,ще гласувам за Фирдевс,от всичките й мизерии - това с Нихал беше отвратително и грозно. А и Бихтер тъпо изигра обстоятелствата,можеше тази пародия да приключи още в зародиш.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 13:33 от NotApproved

Общи условия

Активация на акаунт