Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 750
  • 703
  •   1
Отговори
# 240
  В началото на връзката си с Бихтер,той се измъчваше и то не малко,те просто преминаха границата,от която няма връщане назад.Всеки един от тях изпитва терзания,но те рядко съвпадат по време.Вярно е също така,че вече е предал близките си и ги е наранил,независимо дали те знаят или не.Нищо не променя този факт,ето защо и връзката му с Нихал,градена на тази база,аз не мога да нарека любов.
  Колкото до Пейкер-той целеше да я скара с мъжа й,искаше да я накаже за това,че го е забравила толкова бързо/което не беше съвсем вярно/ и че го  е сменила с друг. Не мисля,че там би могло отново да има връзка.

Силвия-Мария  напълно съм съгласна стебе че Бехлюл е плейбой да не кажа даже друга по лоша дума .Виж за Бихтер не съм съгласна че е кучка -да лоша е че изневерява на мъжа си и то не ского да е но тя все пак искаше да му признае искаше да прекрати тази лъжа ,но се спря според мен основно за да предпази страхливеца Бехлюл Не мога да нарека кучка жена която се измъчва за това което прави.
 Съвпада напълно с моето мнение  Peace

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 14:52 от charovnica

# 241

Все още не мога да си представя каква двойка ще са Нихал и Бехлюл- като Крачун и Малчо, та Нихал му е до рамото. Въобще не стоят добре един до друг.  Thinking

# 242
Нихал ухилена до уши,Бехлюл тооолкова нещастен Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 14:28 от Slawena

# 243
Силвия-Мария  напълно съм съгласна стебе че Бехлюл е плейбой да не кажа даже друга по лоша дума .Виж за Бихтер не съм съгласна че е кучка -да лоша е че изневерява на мъжа си и то не ского да е но тя все пак искаше да му признае искаше да прекрати тази лъжа ,но се спря според мен основно за да предпази страхливеца Бехлюл Не мога да нарека кучка жена която се измъчва за това което прави.

Изневярата е най-малкато ,което я определя ,като кучка.
 #2gunfireКъм кой от героите не се държи като такава?
Елиф,прислугата,майка си, мъжа си ,Нихал,Бех/не интимно дори/???????????????????????

И нека си говорим за действия ,а не намерения,нали newsm78

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 14:29 от silvia_maria

# 244
Аз пак се включвам... казвате на silvia_maria да не повтаря едно и също, но вие правите абсолютно същото!!! Затова темата "се движи", не можем да си измислим сценарии, затова разсъждаваме по дадения ни... и абсолютно всички повтаряте едно и също, няма смисъл да правите забележки кой колко пъти пише!

# 245
С Бихтер са много хубава двойка, има химия между двамата

# 246
Химия ли, хмм, аз виждам само физика.  Laughing

# 247
Химия ли, хмм, аз виждам само физика.  Laughing
Добре де и химия и физика  Laughing

# 248
химия+физика= newsm78

Бихтер+Нихал+П+Е+X= Харема на Бехлюл

# 249
... Включихме и математиката.  Laughing

# 250

JoyАко Бех не ги води на отчет, да си направи справка при мен,даже съм  ги събрала за по лесно Wink

# 251

JoyАко Бех не ги води на отчет, да си направи справка при мен,даже съм  ги събрала за по лесно Wink

Няма да ги събираш, гледай да ги разделиш...  Laughing Laughing

# 252
  • Бургас
Slawena, а коя е "Х"?  newsm78  Laughing Знайни и незнайни Бехлюлови кадъни... Ще си помисли човек, че му е златен. А мъжът ми веднъж погледна 3 мин. от серията, точно когато Бешир и Бехлюл се разправяха в градината. И коментира веднага: "Ееей, тоз е готин" - за Бехлюл  Rolling Eyes . "Сигурно ги "такова" (друга дума каза, но малко цензурка от мен) всички на ред". Викам си, не е нужно май да гледаш целия сериал, за да схванеш главната идея  Laughing .

# 253
Yulichka   bouquet точно това имах в предвид Laughing

Sylvia_ ,малко ще ми е трудно да ги разделя #Crazy

# 254
Мъж и жена пред клетката на горилата. Горилата седи на клона и зяпа жената. Мъжът я сръгва:
- Я си разкопчай най-горното копче на блузата!
- Но скъпи!?!
- Нищо де, нищо, давай!
Жената го разкопчава и горилата се ококорва. Мъжът:
- Я сега още едно!
- Но...
- Моля те!
Тя разкопчава още едно. Горилата се приближава до решетките вторачена в разкопчаната блуза.
- Свали си сега блузата!
- Е, не ти вече прекаляваш!
- Но скъпа виж, моля те, за експеримента.
Тя си сваля блузата. Горилата се хваща за решетките и започва да ръмжи.
- Сега си свали едната презрамка на сутиена. Не, не, наистина настоявам! Жената сваля едната презрамка. Горилата реве с цяло гърло и скача по решетките.
- Сега, моля те скъпа, свали си сутиена. Не, никой не гледа и само за малко.
Жената много притеснено сваля сутиена. Горилата е в истерия и опитва да счупи решетките. Мъжът отива при клетката и я отключва. Горилата се спуска към жената. Мъжът:
- А сега скъпа му кажи, че имаш главоболие

Общи условия

Активация на акаунт