Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 725
  • 703
  •   1
Отговори
# 285
  • София
  Каква марка беше парфюма на тоалетката?

# 286
... Мнението ми за Бихтер и Бехлюл бавно, но сигурно се придвижва към дъното. Бива безочие, но чак толкова... След като толкова много се "обичат", защо нямат смелост да се борят за връзката си? Защото ги е жал, че ще наранят другите ли? - не... ако беше така, щяха да спрат, но не... Не се осмеляват да напуснат къщата, после откъде пари? Не си представям Бихтер в ролята на домакиня - да пере, глади, мие приборите, чисти... тя е на светлинни години от тези неща. А и как да се научи, като по цял ден се чуди коя дреха да облече, че ги и сменя по 4-5 пъти... Пък и със също толкова "работливия" Бехлюл...  Stop

# 287
Момичета мога ли да помоля да ми кажете малодията която свиреше когато Бехлюл влезе в стаята коя е  и къде мога да я чуя.
БЛАГОДАРЯ

# 288
  • София
Момичета мога ли да помоля да ми кажете малодията която свиреше когато Бехлюл влезе в стаята коя е  и къде мога да я чуя.
БЛАГОДАРЯ
Не беше ли руска, Очи чьорние, нямам руски букви...

# 289
да тази е но на турски ....и немога да е намеря

# 290
БЛАГОДАРЯ

http://www.youtube.com/watch?v=PO9J6tKc0no   Peace

# 291
Страшни сте БЛАГОДАРЯ

# 292
Фирдефс ме уби в болницата' Ние от Зиагил знаем как да си потърсим правата'

# 293
Браво на Мадмоазел!-само дето любовта е сляпа

# 294

Gucci Flora

# 295
Мадмоазел  е човека който истински обича Нихал каза и цялата истина в очите за разлика от подслушващия Бешир

# 296
  • София

Gucci Flora

Много благодаря  Hug!

# 297
  Здравейте,тази вечер Бешир беше невероятен,страхотна игра на актьора,браво  smile3501 Мисля,че вече всички,които го упрекваха защо не е казал истината получиха своя отговор-от любов към Нихал,за да не страда и да бъде щастлива така както го разбира,дори цената за това да е предателството към баща й от най-близките.Разбрахме и каква е любовта й към Бехлюл-иска го повече от всичко на света,сякаш е плюшена играчка. Мадмоазел-премълча по същите причини,но всичко,което й каза беше самата истина,която едва ли ще се промени до края,по-скоро не.Не й достигна смелост да й каже,че той вижда друга,а не нея и че тези думи не са  били за Нихал. Просто за това влюбено момиче думите на Дениз са странни и необясними и не вижда онова,което става пред очите му-Бех не дойде да я вземе снощи,но сам предложи на Бихтер да я закара.Но така е,тя много иска да вярва и не вижда нещата,които й сочат нещо различно от желанията й.
   Бехлюл-"Има време" казва Кито,"много дни са в този срок "и се заредиха двойки като бройки-точно като в това стихотворение са отношенията на Бех с училището.Видяхме и какви чувства е изпитвал към Елиф и колко я е обичал,ама друг път.Беше тотално безсърдечен и студен,много отблъскващ. Реши отначало да се отърве от миналото,но после избра да го играе великия комбинатор и замени стария годежен пръстен с ново бижу за новата любима,просто върхът,без думи.Ако Бихтер знаеше за малката размяна,щеше да е особено щастлива.
  Фирдевс всичко вижда и всичко разбира-кой се обажда,откъде е новото колие-затова и така се изказа.А на Бех му каза-да знаеш на нея скоро ще й омръзне от теб,ще се позабавлява и ще те захвърли.
  Бешир-невероятно беше как ги дават двамата в кадър с Бех-двете крайности-единият сериозен,почтен и отговорен,а другият го раздава яко гъзар,вятър го вее на бяла кобила,влюбен и минаващ всички граници,без да му мигне окото.Аз снощи като написах,че е будната съвест на къщата,тази вечер думите ми се потвърдиха от видяното в неговите фантазии.Когато Бех вървеше по алеята се видя гледната точка на Аднан,Бешир и цялото семейство към тази връзка и после неговите чувства,когато й оставяше подаръка.Няма грешна или неправилна гледна точка за тази любов,има на коя страна от барикадата си. И двете,че е непочтено това,което вършат и че между тях има чувства, е вярно. И едното не изключва другото,браво на всички актьори-Нихал също се справя невероятно.
  Когато Бихтер се качи при Бехлюл,тя просто сияеше,както и той.В момента те двамата живеят като в сън,опиянени от чувствата си,без да си мислят сериозно за последствията и за утре.Предната и сегашната серия е техният един ден,който Бих искаше.После ще дойде реалността,отговорността,угризенията,разочарованията и страховете.Но днес са щастливи.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 21:40 от charovnica

# 298
Тази вечер Бехлюл ме отврати с покупката на бижу за Бихтер,след изтъргувания  годежен пръстен  върнат му от Елиф

# 299
Истина е че всички млади актьори играят много добре ролите си.
Фирдевс както винаги е от “рода“ на силния и печелившия - в случая Зиягил.
Когато каза на Бихтер, че скоро ще остави колието пак в шкафа, на мен ми прозвуча като “много скоро всичко между вас с Бех ще приключи“. И изражението и беше категорично.
Мадмоазел каза истината на Нихал, но много често, когато сме влюбени сме в една еуфория и не искаме да чуваме истината.
Бешир играе добре, но на мен ми идва твърде грубо тази намеса в личния живот на когото и да било /в случая на Бех и Бих/.

Общи условия

Активация на акаунт