Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 710
  • 703
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас

Коя е Туба и защо пък с нея ще си партнира? Бях чела,че се подготвя общ проект с Къванч и Берен. Crossing Arms

http://www.zaserialy.dir.bg/_wm/library/item.php?did=490434& … 58536&dflid=3  

Тук има инфо за актриста,аз също не я знам коя е,но съм чела че една от най добрите им актриси

Гордата Аси гледали ли сте? ... Ако сте Туба изпълнява главната роля - Аси

Фенчетата на Нихал и Бехлюл да заповядат  Hug

http://www.vbox7.com/user:bluelady_12

# 331
Привет и от мен! HugТуба я гледах в "Гордата Аси"Някои много я харесват,но на мен лично повече ми харесва Беренчето.По-добра актриса е от Туба. Heart Eyes

# 332
# 333
  • Варна
Туба поне ми е синпатична а онази е анти от всякъде  Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 11:46 от Magosniwa

# 334
  • Варна
Мисля че Берен и Туба са ходели с един и същи мъж  Laughing

# 335
Не пиша в темата, но се записах за да чета Вашите разсъждения за филма, но постовете на silvia_maria са на път да ме откажат да отварям темата.

Мила сисли,
На път си да направи нещо ужасно.
Има момичета тук ,които много ще се натъжат .
За да избегнем трагедията ти предлагам един начин да се отървеш от
досадното пристрастяване да четеш мои мнения.
Обуваш маратонки и тичаш 1час. Hug
Ще се почустваш физически ,психически и емоционално пречистена и с
нови сили за преудоляване на пристрастяването .
И така няма да има опечалени newsm10
Успех
Приятен ден smile3503

# 336
# 337
  Мисля,че те двете не  могат да се понасят,меко казано, и между тях има тиха война. Този въпросният господин тръгнал с Берен,за да дразни бившата си вече приятелка Туба,но след една година се завърнал  при голямата си любов.Така четох-кое колко е вярно,не знам. Казват,че те двете се конкурират за всичко-роли,реклами и мъже и си доказват взаимно коя е по-по-най,нещо такова.Аз като гледах снимките на Туба,забелязах,че тя е от същия типаж като Берен-цвета на очите им е еднакъв,с кестеняви коси,в ръста малко се разминават,ама това са подробности   Laughing
  Mangosiwa-ти и актрисата и героинята/Бих/ ама много ги обичаш   Mr. Green
  Малкото му име беше Бюлент някакъв си,негова снимка не съм срещала.Ако искаш напиши името на едната или другата в Гугъл и може и той да изскочи отнякъде  Laughing

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 11:58 от charovnica

# 338
Дайте снимка на въпросния любовчия,който е ходил и с двете.

# 339
  • Варна
Май е този с мустаците ако не се лъжа

# 340
  Наистина ли?  Shocked  Той не е ли Назми от Листопад/на него ми прилича/. Доколкото съм чела и Туба е изпитвала много силни чувства към него  и затова още повече "заобичала" Берен,която била наясно със ситуацията,но въпреки това  приела да е с него.

# 341
  • Бургас
Ооо, според мен само по цвят напомнят една за друга. Иначе нищо общо нямат - Туба е с романтично, замечтано и женствено излъчване. Берен е с младежко и жизнерадостно такова. От първата лъха меланхолия, фина нега; от втората - активност и живина. Веждите и на двете са по-плътни, но овала на лицето и чертите са съвсем различни.
Лично на мен ми трябваше само за секунда да видя лицето на Туба, за да го запомня, докато Берен всеки път като я гледам сякаш забравям как изглежда. Но и двете ми харесват горе-долу еднакво.  Peace

# 342
  • Бургас

# 343

Иииии,този мустакат смешник ли бе?  Shocked Да им имам 'вкуса' на въпросните актриси.Язък.

# 344
  Аз това имах предвид,че са еднакви като типаж-като цвят,но не и като излъчване. Когато  е направена Туба  е много красива,иначе-нищо особено.
  Виж сега,NotApproved,въпросът е принципен,коя е по-по-най,а с какво и кой ще си го доказват,не е много важно както  е видно.

Общи условия

Активация на акаунт