Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 719
  • 703
  •   1
Отговори
# 315
Нихал постъпи много безотговорно и глупаво като реши лично тя да осведоми Нихат за състоянието на Пейкер, преди да се е уверила, че Пейкер няма против. Горката жена остана като гръмната като научи за тази наглост. В стремежа си да се покаже като пораснала и отговорна, върши невероятно тъпи неща, а и изглежда така в такива моменти.
Липсата на адекватно възпитание е оставила оргомни поражения върху поведението на това момиче.
Другата подигравка с личността беше мъмренето на Бешир от страна на Сюлейман. Човекът не може да си вземе въздух от „шефове”. Не им е достатъчно, че се е обадил, че ще отсъства, той трябва да им дава отчети за всяка стъпка, да им иска разрешение, при положение, че днешното му отсъствие по никакъв начин не попречи на извършването на ежедневните му задължения.

# 316
Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн ще си партнират???

http://www.gecce.com/yazarlar/gossip-girl/kivanc-tatlitugun-yeni … lacak-166253.html

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 23:53 от Snejka

# 317
  • Варна
От кой филм са кадрите с Хазал Кая?
Снимката е от реклама а подписа и аватара от сериала Нарекох те Фериха
Емилка, мисля че са от “И те нарекоха Фериха“. Но не съм гледала филма, понеже не разбирам турски.
Гледала съм клипове от филма и съм виждала и тези сцени.
Дано не те подведа. Hug
Сериала се превежда  Peace

# 318
  • ...край Дунава
Не пиша в темата, но се записах за да чета Вашите разсъждения за филма, но постовете на silvia_maria са на път да ме откажат да отварям темата.

silvia_maria , не усещаш ли, че си досадна на маса хора тук със своите статистики, които водиш!? Безинтересен е всеки твой пост, и колкото и да пропускам публикациите ти-ти си на всяка крачка. Осъзнай се и спри Stop

# 319
# 320
Добро утро.
За мен е малко объркано утро-случващото  в банката ни изненада,разстрой и доста ни накара да мислим.

Видяхте ли на какво е способна Любовта?
Бешир захвърли омразата си към ,,гадняра"и хукна да спасява любовта на Нихал.

# 321
  • до една звездичка
Видяхте ли на какво е способна Любовта?
Бешир захвърли омразата си към ,,гадняра"и хукна да спасява любовта на Нихал.

Хм, интересна интерпретация, джоджо.
Не бях се замислила да разглеждам постъпката на Бешир от тази гледна точка. newsm78

# 322
Бешир може да е всякакъв,но на първо място е Човек.
Видяхме как си представя всички-Аднан със мъката му,Бехлюл с позора му.
А за Нихал направо действа.Видяхте с какво скорост накараше.

# 323
Ама, само каква ехидна усмивчица имаше, когато си представяше как ступват Бех Laughing Добра игра на актьора. А какво става с диска?

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 09:41 от loca

# 324
  • Бургас
Здравейте!  Simple Smile
Играта на Баран Акбулут и този път ме възхити. Толкова много емоции, изписани на едно лице! И точно момента с усмивката, като видя Бехлюл... Много добър актьор и ролята много му отива! С това бледо лице, чувствени устни и тъжни очиии...  Heart Eyes
Мадмоазел и Бешир са аутсайдерите в къщата. Никак не ми се вписват в картинката. Честно, като ги гледам двамата, ми се приисква да имам до себе си такива хора. Те са истинскко богатство!

# 325

Гюнайдън.
Коя е Туба и защо пък с нея ще си партнира? Бях чела,че се подготвя общ проект с Къванч и Берен. Crossing Arms

# 326

Тази песен все едно Бихтер я пее .. хах   Peace

# 327
  Добро утро на всички   bouquet
  Туба е най-голямата съперница на Берен,друга известна и скъпоплатена млада турска актриса.Не съм я гледала ,за да преценя колко е добра като актьорска игра  Peace  Мен определено Берен ме грабна още докато гледах филма с едно око,а след като започнах да го следя сериозно,определено мога да кажа,че тя е много добра актриса.Това е много трудна и тежка роля за пресъздаване,трябва да си изпитал част от тези неща,за да може да ги пресъздадеш така реалистично. Берен е отказала общ проет с него,защото била заета  Peace
  Как се казва песента,че нямам колонки,за да я чуя?

# 328

Коя е Туба и защо пък с нея ще си партнира? Бях чела,че се подготвя общ проект с Къванч и Берен. Crossing Arms

http://www.zaserialy.dir.bg/_wm/library/item.php?did=490434& … 58536&dflid=3  

Тук има инфо за актриста,аз също не я знам коя е,но съм чела че една от най добрите им актриси

# 329
  Мисля си,че сега вече започва да се затяга примката около Бех.Бешир ще използва диска,за да го изнуди да бъде с Нихал.Ако не беше това,Фирдевс колкото и да си приказва нищо нямаше да постигне.И тя като всяка майка е склонна да оневинява детето си / макар че Бихтер има вина и то не малка/ и да хвърли всички упреци към другия.Ако знае колко го е страх Бех,ще му дръпне един шантаж /което вероятно и ще направи/ и нещата ще се развият както тя иска.

Общи условия

Активация на акаунт