Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 36

• 50 724
  • 703
  •   1
Отговори
# 300
  Какво има между Б и Б си личи от километри,затова Мадмоазел и Фирдевс ги разбраха и без да са ги следили.Индиректно те се бъркат и в неговия личен живот-предават човека,който той разпознава до голяма степен като баща,а любимата му е лудо влюбена в един от главните виновници.Бешир обича и не може да си затвори очите за това,което става,иначе не е по-добър от тези,които презира.Прави този компромис в името на Любовта-заради нея сме готови да направим много жертви,да понесем много страдания,да сторим компромиси с всичко.Аз лично не осъждам Бешир,разбирам го,както и Б и Б,Мадмоазел,Нихал и всички.В началото бях по-строга към Дениз,защото и тя малко прекаляваше с проницателните погледи,но сега си давам сметка,че е била движена от същото,от което и Бешир и от същите подбуди мълчи.
  И ако Бешир се бърка в личния живот на Б и Б и това е лошо,какво да кажем за тяхната постъпка? Двете неща са несравними.

# 301
Чаровница,съгласна съм с теб без едно нещо -Фирдефс също подслушва но по-често използва дилафчето си Катя

# 302
Разбирам че бешир прави всичко от любов към Нихал,но той наистина много се промени-както казват хората несподелената любов променя човека.Той   чу думите на Нихал итръгна да си взема диска за да не разбере Нихал,да не се разочарова от Бех ,да може да изживее любовта си-да това са все благородни подбуди,но Бешир чу и думите на Дениз аатя беше много права  

# 303
  Емилка,права си,ама тя не се старае да стане и очевидец  Laughing,във въздуха ги хваща ,опасна е,много даже.
  Джолева-колкото Нихал я чу,толкова и Бешир- и двамата слушат сърцата си,а не разума. Това,което разбра е,че Нихал много обича Бехлюл/това тотално разби сърцето му/ и вярва,че ще е щастлива с него.Оттам нататък нито чу нещо друго,нито разбра.Емоциите замъгляват разума му  и му пречат да прецени,че Нихал е и ще бъде сама в тази връзка-важното е да й даде това,което иска,така разбира той любовта. Не предвиди и не осмисли цената на желанията й.

# 304
# 305
Magosniwa   bouquet  bouquet Hug
Тук хубавото момиче се бори яко с въжетата, а вятъра с косата и.

# 306
От кой филм са кадрите с Хазал Кая?

# 307
Емилка, мисля че са от “И те нарекоха Фериха“. Но не съм гледала филма, понеже не разбирам турски.
Гледала съм клипове от филма и съм виждала и тези сцени.
Дано не те подведа. Hug

# 308
Тази вечер Бехлюл ме отврати с покупката на бижу за Бихтер,след изтъргувания  годежен пръстен  върнат му от Елиф

Откъде оставате с впечатление,че годежния пръстен е подменен с бижуто за Бихтер?
Бехлюл е достатъчно спонсориран,за да си позволи подобно колие.Не смятам,че тук има нещо общо с пръстена,но той му даде идея да изненада Бих с подарък.
А,че Фирдевс веднага разбра какво става,няма спор..откъдето и обидните й думи.Тази жена как един път,един единствен път не заработи за щастието на дъщеря си.Пишман майка. Confused

# 309
След като се отказа да хвърли кутийката във водата влезе в един магазин за бижутерия и излезе оттам с кутийката с колието, просто замени пръстена за новата покупка.

# 310
Емилка, мисля че са от “И те нарекоха Фериха“. Но не съм гледала филма, понеже не разбирам турски.
Дано не те подведа. Hug
БЛАГОДАРЯ

# 311
Никъде не дадоха да заменя пръстена с бижуто,а само това,че се отказа да го хвърли в морето.Както се е случило с него можем само да гадаем,а не да бъдем категорични.
Бешир - изгледах филма 3 пъти и въпреки това този образ много ме обърква.Не мога да заема ясна позиция по отношение на него и действията му.
А Нихал,глезеничката,горкичката - обичала Бех,не ми откъсвайте цветенцете,реееев и това беше.Научена всичко да става все на нейното,дори не си направи труда да вникне в думите на Мадмоазел.

# 312
Дано не те подведа. Hug
Мисля, че снимката е от рекламата на "Пенти".

# 313
Автора ни показа този епизод най - циничната страна на плейбоя Бехлюл
-Безгрижен като птичка нехаещ за  последната и ухажващ новата......подсвирквайки си
-Тотално безотговорен за бъдещето на старата и новата любови/ щеше да подари пръстен на Бихтер,ако е специалната /
-Лекотата, с която подари бижу /заменено с "кървав" годежен пръстен/е лекотата, с която сменя едната с другата любов

Twisted EvilТипичния безсърдечен плейбой-
 много бързо се влюбва
,много страстно и силно обича
 и пак бързо разлюбва

И пак не го съдя ,защото никого не е лъгал ,какъв е
И Елиф и Бихтер са много наясно какъв е той

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 23:17 от silvia_maria

# 314
Никой не бива да съди или спира Нихал да се бори за любовта си .
Тя е най-чистата любов
Тя  ще е безкомпромиснна към Бехлюл
Тя не би минавала през трупове и нещастия
Тя няма да я превърне във вампир

Не съм и фен на Нихал ,но тук я подкрепям
.....................................................................

Фердефс направи грешка днес
Предизвика Бех,като му подхвърли/коментара за кулието/ ,че той е една еднодневка за Бих
Голяма грешка newsm48

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 23:39 от silvia_maria

Общи условия

Активация на акаунт