Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 11"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 21 741
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Тинчеее, благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet И аз много се радвам, че ви намерих  hug Много добре си прекарваме! Направо сме супер семейство Grinning

даааааааааа, моя чак взе да се мръщи , че се вися при вас Embarassed
И аз много се радвам момичета много добре си прекарваме
Обаче Тинче и при мен е така положението ,мъжлето се сърди се пита ко толкос правиш ся на тоз лаптоп  Mr. Green

# 46
Тинче разсейваш ме с тоз Корай  Laughing Имам чувството че все мен гледа  hahaha hahaha hahaha
Лъжеш се, мен гледа.  Crossing Arms

# 47
Тинче разсейваш ме с тоз Корай  Laughing Имам чувството че все мен гледа  hahaha hahaha hahaha
Внимавай, Снежка е навсякъде  Stop Едвам се управих аз, ще почне и теб  Laughing

# 48
  • в очите на дъщеря си
ех тези папараци , кога са успели да ни снимат
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 49
Внимавай, Снежка е навсякъде  Stop Едвам се оправих аз, ще почне и теб  Laughing
Вече я засякох, като бай Брадър съм. hahaha

Ееее, нееее, утрепах ви. Whistling

# 50
  • в очите на дъщеря си
Тинчеее, благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet И аз много се радвам, че ви намерих  hug Много добре си прекарваме! Направо сме супер семейство Grinning

даааааааааа, моя чак взе да се мръщи , че се вися при вас Embarassed
И аз много се радвам момичета много добре си прекарваме
Обаче Тинче и при мен е така положението ,мъжлето се сърди се пита ко толкос правиш ся на тоз лаптоп  Mr. Green

аз съм се изнесла в спалнята , той е в хола и ходя да го навестявам от време на време

# 51
Папараци Тинче на всякъде те хващат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 52
  • Варна

ама съм секси аааааааааааа, имам чувството че ще те разсъблече с поглед
Оле  hahaha hahaha hahaha

# 53
Тинче, вземаш много да прекаляваш днес  Naughty Нали уж ти ми каза да не чакам снимки.  hahaha

# 54
За сега ви оставям след около час ще дойда пак дано не сте избегали по леглата  Mr. Green
Абе дур бе не мога се публикувам голямо писане  hahaha hahaha

# 55
  • Варна
Май е ставало нещо с тази снимка и се чудя дали да не се върна да ви прочета  Thinking

# 56
Ще ви кажа аз на вас едни снимки и кой кого съблича с поглед. ooooh!
Направо голям бой ви чака.  Laughing Нали ви казах да не се мотате на кака си в краката. Малеее, дръжте ме, ще ги убия. hahaha hahaha hahaha

# 57
  • в очите на дъщеря си
Тинче, вземаш много да прекаляваш днес  Naughty Нали уж ти ми каза да не чакам снимки.  hahaha

еми Вили е виновна, тя ги публикува Rolling Eyes

# 58
  • Варна
Абе дур бе не мога се публикувам голямо писане  hahaha hahaha
Утре май ще готвя 12 тема  Mr. Green

# 59
  • в очите на дъщеря си
Ще ви кажа аз на вас едни снимки и кой кого съблича с поглед. ooooh!
Направо голям бой ви чака.  Laughing Нали ви казах да не се мотате на кака си в краката. Малеее, дръжте ме, ще ги убия. hahaha hahaha hahaha

smile3533 smile3533 smile3533

Общи условия

Активация на акаунт