Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 11"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 21 782
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Привет. Ето ме и мен. Най-накрая успях да влезна.
Диди, страницата е много хубава.
Еми, мерси за преводите.  Hug

Ханде превръща в нова игра вечерта, която прекарва в Емир,но и тя е много потресена от истината.

Това ме навежда на мисълта, че между тях все пак имало нещо - особено втората част - потресена от истината... newsm78
Здравей, Снежка  Hug Днес много се губиш, но разбрах, че накриво ти тръгна денят  newsm78

А за Ханде, мисля, че нарочно са го дали толкова завъртяно.  Thinking Да се объркаме.

# 676
Привет. Ето ме и мен. Най-накрая успях да влезна.
Диди, страницата е много хубава.
Еми, мерси за преводите.  Hug

Ханде превръща в нова игра вечерта, която прекарва в Емир,но и тя е много потресена от истината.

Това ме навежда на мисълта, че между тях все пак имало нещо - особено втората част - потресена от истината... newsm78

Моя Мехмедчо, и той, няма да е щастлив. Sad
Охо Снежка тъкмо за тебе се сетих и си викам днес няма ли да се появи  newsm78 и ето те на  Party

# 677
Привет Фемирки и Корафейки.. Joy Joy Joyхахаха какво измислих..

Направих субтитрите на 10 серия..1 част... да ги одобрите...
Но много трудно намирам...в темата където ни е превбдала Емито...
Благодаря ти Дани   Hug

# 678
Ейй аз от братчедката си искам  Mr. Green , ти от мен се научи. Кажи предпочитания.Нещо по-живо така ли  newsm78 Ааа не напускам, аз съм все още млада майка  Mr. Green Издържам.
Нещо по така  Mr. Green Mr. Green
По така нищо не ми говори  Grinning  но ако до сега си харесвала, каквото съм пускала, да оставим на мен избора  hahaha

# 679
Няма фрагмент Cry Cry Cry Cry

# 680
Ейй аз от братчедката си искам  Mr. Green , ти от мен се научи. Кажи предпочитания.Нещо по-живо така ли  newsm78 Ааа не напускам, аз съм все още млада майка  Mr. Green Издържам.
Нещо по така  Mr. Green Mr. Green
По така нищо не ми говори  Grinning
Абе Маме пускай нещо за душата каквото ти дойде аз почти всичко слушам  Mr. Green Mr. Green

# 681
# 682
А така това е много добро парче мерси ,ама нещо до ритмично няма ли  Mr. Green

# 683
Сиси, Виолетка, радвам се, че съм ви липсвала,  Hug но днес не мога да се оправя. ooooh!
Успах се и така всичко тръгна наопаки. Tired
Сис, дано си права и да е подвеждащо това изречение. При всички положения ни чакат тежки серии. Това Джансу, и то - страшна злоба излезе. #Cussing out

# 684
Сиси, Виолетка, радвам се, че съм ви липсвала,  Hug но днес не мога да се оправя. ooooh!
Успах се и така всичко тръгна наопаки. Tired
Сис, дано си права и да е подвеждащо това изречение. При всички положения ни чакат тежки серии. Това Джансу, и то - страшна злоба излезе. #Cussing out
Е как за къде сме без тебе  Hug
За тежките моменти Хриси  е нагласила кърпички споко  Mr. Green
А тая Джансу съм на същото мнение като тебе  Peace

# 685
Вили, просто не знаех, че сме на купон  Naughty  hahahaИначе щях да пусна нещо по-бързо, но това мисля, че ще те устройва.

# 686
Снежка а за твоя Мехмедчо днес цял ден те чака момчето   Mr. Green виж го само  Mr. Green

# 687
Сестричке, досетих се аз, че ти е бил тежък денят  ooooh! щом си се успала. То и ние не се спряхме, днес всички само се разминавахме.

# 688
Гледа ме строго, че не съм се появила.  Laughing Ще го утеша тази вечер, да не се чувства пренебрегнат. Heart Eyes
Сиси, така е през седмицата - събота и неделя е по-спокойно. Wink

# 689
Вили, просто не знаех, че сме на купон  Naughty  hahahaИначе щях да пусна нещо по-бързо, но това мисля, че ще те устройва.

А така

Общи условия

Активация на акаунт