Пазаруване от www.asos.com - 10

• 38 839
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • ...край Дунава
chockolina , видях, че са писали за ресните, но при мен излизаше по друг начин играта във фейса, рефрешнах и натиснах нещо и вече ми излезе снимката с ресните и т.н.  Laughing, а ресните във FASHION FINDER ли са? Mr. Green

# 601
  • Sofia
Много се чудя на тази роклА на М60 - http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1118647
Някой има ли впечатления??? Rolling Eyes newsm78

Мацки, една дълга грозна пола с ресни е  Mr. Green

# 602
# 603
обаче наистина като им пишеш на асос мейл да ги попиташ за нещо, имам чувството, че на моменти ми връщат най - неадекватния възможен отговор, който няма нищо общо с въпроса ми, който дори не са прочели, а смея да твърдя, че се справям добре с английския  Crossing Arms  попадам за втори път на някой си Sam, който го помня отпреди как не можеше да ми отговори на нещо и сега отново той ми пише глупости  Mr. Green

# 604
 Laughing Mindy и при мен винаги е така...задължително първия им отговор е неадекватен, имам чувството че първото писмо почти не го прочитат... Обаче аз съм упорита #2gunfire и да видиш как променят политиката после, отговарят точно и изчерпателно, дори и код за отстъпка веднъж ми изпратиха...  Joy

# 605
Laughing Mindy и при мен винаги е така...задължително първия им отговор е неадекватен, имам чувството че първото писмо почти не го прочитат... Обаче аз съм упорита #2gunfire и да видиш как променят политиката после, отговарят точно и изчерпателно, дори и код за отстъпка веднъж ми изпратиха...  Joy

Mr. Green да, да и аз имах код за отстъпка, защото ми бяха отказали една рокля, кояти видиш ли била out of stock, като съм я поръчвала, е интересно как успях все пак да я поръчам и платя, но и сега ме очаква нещо такова и затова им пиша няколко пъти вече, 4 дни order prossecing  Whistling и отговора на неадекватния им служител, който чете мейлите с превръзка на очите е кога трябва да пристигне и колко дни да добавя ако закъснява  Grinning как да не се изнерви човек....добре че поне клина ми е шипнат.

# 606
Момичета,пишете им във ФБ в Asos Here to Help групата.Там почти веднага отговарят. Peace

# 607
Момичета, ще връщам два потника на М60, някой има ли представа колко горе -долу ще ми струва.
Препоръчвам това http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1226119  днес го получих, чудесен е.

# 608
АниК аз я имам тази рокля, много интересно стои, плата е хубав, леко прозира, реалната дължина е малко над коляното, аз съм 1.62-3 висока. Аз си взех ХС а по принцип нося 8, доволна съм от тази, но определено не е за всеки ден. Ако искаш ще я снимам когато се прибера в къщи.  Peace

# 609
Момичета зле съм с английския, може ли някой, ако има примерно писмо за връщане на артикул да ми го прати на лични, че ужас, искам да върна очилата Sick.
Моля ви! Praynig  bouquet  bouquet

# 610
някой има ли такъв модел рокля? http://www.asos.com/Tfnc/Tfnc-Satin-Ruffle-Bandeau-Dress-With-Pi … p;clr=TomatoBlack

има ги в мн разцветки и материи и съм харесала една за дебнене, но проблема е че имам една приятелка която си взе такава S - uk 8, носи моя размер, но каза че горе не можела изобщо да я закопчае, мн тясна била, та се чудя дали ще се побера...

# 611
Момичета зле съм с английския, може ли някой, ако има примерно писмо за връщане на артикул да ми го прати на лични, че ужас, искам да върна очилата Sick.
Моля ви! Praynig  bouquet  bouquet
Трябва ли задължително да се праща писмо при връщане на артикул, че и аз ще връщам Tired

# 612
  • Sofia
АниК аз я имам тази рокля, много интересно стои, плата е хубав, леко прозира, реалната дължина е малко над коляното, аз съм 1.62-3 висока. Аз си взех ХС а по принцип нося 8, доволна съм от тази, но определено не е за всеки ден. Ако искаш ще я снимам когато се прибера в къщи.  Peace

Ще съм ти МНОГО БЛАГОДАРНА!!! По принцип не мисля толкова, но понеже рядко нося рокли, а и съм предубедена към горните дрехи на М60 (материите бързо се скапват), затова я обмислям за тия пари  Mr. Green Харесва ми този мокър ефект, та си мислех да се БАРНА за рождения ден на малката, ако позволи времето. Аз съм малко по-ниска 160, а Мис са си уголемени - винаги взимам най-малкото  Peace

fanagoria, ей сега ще ти спретна едно Hug
Вили.., при нея е сбъркан артикул, затова - ще си сика парите И за пощенските обратно.

# 613
  • Пловдив
Момичета, ще връщам два потника на М60, някой има ли представа колко горе -долу ще ми струва.
Препоръчвам това http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1226119  днес го получих, чудесен е.

Според това колко грама тежат се таксува, но едва ли ще е повече от 5-6 лв. и то препоръчано. Скоро връщах една блузка и ми излезна 5,80 лв, в това число са и 3-те лв. за проследяване  Peace.

# 614
aniK, Chance,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт