Пазаруване от www.asos.com - 10

• 38 749
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
 Cryмоята поръчка от 31.03 все още я няма
Ходих три пъти в пощата няма...
даже ми се накараха че при тях пратки от чужбина не идвали ако дойде нещо щели
да пратят известие а шефа на клона ми заяви че не са длъжни да ми пращат известие Shocked
Писах на Асос -казаха че проблема е в нашите пощи да изчакам до 25.04 и ако пак не пристигне да им пиша Confused
ехх пуст късмет

# 721
Току-що ми донесоха нещата поръчани на 9 април в два пакета

http://www.asos.com//Asos/Asos-Love-Equation-Sweat-Dress/Prod/pg … .aspx?iid=1255562 - UK 10, малко ми е голяма, но е много яка

http://www.asos.com//Asos/Asos-Leopard-Blurred-Print-Jegging/Pro … .aspx?iid=1159410 - UK 8, суууупер, много го исках, стои перфектно

# 722
# 723
# 724
# 725
Mомичета какво мислите за тази рокля, според вас става ли за сватба, много съм зле с официалните дрехи Embarassed? Препоръчайте ми нещо Praynig
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1425205

# 726
UK Style Saver: Within 7 working days – FREE

UK Standard: Within 3 working days – £3.95 or FREE if you spend over £75.00

UK Next Day: Order by 6pm Weekdays or 2pm Sunday - £5.95 or FREE if you spend over £100

UK Same day delivery (Selected postcodes only): Order by 11am midweek or by midday at weekends - £7.95

More info on International and UK delivery times

Някой може да ми поясня аво това означава? Embarassed Embarassed Embarassed

# 727
  • Варна
vishenka, нали ти казахме, че доставката е безплатна! И тук в темата, и в първия пост го пише, а и аз на лични ти отговорих. Защо продължаваш да питаш за тая доставка и какво те интересува доставката до UK, като си поръчваш безплатно до тук?! newsm78

fanagoria, на мен ми харесва роклята, но имай предвид, че е от вискоза и ще те описва. Peace

Ох, ще ме разорят, пак имам няколко неща в кошницата... Crazy

# 728
Благодарение на Шоколина набутах тази Гола в коша. Дали има шанс да са умалени?

# 729
  • София
Благодарение на Шоколина набутах тази Гола в коша. Дали има шанс да са умалени?
Аууу, недей така.  Crazy Crossing Arms Confused

# 730
Ами набутах 5, пък нося 4 newsm78

# 731
  • София
Ами набутах 5, пък нося 4 newsm78
Аз съм 5 и пуснах 5... Crazy И се надявам въобще да не са умалени, даже обратното, че понякога съм 39. ooooh!

# 732
Аз нещо не успявам да си ги наглася във fashion finder-а да ми излизат по цена.Натискам я там скалата на 0 ама пак не са ми подредени  Sad

# 733
vishenka, нали ти казахме, че доставката е безплатна! И тук в темата, и в първия пост го пише, а и аз на лични ти отговорих. Защо продължаваш да питаш за тая доставка и какво те интересува доставката до UK, като си поръчваш безплатно до тук?! newsm78
Извинявай че притесних (и ако лично теб обидя) просто аз с български мисля по-добре, отколко с английски((( #Crazy
И мислях че това нещо за пратки кои запазваш, ако теб така притеснява и ядосва моите постове, аз не ще питам повече newsm78

# 734
Някой знае ли дали мога да пазарувам с чужда карта - тази на мъжа ми.Моята е празна,а пък искам да пусна поръчка,дали ще ми направят проблем.

Общи условия

Активация на акаунт