Пазаруване от www.asos.com - 10

• 38 815
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Сега си получих ваучера и поръчката ми излезна безплатна.      newsm44 Жалко че промоцията е само до края на този месец. Преди да поръчате може да се регистрирате за участие. Теглят някой на всеки час.

Аз поръчах преди да се регистрирам, значи не участвам.... newsm45 smile3518

Нали вече си се регистрирала, така че ако си харесаш нещо да си поръчаш и ти ще участваш  smile3503

# 76
  • Sofia
Сега си получих ваучера и поръчката ми излезна безплатна.      newsm44 Жалко че промоцията е само до края на този месец. Преди да поръчате може да се регистрирате за участие. Теглят някой на всеки час.

Аз поръчах преди да се регистрирам, значи не участвам.... newsm45 smile3518

Нали вече си се регистрирала, така че ако си харесаш нещо да си поръчаш и ти ще участваш  smile3503

Картата е празна....Няма кой да ме спонсорира....... Weary smile3518 newsm17

# 77
  • Варна
chockolina от дългата рокля кой размер поръча, аз все още се чудя този тип модел какви прелести ще побира деколтето  newsm78

Ох, и аз много се чудих, в повечето случаи рокли си поръчвам 6 номер (34 от Ларедут), обаче тази ми се струва, че няма да е еластична, а пък съм с чашка С и реших да не рискувам и си поръчах 8 номер.  Peace Като цяло, имам усещането, че 8 по англ. номерация не е точно 36, а е 34/36 по френската, почти всичко размер 8 ми е добре също, а и в 6 си се побирам в 99% от случаите. Rolling Eyes

ilna, браво! ще се регистрирам и аз довечера, жалко, че не съм го видяла по-рано, 3 поръчки пуснах през последните 10-тина дни. Crazy

# 78
Ох, и аз много се чудих, в повечето случаи рокли си поръчвам 6 номер (34 от Ларедут), обаче тази ми се струва, че няма да е еластична, а пък съм с чашка С и реших да не рискувам и си поръчах 8 номер.  Peace Като цяло, имам усещането, че 8 по англ. номерация не е точно 36, а е 34/36 по френската, почти всичко размер 8 ми е добре също, а и в 6 си се побирам в 99% от случаите. Rolling Eyes
ilna, браво! ще се регистрирам и аз довечера, жалко, че не съм го видяла по-рано, 3 поръчки пуснах през последните 10-тина дни. Crazy
Благодаря ти! Аз от ларедутските нося 40 и се чудя сега 12 или 14 да поръчам  Crazy

# 79
здравейте,чета чета ,но така и неуспях да намеря кодовете, които действат в момента.Можете ли да ги публикувате отново.  bouquet Благодаря

# 80
Привет, мацки! и аз да питам че се чудя за размера  newsm78 по френсакат съм 42 понякога са ми ставали и 40 и 44 . Гръдната ми е към 104 см., талийката  hahaha към 85 см... та се чудя кой р-р да гледкам.

# 81
Здравейте, местя се тук от темата за Ла Редута предвид новите им условия.Искам да попитам, когато не пристигне поръчката по пощата а по куриер то кой е той?И понеже на домашния ми адрес няма никой през деня има ли как да се свържа с този куриер? Rolling Eyes

# 82
Имам въпрос: Къде точно трябва да въведа кода? Направих една поръчка вече, като там ми излизаше поле да въведа кода, то си пише..., а сега както ми е пълна кошницата, натискам бутона за потвърждаване и директно ми излиза на 4 или 5 стъпка да си въведа данните от картата. Не трябва ли преди това да въведа кода? Ако въведа данните от картата, след това оставя единствено потвърждението. Това означава ли, че потвърдя поръчката, а никъде няма да ми излезе място, където да въведа кода? Натискам бутона да се върна обратно, но той е неактивен.
Благодаря предварително   bouquet

# 83
  • Sofia
При плащането, като си в кошницата, има поле за "Promo, NUS Extra student card number or Groupon code". Нещата в кошницата се пазят 2 часа (напоследък и по-дълго).
АСОС пуска кодове рядко и са валидни няколо дни (доста кратък период). Един код може да се ползва само 1 път на 1 акаунт. С една карта или ПП се плаща само от един акаунт. На един компютър (рутер) 2 акаунта не стават (може би разпознават IP-то).
Кодове търсим по разни сайтове, ровим насам-натам. Понякога пращат и на мейл. Има доста персонални кодове, които не ловят на всеки.
До преди около 3 месеца имаше доставка 5.95 лири и се радвахме на код за БД. Около Нова година махнаха доставката, но не знам докога ще остане така.
Може да се върне артикул в рамките на 25 дни (мисля), като ако е тяхна грешка, те поемат разноските по връщането. Могат да го замнят или да върнат парите. Доста бързи и коректни са  Peace

Това в най-общи линии... Ако бъркам нещо, някой да ме поправи (особено играта с 2 акаунта  Rolling Eyes)

Не е като в Редут  Rolling Eyes

# 84
  • ...край Дунава
Нещо не схващам как да се регистрирам за играта им!? Може ли малко разяснение Grinning

# 85
Благодаря за инфото. Точно това имах предвид, че първият път ми излезе това поле, но сега не е така. Когато съм в кошницата, няма такъв бутон. Направо ми излизат данните за картата.

# 86
ASOS е  newsm74 newsm74 newsm74 coolcool coolcool coolcool newsm80 newsm80 newsm80 newsm20 Heart Eyes newsm81

Не можах да се сдържа..емоциите напират в мен !!!
Дано си остане най-готиния онлайн магазин:)

# 87
Нещо не схващам как да се регистрирам за играта им!? Може ли малко разяснение Grinning

Ето тук се регистрираш http://apps.facebook.com/asoscompetitions/?ref=bookmarks Enter have one on us .  Ще ти изпише ето това :
Your details are registered for ASOS Have One On Us

Your details:
Name: ..... (твоето име)
Email:  ........................

След  което си правиш поръчката и това е. Дано съм била полезна .

# 88
ASOS е  newsm74 newsm74 newsm74 coolcool coolcool coolcool newsm80 newsm80 newsm80 newsm20 Heart Eyes newsm81

Не можах да се сдържа..емоциите напират в мен !!!
Дано си остане най-готиния онлайн магазин:)

И аз , и аз  така  jumpuu  jumpuu  jumpuu

# 89
  • ...край Дунава

Ето тук се регистрираш http://apps.facebook.com/asoscompetitions/?ref=bookmarks Enter have one on us .  Ще ти изпише ето това :
Your details are registered for ASOS Have One On Us

Your details:
Name: ..... (твоето име)
Email:  ........................

След  което си правиш поръчката и това е. Дано съм била полезна .

Полезна си да Peace, но ми излиза абсолютно същия прозорец като преди да го натисна Rolling Eyes, почвам да си мисля, че явно съм се регистрирала в играта, щом не ми дава и да не помня, хмм?

Общи условия

Активация на акаунт