Пазаруване от www.asos.com - 10

• 38 802
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Чоколина, ризата и полата могат ли да се носят поотделно?

Не може, цяла рокля е. Peace

# 31
Аз да попитам, в тази тема ли ще споделяме новите кодове (след като старите са важали до снощи)? Балгодаря за информацията! Ще следя темата, че сайта ми хареса  Simple Smile

# 32
получих тези и съм много доволна, тениската е от много хубав памук  Peace

http://www.asos.com//Killah/Killah-Bonnie-Studded-Flat-Boots/Pro … .aspx?iid=1187619 черните

http://www.asos.com//Crooked-Tongues/Crooked-Tongues-Running-Thi … .aspx?iid=1472405

# 33
Леле момичета, тоя чорапогащник излезе голяма работа ( на Келвин Клайн) - само да отбележа, за който се чуди:
Поръчах размер 3- висока съм 170 см и тежа 60 кг.
Много добре стои  и много хубаво прибира корема , дупето и бедрата Hug

# 34
Момичета, ако ми е шипната на 17-ти поръчката според вас кога горе-долу ще дойде Blush Blush Blush
Миналите дойдоха за 3 дни  Shocked  но сега наистина нямам търпениеееееееееееееееееее!!!

# 35
Опитвам се на UK адрес да ги пратя, но да ги платя с моята карта. Обаче билинг адреса ми е БГ, а шипинг в УК, може и от там нещо да идва проблем. Първо с пейпал се опитах и не стана ...
На мен преди доста време ми блокираха акаунта като опитах да направя това упражнение.

аз успешно пратих до бг неща с билинг в Германия, а шипинг в БГ. Но пък не можах да платя през пейпал.... явно нещо разликата в адресите не му се е харесала  newsm78

Някой може ли да ми каже за 10 или за 12 съм.По френската съм 38, но по таблицата в сайта съм за 12. ГО-90, Х-74 Т-93

аз съм 38 EU и си вземам 12UK (182см и 67кг)

Момичета, ако ми е шипната на 17-ти поръчката според вас кога горе-долу ще дойде Blush

моята последна поръчка също беше шипната на 17. и пристигна в БГ с ДПД в събота.

# 36
Аз вече съм си изчерпала лимита за месеца, но да не изпусна нещо Simple Smile

# 37
Момичета, ако ми е шипната на 17-ти поръчката според вас кога горе-долу ще дойде Blush Blush Blush
Миналите дойдоха за 3 дни  Shocked  но сега наистина нямам търпениеееееееееееееееееее!!!

и моята е шипната на 17ти и дойде днес Simple Smile но утре ще си я взема, че късно видях бележката.

# 38
Момичета да питам искат ли ви винаги личните карти в пощата ,или ви дават нещата само срещу бележката? И друго поръчката с дпд стандартна ли беще или експресна? Чудя се дали от дпд разпределят всичко което идва от asos или само експресните доставки?

# 39
# 40

аз успешно пратих до бг неща с билинг в Германия, а шипинг в БГ. Но пък не можах да платя през пейпал.... явно нещо разликата в адресите не му се е харесала  newsm78

Аз обратното се опитах Simple Smile при това за неща които не се доставят до БГ... явно не става работата така... ще опитам по-натам друга схема, че се олях с пазаруването по принцип #Crazy Crazy

# 41
Момичета да питам искат ли ви винаги личните карти в пощата ,или ви дават нещата само срещу бележката? И друго поръчката с дпд стандартна ли беще или експресна? Чудя се дали от дпд разпределят всичко което идва от asos или само експресните доставки?

не дават никога без лична карта, поне при мен е било така  Peace

# 42
Всички пратки от Асос пуснати през ДПД имат еднакви цифри отпред :0765.
Така ги разпознават.Аз съм си търсила пратка пратена чрез  ДПД  от Асос и ми трябваше Airway bill number,който е именно този започващ с 0765.Трябваше да се свържа с Асос,за да ми го дадат,защото никъде в проследяването го нямаше. Peace

# 43
Здравейте, някой да има тази рокличка http://www.asos.com/Asos/Asos-Revive-Embroidered-Detail-Slip-Dre … amp;clr=Chocolate
Чудя се кой номер ще ми стане, като гледам отпред няма много място за прелести май  Embarassed

# 44

Общи условия

Активация на акаунт