Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 281
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia
Миоки, някои неща ги пращат само в UK. имам бегъл спомен, че и Манго е така, но обикновено пише в описанието. Не би трябвало да имаш проблем с тази карта. Днес сайта малко се беше бъгнал май  Confused

# 751
Опитвам се на UK адрес да ги пратя, но да ги платя с моята карта. Обаче билинг адреса ми е БГ, а шипинг в УК, може и от там нещо да идва проблем. Първо с пейпал се опитах и не стана после и с картата, вероятно проблема е в моя телевизор.

# 752
Опитвам се на UK адрес да ги пратя, но да ги платя с моята карта. Обаче билинг адреса ми е БГ, а шипинг в УК, може и от там нещо да идва проблем. Първо с пейпал се опитах и не стана после и с картата, вероятно проблема е в моя телевизор.
На мен преди доста време ми блокираха акаунта като опитах да направя това упражнение. Интересното е, че имаше хора които бяха успяли, а аз не можах. Наложи се да си правя нов акаунт, че искаха да се свързвам с тях.

# 753

На мен преди доста време ми блокираха акаунта като опитах да направя това упражнение. Интересното е, че имаше хора които бяха успяли, а аз не можах. Наложи се да си правя нов акаунт, че искаха да се свързвам с тях.

Хм..  Thinking че какъв им е проблема при тази схема... да не опитвам повече значи...

# 754
Преди малко поръчах коментирания чорапогащник размер 3. Дано ми стане, че никой не се изказа за номера.

Адски се изнервих докато платя! Не ми прие плащане с ПП-имам пари в баланса и друг път съм плащала от там. След няколко опита, платих с карта, но после си изтрих данните. А сега като стигна до плащане ми излиза само опция ПП-плащане с карта липсва изобщо и не го виждам никъде като опция. Някой може ли да ми помогне къде да го търся? Все едно изтрих самата опция от профила си.

# 755
  • Варна
Тъй като минахме 50 стр. и за да не ни заключат, пуснах НОВА ТЕМА. Party

Общи условия

Активация на акаунт